|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:38 pm |
 |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
angel_of_darkness написа: snookie написа: Des написа: За всички по един пакет Харибо  Жорко, той е на 31 май в съботата  За мене още са фигаро и морски дарове... Нищо че не те знам къв си, ше черпиш... А бе отговор "всичко" е най-добър... Е, нахалство, няма такъф филм, затва има анкета xD ПС-горките модове, утре ще има чист...
Е аз анкетата съм я оставил да стои точно до 1 юни. Сега могат да направят един компромис
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:48 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Harada Risa написа: аз искам Аида или Морски дарове бтв не обичам желирани бонбони >.>
Бонбонки не ми трябват, аз си имам лоли ^^ Малко мое Рису~ ти няма ли на Бункасай ходиш xS
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:50 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Des написа: Harada Risa написа: аз искам Аида или Морски дарове бтв не обичам желирани бонбони >.> То не знам някой да не обича Аида ор Фигаро. Чудя се защо всички искат желирани... 
А бе взимаш 2 кутии Фигаро с лешници, 2 кутии Морски Дарове и като си се засилила, вземи ми едно пакетче Тик Так с портокал и един плодов Ментос...
Нали... за да не нахалствам...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:51 pm |
 |
Harada Risa |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Karia~chan написа: Бонбонки не ми трябват, аз си имам лоли ^^ Малко мое Рису~ ти няма ли на Бункасай ходиш xS
ноу мъни за там Т^Т а и са ми почват класни, изпитвания и бла блааа~ >.>
иначе верно на РД не се черпи с желирани бонбони >.<
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:51 pm |
 |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
|
snookie написа: Des написа: Harada Risa написа: аз искам Аида или Морски дарове бтв не обичам желирани бонбони >.> То не знам някой да не обича Аида ор Фигаро. Чудя се защо всички искат желирани...  А бе взимаш 2 кутии Фигаро с лешници, 2 кутии Морски Дарове и като си се засилила, вземи ми едно пакетче Тик Так с портокал и един плодов Ментос... Нали... за да не нахалствам...
Ти ми купи купи Златен Пръстен с Диамант...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:52 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Harada Risa написа: Karia~chan написа: Бонбонки не ми трябват, аз си имам лоли ^^ Малко мое Рису~ ти няма ли на Бункасай ходиш xS ноу мъни за там Т^Т а и са ми почват класни, изпитвания и бла блааа~ >.>
*реве*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:53 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
angel_of_darkness написа: Des написа: Harada Risa написа: аз искам Аида или Морски дарове бтв не обичам желирани бонбони >.> То не знам някой да не обича Аида ор Фигаро. Чудя се защо всички искат желирани...  Защото ще са разтопени от слънце... инак Аида, ~, и аз ги обичам ама за друг път ^^
А знаеш ли на какво конско лайно имат вкус горещи желирани бонбони...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:54 pm |
 |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Harada Risa написа: Karia~chan написа: Бонбонки не ми трябват, аз си имам лоли ^^ Малко мое Рису~ ти няма ли на Бункасай ходиш xS иначе верно на РД не се черпи с желирани бонбони >.<
Опааа, тук си права... Ама вече гласувах... В крайна сметка кфито донесе, няма да му откажат xD

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:56 pm |
 |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
|
angel_of_darkness написа: Harada Risa написа: Karia~chan написа: Бонбонки не ми трябват, аз си имам лоли ^^ Малко мое Рису~ ти няма ли на Бункасай ходиш xS иначе верно на РД не се черпи с желирани бонбони >.< Опааа, тук си права... Ама вече гласувах... В крайна сметка кфито донесе, няма да му откажат xD
Да ми откажат?! Че аз ако те почерпя с Аида ще ми откажеш ли
Ще насъскъм Костен
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|