|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:48 pm |
 |
Creator |
|
 |
|
mandra написа: От малки цици. В комплект с голем гъз
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 12:43 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Creator написа: mandra написа: От малки цици. В комплект с голем гъз  Аз обожавам тази комбинация
off/
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 12:59 am |
 |
Proks |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
dark___devil написа: еми страх ме е от жени които са много ревниви и не дават да се ходи по .....интересни места да кажеме.ОТ такива мацки бягам. 
хах, и мен. А ако има и някое пискливо гласче или направо повръщам на място или бягам колкото ми държат краката...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 2:03 am |
 |
~Uchiha Sasuke~ |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Ами Анорексиците!  О, БОЖЕ!!! Представете си само. Отивате в апартамента на едно момиче. Познавате се само по Скайп. Най-накрая ще се запознаете на живо. В антрето е тъмно.
- Сега идвам. - чу се нежен глас от стаята в края на коридора.
Ти я чакаш търпеливо, добре изтупан и с високи надежди за качеството на стоката.
Little did you know she was suffuring from Anorexia.
Ето я и нея.  Тогава разбираш, че всичките тези снимки, които ти е пращала са били на някоя друга. ТЯ - черна рокля, кожа и кости, къса и смешна подстрижка, която кара главата и да прилича на гнездо след буря. Гледа те, също както гладния лъв гледа антилопата да лочи вода в убийствената жега. От чатенето с нея знаеш, че тя си пада по-грубия секс. Гледаш я право в очите и се опитваш да отгатнеш какво си мисли. В главата си елиминираш всички опции докато не останат 3 много вероятни.
 ПЪРВО - Тя ще те изяде.
 ВТОРО - Тя ще те изчука.
 ТРЕТО - И двете!
Кажете ми сега, това не е ли плашещо...меко казано. Аз откачам...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 5:09 pm |
 |
i_kiss |
|
 |
|
Ми лично да си кажа мисля ,че не съм няква истеричка и понасям на напрежение ,но си имам своите слобости. На 1.място-медузи!!! МРАЗЯ ГИ!!! Просто като видя една само и веднага се махам ,щото знам ,че след по-малко от минута ше се появят още 50. Дори да са малки не ги понасям. После идват малките затворени пространства. Ето тук вече бих могла да изпадна в истеря ,особено ако дълго съм сама. Страхме е и от прекалената височина ,макар да харесвам гледката.Просто това кара корема ми да се свие на топка.  Не обичам стоножките, щипалките и комарите и осите и конските мухи. Не обичам като съм в морето да не осещам пясъка под краката си (освен ако не съм с плавници)  .Мразя гадните пиратки в краката ми по Нова Година ,сред огромна тълпа! А ,не обичам и червеи. МРазя паяци и изпитвам неистов страх като вървя по ръба на нещо ,по високо с 1 метра от земята.
Има и още ,ама то другото вече е от лигавене понякога.
AaA ,ся се сетих ,че най-много от всичко ме е страх от извънземни. Веднъж гледах филма "Следите" и щом зърнех някво такова слузесто и се разревавах о страх .Съвсем честно ,беше ужасно.
Последна промяна i_kiss на Пет Юни 13, 2008 10:09 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|