|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 1:39 pm |
 |
crazy_little_crow |
|
 |
|
Yaaaa
@zeret намери си Хубава Гума ~ Задължително  - Или ползвай някоя програма за обработка Фотошоп / Корел ~ала -бала
2.От Картинките на Наруто до края всичките ти картинки са станали недобре ~~ няма пропорции - грешките ти са видими с просто око -хвани една картинка от нета и си провери за грешки
И Без това мязат на Копирани -нищо не ти пречи да погледнеш къде грешиш
3.Прави Свои неща - от тези само Нежи изглежда малко по-различно - останалите мога да намеря картинка на тях в Нета изглеждаща по абсолютно същия начин ~~~ какъв е смисъла
Разчупете малко тези стереотипи ~~~ вкарайте малко живот и мисъл в рисунките си
Определено е вложено старание в рисунките ( за разлика от някой други "художници" тук ) ~~ но може и по-добре
ПП Teeth_like_a_wolf влез В нета и търси Героите - ще попаднеш на абсолютно Същите картинки ~ като няма оригиналност ,нещо от самия автор е вложил вътре все едно си го прекопирал
Последна промяна crazy_little_crow на Нед Май 25, 2008 1:41 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 2:23 pm |
 |
Teeth_like_a_wolf |
|
 |
|
Да бях лично до нея и тя има още много по хубави картини,но ще и кажа да ни ги пуска, защото не заслужавате. Знаете ли колко по хубави са на живо, пък и отпечатъците не са се получили от гумата, това го прави тя лично или не сте чували за СВЕТЛОСЕНКИ???!!!
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 3:36 pm |
 |
crazy_little_crow |
|
 |
|
Чакай малко тя е Мод в този форум на Този Раздел ....
като някои хора прекаляват много ясно ,че ще им прави забележка ~ правилата иначе за какво са ги сложили  ~ да ви имам и логиката
Второ всеки тук има право на критика... моята е че освен последната останалите не са оригинални  чесно казано погледнете темите на художниците ,които нямат Наруто в заглавието
Трето НЕ виждам защо ТИ отговаряш след като картинките са на @zeret  В тази тема критикувам нейните картини - не теб
ПП Ми Ним-сан нз ...явно хората много се докачат като им направиш критика ~~ опс извинявам се като направиш критика по картинка на нечии приятел
Злобни коментари досега в тази тема няма~~ момичето се е справило добре
ПП2 Забележките ,които съм ги имала, съм ги казала останалото ~~~~
Последна промяна crazy_little_crow на Пон Май 26, 2008 3:58 pm, променена общо 5 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 6:25 pm |
 |
Teeth_like_a_wolf |
|
 |
|
Ох, добре айде все е тази, не искам да обсъждаме тази тема вече. Картините и според мен са хубави всичките, според вас само някои-край, точка по въпроса.
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 12:38 am |
 |
@zeret |
|
 |
|
Хей картините са прерисувани никога не съм го крила Theeth_like_a_wolf иска да каже, че съм ги рисувала без да гледам на 100% да е еднаква с оригинала, а съм вложила и нещо от себе си макар и малко ( но тя е пристрастна, защото съм и близка, така че не и се сърдете ). Разбира се, че не са идеални и аз им виждам кусорите ( като трънче са ми в очите) за това съм и на етап прерисуване, за да усвоя начина и да стана по-добра. На критиците съм благодарна, че намират време и ми показват грешките. За сега са тези, но като започна да се справям по-добре ( поне според мен ) ще пусна и нови, за да ми кажете и вие има ли някакъв напредък.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|