|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 5:23 pm |
|
raga4ka |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 5:57 pm Мнения: 39 Местоположение: Sofiq
|
Цитат: Подозирам,че Рицарите пак ще изшмекеруват.не вярвам тази Зона да стане истина .Японците не вярват,а Зеро няма как да обясни,че Юфи не е Принцеса Геноцид.Само Лулу знае какво прави..
Ммм незнам като гледам в следващия епизод пак няма да е успешна Специалната мирна зона . Накрая на Сузаку може да му писне и да каже на Нанали и вопще на цялата Япония , че Зеро е предизвикал геноцида , а кой знае може да и каже че и брат и е Зеро . Все пак все някога трябва да узнае ...
_________________ Whatever you do , I will make it look easy !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 7:47 pm |
|
Ambyos |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 20, 2007 8:16 pm Мнения: 91 Местоположение: Sin City
|
100% ще ни изненадат със следващия епизод
както когато Сузаку даде телефона на Лулу и с началото на следващият епизод всичко се оправи така и сега, когато Лулу опита да целуне Карен пробва да се дрогира и изпадна в депресия пак всичко ще се оправи
нали все пак за Лулу говорим..
Последна промяна Ambyos на Съб Май 24, 2008 8:37 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 24, 2008 5:29 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Ashura написа: За щастие не я целуна.А сега се въртят слуховете или по-точно стана ясно,че 9 епизод ще бъде отложен(забравих защо).И поради това май 25 епизод ще бъде оставен за доста време след това или направо няма да бъде излъчен...Честито
9-ти еп се очаква да бъде в Китайската Федерация, и може да бъде отложен заради земетресението в Китай. Но май все още не е официално обявено отлагането.
Що се отнася до отлагане на 25-ти еп - айде да не бъдем толкова черногледи. Може някоя седмица да излъчат два епизода вместо един (още малко и сам ще си повярвам ) и така да няма отлагане на финалния еп.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 9:36 pm |
|
faye |
|
|
|
Плюс 1 точка за Сузако. В този еписод не беше представен толкова малоумно колкото обикновено Другата свещ от Лулу или от Нина е? Стана ми интересно а не останах с едноличен отговор
Колкото до 1 милион Зеро-тами.... Това беше весело ^^ Лулу изглежда е разкрил истинското си лице на повечко хорица ^^ Да видим нататък
Верно ли сега една безепизодна седмица Потвърдено ли е вече?
И къде ми е превюто
ПС: Чудно защо Сесил беше в тази рокля Нина е станала по-тъпа от обикновено. Вече е претендент за световния рекорд по тъпост >>
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:36 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Епизода лично на мен адски ми хареса.Този сезон явно ще е по-психологически,което поне за мен е плюс.
Сузаку си дразни.Още повече,но то вече е на лична омразя,няма общо с действията му.и да се хвърли в ръцете на Зеро вече не ми пука.Аз ще го мразя.Само не разбрах Императора ли му е казал за заповедтта "Живей!" или само е разбрал,макар да е малко невъзможно.
Бишитата на Гилфорд как оцеляха след мачкане и взривяване по няколко пъти?
Шнейзел се появииии.
Лулу им разказа играта отново.И то много добре и приятно.Тъкмо се бяха уплашила,че ще стане поредната кървава каша,но тука явно ще имаме по-малко кръв и повече игри на котка и мишка, и кой колко познава другия.
Нина съкс.Появи се някаква руса злобна кучка,която е и грозна.Още фенсървис.Рицарите показаха,че не са само шарена компания.Аня съкс.
И китаеца е болен.
И ако Лойд не е накрал Сесил да се облече така...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:38 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Буахахаха! Е, това точно не ми беше хрумвало! Имах най-различни идеи за това как би могъл да се развие епизода, но това точно въобще не ми беше хрумвало (нито нещо подобно)! Много хитър номер им извъртя. Без да пролива кръв спаси цял милион, осигури безопасността на сестра си, и така помежду другото запази и Япония, и Ордена на Черните Рицари.
Сузаку този път не ме дразнеше - да не повярва човек. Видя се, и че оная заповед дето му я даде Зиро, все още си стои, и явно ще окаже влияние по-нататък.
Сесил имаше много готина рокля! Жалко, че не я дадоха по-отблизо...
Оная русата дето помага на Нанали ме дразни, и то много. Дано да умре бавно и мъчително.
Вилета и Оги се срещнаха... в известен смисъл. За съжаление беше много за кратко и пак се разделиха.
Най-после видяхме и трите момичета от OP-а, макар и само за кратко. Да видим те каква роля ще играят...
Нина продължава да си ме дразни (което едва ли е изненада за някого). Радвам се, че засега се проваля с опитите си. За съжаление все някога ще успее...
Оня китаеца явно е нещо болен. Дано да му остане време за каквото там иска да постигне...
Цитат: Другата свещ от Лулу или от Нина е? Стана ми интересно а не останах с едноличен отговор Определено беше от Лулу. То няма и как да е от Нина, щото нея я видяхме къде е. Но се радвам, че Лулу не е забравил Юфи. Цитат: Лулу изглежда е разкрил истинското си лице на повечко хорица ^^ Да видим нататък
Със сигурност го разкри ня Сайоко, но не съм убеден, че го е разкрил на някой друг. Но може и да е - ще се види... след две седмици. Затова и нямаше превю тази седмица - 'щото превюто е било за това дето ще го дават следващата седмица. По-добре recap епизод да бяха дали...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|