|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 7:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: мани мани....  Публикувано на: Пет Апр 14, 2006 7:32 pm |
 |
Dasher |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
Малееее Аз не стига 4е съм попаднал при некви идиоти ми и ми се смеят като кажа аниме.....!
Зна4и имам един приятел ама той казва 4е като му говорили на японски и мн се нервил ?!
Ина4е е супер изолация за мен!
Като питат кво гледаш напоследат? И като им кажа аниме.... зна4и става нещо такова:
 ->  ->  ->и после нешо от типа на "Ама сериозно ли?" или
"Само децки гледаш ти на4и...."
И Аз в тоя момент
Те като 4уят и си мислят"А некво децко,тама глупости"
А тва е защото те не са гледали и нз кво е!!!!
В най-добрия слу4ай да се сетят за Shaman King.И тогава пак щото тва е некво си тама децко дето го дават по БТВ WTF!?!??!
Мн ме нервят!Добре 4е го има тоя сайт(не тва не беше тайно подмазване на админите...  ).
Тва е от мен !Аре пииис
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 14, 2006 7:49 pm |
 |
psilon |
|
 |
|
Двама ама единия няма много време да го гледа а другия не е чак толкова заинтересован,но и двамата са гледали Dragon ball Z така че ги признавам  .
|
|
|
|
 |
|
 |
nanao |
|
 |
|
Ами поначало зарибени си бяхме аз и още една приятелка!
Но двете с нея зарибихме още едно момиче!
Така че от 25 човека май само ние трите харесваме анимета!
_________________ I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.
|
|
|
|
 |
|
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13546 Местоположение: Аниме Световете
|
Баш 'фенове' ... За 5 години престой "създадох": Един, който си стана вече фен, но с него не се виждаме вече(реши да не завършва...).
Това е общо взето... Друг, който е гледал няколко... кефи се и на филми с Джет Лий. Но няма време, иначе знам ли, може и да поиска, стига да имаше...
Всички мммм.. идващи на даскало знаят какво е аниме, харесали са някое, кефи ги някоя и друга песничка, която съм пуснал....
Но това хич не ми е пречило и не ми пречи, тъй като не ме и вълнува особено, стига да имам аниме за гледане

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|