Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 3:15 pm 
Аватар

това не е лилит най-вероятно е Ева 06 която ще пилотира в следващия филм :D
ще има и нова героиня която вероятно е пилот на Ева 05

за тея които искат да се спойлнат за втория филм тука има превю (от което си правя извода за евата на каору)
превю-то го има и накрая на първия филм лол

http://www.japanator.com/new-trailer-fo ... 6715.phtml

wikipedia написа:
Evangelion Shin Gekijōban: Jo Trailer
A trailer, following the credits for Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, shows the film will feature:

The launch of the provisional Unit 05.
The adoption of Unit 02 and its pilot. This is shown in an air-drop sequence.
The disappearance of Unit 04.
The forced activation testing of Unit 03. Sequences featuring Unit 03 as Bardiel, confirming that the film will lead all the way to or past the events of episode 18 of the original series.
A newly-designed Unit 06 and its unnamed pilot fly down from the Moon.
Ghostly floating entities as yet unidentified in the series, resembling more human-like Adams with haloes, along with the words "Adams" and "Lilin+?" flashing between them
Kaji briefly appears
A sequence between Misato and Ritsuko from the battle with Leliel
Asuka will be featured in this part. Scene is from when she fights Zeruel in front of the Geofront in the original series.
A sequence featuring Shinji from the battle with Zeruel
A sequence featuring Kaworu
A newly introduced female character with brown hair and glasses, staring at cross-shapes in the sky.

waku waku нямам търпение ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:11 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Обичам това аниме! Обичам тази история! Обичам тези герои! Обичам всичко около Evangelion!!

Най-доброто! Не е имало подобно, няма подобно и няма да има подоно. Просто произведение на изкуство.
Еби Пикасо, еби Гоген, еби всичко останало, но подобно на това просто не съществува. Красота.
Благодаря на господ/природата/времето, както искате го наречете, че създаде това аниме, че създаде гений като Hideaki Anno!! Охх.. просто не мога да опиша с прости и бесзначителни думи, колко съм щастлив, че съществува това аниме, че съществувам аз и мога да гледам тази чиста красота.

Няма как..
Гледах анимето 6 пъти, но май ще го гледам пак! Няма как иначе..
Това нещо е като дрога, без която не мисля, че живота ми и мислите ми щяха да са същите. И не прекалявам. Не знам за вас, но мен това аниме, през годините, ме промени не ведънж и продължава да го прави. Даже с този римейк направи същото. Прекраснен римейк на най-доброто аниме. Нямам думи просто. Не знам от къде да започна. Не се сещам за начин да ви опиша как се израдвах на тази половина от римейка. Мисля, че ако говоря по точки ще ми е по-лесно да анализирам и да ви обясня моето мнение за изгледаното. Да видим:

[Characters]
Видяхме доста от старите и познати герои. Много се радвам и за това.
Потърпяха леки промени, но в края на краищата са си същите. Бяха всичките нарисувани много по-красиво и приятно за очите. Оцветяването, сенките, лицата и движенията бяха подобрени. Мисля, че това го видяхте и вие.. Та така:

Shinji:
Тук Anno направи нещо страхотно. Орпави лигавия Shinji и дори успя да го направи малко по-смел и по-готин. Не знам дали сте забелязали, но аз така му се израдвах на външния вид, че.. Просто не ходи вече като робот с онези грозни дрехи а вече е по-добре. По-красив го направиха. А и не мрънкаше като преди. Всъщност правеше го, но в по-готин начин. Гласа му също ми се струва по-студен и възрастен, което е голям плюс. А моментите в които ми хареса най-много бяха 3. Когато Misato говореше с него а той имаше мокра коса /и най-накрая нормални дрехи/ и се усмихна злобно сякаш казвайки ''Каквото и да ми говориш.. в края на краищата аз съм този който избира, който ви трябва, който е единствения способен да победи.'' Другите моменти, който наистина ми харесаха бяха когато Shinji се събуди и Rei беше до него и когато, накрая, отвори вратата към еntry plug-а на Unit 00 и говори с Rei. Добре са го обработили, много съм доволен.

Misato:
Misato горката нещо не беше в настроение този път. Постоянно някакси намуцена, тъжна и студена. И така я харесвам, но не почуствах старата ми любимка. Мдам. Поне са запазили онзи вид на възрастна жена, която тя издава на моменти. Също така не показаха колко е дете.. карай. И без това нямаше голямо значение след като ние сме гледали сериите. Доколкото то визуала - беше красива. Както винаги...
Друго нещо, което ми направи впечатление е гласът й. Нещо е различно.. по-твърд и дълбок е.. не знам дали и на вас се е сторило така, но на мен постоянно ми правеше впечатление..

Ritsuko:
За нея няма какво толкова да кажа. Хареса ми момента в бара, когато говореше с Misasto. Хареса ми как са я направили този път. Нещо са я променили а и красивото рисуване я направиха много по-sexy. Даже надмина Misato, този път. Няма какво друго да кажа.

Rei:
Оххх.. Rei........ Ох, Rei...........
Това момиче е най-красивото в света на анимето. Няма подобна.
Тези червени очи, сивовиолетова коса и студения глас са просто най-красивото нещо, което съм виждал и чувал на земята. Римейка я направи още по красива. Нещо нечовешко. Просто няма смисъл да се повтарям с 'красива'', ''красива'', ''красива'' и ''красива..

Това беше за героите. Като цяло добре са си свършили работата тук. Същото стана и с пейзажите, които бяха просто стъннващи. Оставяха те без дъх и с отворена уста. Всичките малки детайли, облаците, които се виждаха в водата бяха прекрасни. Просто невероятно красиви. Небето, горите, планините, големия град и стаите бяха много добре направени. Сигурно доста време са ги рисували..

[Evas]

Unit 01:
Тук също съм доволен. Много довлен, да сме по-точни.
Както и героите така и evi-те получиха малки промени. В начина им на рисуване както и в този на оцветяване. Много са красиви, но старите са ми любимци. Просто прекаленно много съм свикнал на стария Evangelion, може и за това да е. И все пак не мога да не кажа, че битката през нощта с първия ангел Sachiel не беше великолепна. Светещия Unit 01 като рейвър беше красота за очите а и по-новите цветове също бяха невероятни. Даже в последната битка, когато пушекът заобиколи eva-та тя беше невероятна и много надъхваща.

Unit 00:
Нищо ново. Нови цветове и толкова. Даже движенията, когато стана берсерк бяха същите. Няма нищо де. Щита ме накефи. Беше по-як някакси.

[Angels]

Sahiel:
Беше преработен. Осветен по-добре и такива работи. Сърцето му беше направено по-яко, тъй като светеше сякаш беше наистина такова. Взривовете му бяха по-добри и красиви, с по-добро качество и по-яки ефекти. Смъртта му също беше много добре направена. Евала.

Shamshel:
Това е единственното нещо, което не ми хареса от цялото аниме.
Тези кокали, които стърчаха от тялото му и тази малка главичка, която се криеше зад голямата такава не ми харесаха. Също така и цветът му се промени и не ми хареса. Само атаките му бяха по-добре направени, но другото фейл жестоко. Нищо де. Простено му е..

Ramiel:
Тук вече оставам без думи.
Толкова красота на едно място не бях виждал освен при Rei xD
За разлика от предишните серии тук при всяка атака/защита се променяаше и то по толкова красив начин, че не може да се опише. Даже начина по-който се опита да влезне в базата беше невероятно добър и различен от оригинала. Промениха го само в добро. А как красиво умря просто... Нещо невиждано. Архангелът Ramiel просто удари джакпота!!

Това беше като цяло, нали ?
Невероятно красиви пейзажи, по-добри evi, невероятни ангели и подобрени герои. Не мислих, че ще е толкова успешен този ремейк. Изобщо не можех да си мечтая за толкова добро попадение. А! Забравих да опиша музиката. Остана си същата, но на моменти бе променена. Този gothic like хор, който пееше заедно с оригиналните парчета беше невероятен. Много ми хареса. Някакси отиваше на ситуациите. Доволен съм. А доколкото до ендинга - *_* - без думи. Толкова красива песен. Такъв ангелски глас и такава приятна музика на едно място.. Ахх... Слушам я non stop. Вече 23 пъти я изслушах... Продължавам :3

Оценка: 10/10

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:26 pm 
Аватар

дръж се пич има още 3 филма :lol:

Цитат:
Rei:
Оххх.. Rei........ Ох, Rei...........

тва май си го писал представяйки си сцената в която си облича entry plug костюма :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:29 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Когато си я представя как си облича костюма правя друго нещо :3

pz: http://www.youtube.com/watch?v=LdZnDeuD ... re=related

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 10:52 pm 
Аватар

Ramiel беше наистина доста добре направен..функциите да си променя вида направо разбиваха,озвучаването ми хареса най много в оригинала нямаше такова нещо..тук обаче на Eva unit 01 когато стана Berzerk mode неми хареса изобщо реването и в оригинала е по добро! и твьрде много
бльр ми се струва че има но ватевер...писулке Shinji си е пак сьщият просто са изрезани моментите в които циври доста там при бягството и т.н.
абе в оригинала доста неща ми по харесват как са станали от колкото тука.. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 11:07 pm 
Аватар

Е това е ясно..
Е то нямаше как иначе.
Все пак тук трябваше да съберат около пет-шест епизода, някъде, в едно.
И на мен повече ми харесва оригинала. Но все пак не можеше да се очаква по-добър римейк..
Друго си е спокойно да си правиш еп по еп отколкото да гледаш да ги събереш в един 700 мегабайтова файл.. А доколкото до крещенето на рейвърчето, прав си! И аз го забелязах това. Доста фалшиво звучеше, но карай да върви.. Няма перфектни неща.... (осен Rei, естественно :3)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 12:42 am 
Аватар

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ще умрааааааааааа.Толкоз го чаках.Ако утре във вестника пише студент от София на 20 години умира от инфаркт да знаете, че съм аз умрял от кеф! :lol:

ПП:едвам успявам да изчакам да се свали :P

ПП:Свалих го...........Оценка 11/10.Да, именно 11!
:shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 10:08 am 
Аватар

Трябва да се съглася с pisulka_sensei :!: NGE си е NGE!Очаквам с нетърпение Асука(малий дано не сбърках името,че ще ме линчувате :lol: )Арта нямам какво да кажа...невероятен!Чака се 2ра част :arrow:
EDIT
Първо извинявам се, че ще е двоен пост, но едва ли някой ще го види иначе :roll: Седя си днес сутринта и се чудя абе края в Rebuild-а по различен ли ще е или както в сериала или филма.Въобще има ли някаква информация за Rebuild-a?

Обединявам поста.
Morridin

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 9:13 am 
Аватар

Доколкото четох из нета, изцяло различен край щяло да има :")

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 5:55 pm 
Аватар

много добри отзиви за това аниме .. явно трябва да се гледа ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 9:21 pm 
Аватар
AnimeGod

Гледал съм го два пъти и нищо не разбрах.
А на тия дето много разбират явно са също толкова зле колкото автора.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 10:47 pm 
Аватар

Sunlance написа:
xads написа:
Sunlance написа:
едит - все пак , след като ти си го рабрал , няма да имаш против да отговориш на всички по-горни въпроси , нали ?

А ти може би нямаш нищо против да прочетеш предния ми пост още веднъж :idea: Ако щеш ми отговаряй се ми е тая.Няма да оспамвам темата на хубавото аниме, за да ти се обяснявам на теб.Каквото искаш пиши...

Поеми си дъх , после издишай и си поеми отново дъх...проготви се и кажи..

НЕ ЗНАМ!

Стига глупости , радвайте се на каквото искате.Има много неща това аниме , но "смисал" не е едно от тях.

Казах, че няма да пиша отново, но явно не мога да си спазвам обещанията...НО едно голямо НО след този ти въпрос
Код за потвърждение: Избери целия код
Защо всички ангели нападат само 1 място в света?
мисля просто да остана без коментар и да оставя другите да ти се посмеят...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 7:26 pm 
Аватар
Masaka?!

Да ви кажа честно - гледал съм Ева-та 4, 5 пъти, а и съм чел толкова за нея, че всичко ми се струва пределно ясно.

Изрично си спомням, че след краят бях "WTF" в продължение на една седмица, ама не защото не го разбрах, а защото просто анимето има такъв ефект в/у човешката психика....

Беше си ми ясно в общи линии дори в началото...
сега че Лилит (зарад нея в общи линии нападат точно това място, anooo, логично е... Геофронта и т.н. е построен в яйцето на Лилит... и т.н. (това става ясно от анимето!)) има 7 очи, колкото са и mass produced ангелите (май?) и подобни детайли ест., че ще узнаеш от нета... но в общи линии - анимето си е бая ясно, за неразбиращите - има стотици форуми, уики и т.н. ...

Прочети малко Кабала и прочее книжки... :lol: Пък и Ева-та не е задължително да се разбере на 100%, важното е да се почувства, именно за това е размазваща :)

А и много зависи на колко години сте (това не е с цел да обидя някого), ама ако сте на 14 - гледайте го след 3 години да кажем и ще намерите много по-голям смисъл...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 12:32 am 
Аватар

Morridin написа:
Да ви кажа честно - гледал съм Ева-та 4, 5 пъти, а и съм чел толкова за нея, че всичко ми се струва пределно ясно.

Изрично си спомням, че след краят бях "WTF" в продължение на една седмица, ама не защото не го разбрах, а защото просто анимето има такъв ефект в/у човешката психика....

Беше си ми ясно в общи линии дори в началото...
сега че Лилит (зарад нея в общи линии нападат точно това място, anooo, логично е... Геофронта и т.н. е построен в яйцето на Лилит... и т.н. (това става ясно от анимето!)) има 7 очи, колкото са и mass produced ангелите (май?) и подобни детайли ест., че ще узнаеш от нета... но в общи линии - анимето си е бая ясно, за неразбиращите - има стотици форуми, уики и т.н. ...

Прочети малко Кабала и прочее книжки... :lol: Пък и Ева-та не е задължително да се разбере на 100%, важното е да се почувства, именно за това е размазваща :)

А и много зависи на колко години сте (това не е с цел да обидя някого), ама ако сте на 14 - гледайте го след 3 години да кажем и ще намерите много по-голям смисъл...

Пък и освен това ако на тази възраст успеете да го разберете може да ви побърка леко.Все пак 13 си е критична възраст

ПП: аз пък бях WTF цял месец 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 5:39 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Емчи да. Сума ти японци се бяха самоубил покрай туй.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]