|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Vampire Knight ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 17, 2008 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
![Изображение](http://www.vnmanga.com/truyentranh/images/manga_cover/Vampire_Knight.jpg)
Име: Vampire Knight Жанр: Action, Drama, Romance Мангака/Автор: Hino Matsuri / Хино Матсури Статус в Япония: Ongoing /при нас са излязли 39чаптъра/
Сюжет Най-ранните спомени на Yuuki се въртят около една зимна нощ когато биде нападната от вампир... и спасена от друг такъв. 10 години по-късно тя вече е израстнала като "guardian" на раса вампири, защитаваща своя спасител, Kaname /този с тъмната коса/, който сам по себе си е master-а на вампирите които учат в Елитна академия. Общо взето тя се изявява като "guardian" и ролята и се изявява в това да пази вампирите от хората които също учат там и от това да запази тайната им като вампири. За целта се делят на два класа "Night Class" & "Day Class". Досещате се кой в кой клас учи XD Естествено Yuuki, не е сама, един от guardian-ите е Zero, момче което мрази вампирите. Както се досещате две момчета, едно момиче. Романс има и е добър.
Link: viewtopic.php?t=28491
~~~ Та видях че са се пробвали да направят тема, а и понеже в аниме раздела и за мангата се говори, а не и е там мястото реших да направя тема тук. Мангата не е толкова нова, направо се чудя защо няма тема тук /има тема в манга връзки, но тя не е за дискусии/ Как и да е. Мангата задължително трябва да се прочете. ^^ Надявам се тази тема да става XD
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 17, 2008 8:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
@Almateria Кyaaa~~~ к'ва си гаднаа XD
След като видях темата в кофата, исках и аз да направя 1...но си ме изпреварила, ех...Т_Т жалко...както и да е...
Он:
Мангата просто е една от най-любимите ми ^^ Артът е невероятен! Просто се разтапям всеки път като видя Зеро или някой от Night class-a =,.=
СПОЙЛ:
Но от страна на женски персонажи...нещо не ми харесва. Като че ли не са ми много развити и някак си повърхностни. Тази pure вампирката, дето беше нападнала семейството на Зеро и брат му (не помня много от имената...та коментарите ще са ми сложни...може ли Алматрея, да сложиш characters list в темата, XD с имената, та ад е по-лесно) единствено имаше някакъв наченък на по-голяма емоционалност. Всъщност самата й история за забранена любов между вампир и човек беше романтична...чудя се дали е могла да има дете от него? ОО" Чудно ми е как вампирите, такива родени...се раждат на този свят..нали вампирите по принцип бяха умрели? Но незнам..тука следват някаква друга теория на възпроизвеждане.
Частта на 1 дете да поглъща жизнената енергия на всеки човек, до който се докосне е умно измислена. Говорейки за това... спомняте ли си детенцето с различните очи, което бе хвърлило в несвяст Юки по време на онзи бал... на вампири, където всичко живо и сакато се беше събрало? Е, то няма ли някакви фамилни връзки с Шики? А той от своя страна какво е...копеле на на онзи Гадния Куран ли? Нещо там се обърках...
Както и да е...родителите на Юки, коят беше осиновена, нали и Канаме много ме впечатлиха...някак си беше мн тъжно, нали заедно живяли нз си колко хиляди години...и изведнъж да бъдат изтребени от проклетия там събор на вампирите...жалка работа...Ридо обаче ми харесва като негативен герой...добре са го измъдрили. Няма абсолютно нищо положително в него, за сега. един pure ebiiil character ^,.,^ Ридо де...~~ ^^
Адски се изненадах от факта, че Юки се оказа годеницата на Канаме и една вампирка...на кой беше истинска дъщеря, предложения?...казваше ли се? Отдавна го четох това ^^" pure blood нищо чудно, че толкова й харесват кръвта...XD
Така....стигнахме до леко сапунската нишка...Ичиро...ОМФГ!!! Брат близнак, който се оказва, че е бил истински лошко...и който никога не еобичал брат си...въпреки понякога шонен ай сцените XD (Които може би са били само в главата ми...хмм XD Толкова исках да са Хикару Кауру стайл XD) и какво.......дали уби Зеро? Проклетата манга спря точно на най-интересното...как куршумът се забива в гърдите на Зеро....
Канаме и Юки отпрашиха да си живеят и да си имат дечица, а горкичкия ми Зеро..той да се грижи за нещта. Защо Канаме не искаше да гръмне Ридо бтв...? Забраввила съм...а?,....беше му задължен, за нещо..за титлата ли си незнам...
Ягари и чейрмен...какво стана с тях? Някакви предположения относно техните планове? Ще съберат ли малко верни последователи? Щото нали и в гилдията на ловците нещо имаше гнило...бяха свързани със там ръководството на вампирите...
УУУУ нямам търпение за следващ чаптър.....и се улях....
учудващо е що няма все още коментари и никой не е отговорил на запитванията ми xD
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 6:17 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Канаме каза,че не може.Не е да не иска.Да не говорим,че докато работата е свършена и на Зеро му е зле,няма лошо...
Онова хлапе беше Ридо,който явно успява да си менка телата редовно,след като взе и това на Шики.
А пък той милия му е син,нали е чистокръвен,а също и син на майка си(каква изненада.),която трябва пак да е чистокръвна или поне някаква висша благородничка.
Иначе за мангата.Не съм шоуджо фен,но тази михареса много.Просто обичам красив арт и макар на моменти да ми идва малко в повече тъпотията на Юки и драматизма на действието,самата радост за окото е несравнима.
Жените не са водещите тук,щото всичко на всичко имаме освен безумно неприятната Юки и ордата пищящи фенки,вече мъртвата Шизука,приятелката на Юки,готик Рима,отхвърлената Рука и вярната Сейрен.
Обаче бишитата са номер едно.
И сега по последните събития.Юки не ме е дразнила никога толкова.Толкова безхарактерно и тъпо девойче...И все пак не вярвам само да си вдигне гълъбите с Канаме и да зареже цялата каша,която я има заради нея , на Зеро.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 8:02 pm |
Almateria |
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Shadowcat написа: Адски се изненадах от факта, че Юки се оказа годеницата на Канаме и една вампирка...на кой беше истинска дъщеря, предложения?...казваше ли се?
Ами тя нали всъщност е сестра на Канаме и му е обещана за годеница. Ако питаш за това или аз нещо не разбрах въпроса ^^'
всъщност аз още съм на 37ch, но все ме мързи да си изтегля и останалите излязли >.>
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 8:25 pm |
Almateria |
|
|
Може и така да е. Аз разбрах неща за Канаме които не знам дали са ги казали в мангата, че всъщност
спойл:
истинския брат на Yuuki, Канаме не е жив, а във тялото му е запечатан друг древен вампир.
Но това което аз съм чела за Yuuki, за сега са си брат и сестра. Но има два три нови чаптъра които не съм ги изчела още >.>
A и бтв. Не пускам характеристика на героите защото иначе прекалено много ще успойля хората които не са я чели, защото ако им давам характеристики, като това че
спойл:
Зеро всъщност е вампир, истинското име на Yuuki, не е Yuuki Cross, a Yuuki Kuran
и такива тънкости които издават почти всичко XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 5:11 pm |
Shadowcat |
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
аааааа....гоме....прочетох "adored" adopted xD за това съм се объркала...признавам сгреших..бтв..защо косата й толкова порасна...? ОО"
And still...meh is becoming more and more yuuki and kaname fan xD особено като се сетя как му се нахвърлиии киааа~~
spoiler :
http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/36/20/
тва в долния ляв ъгъл..едно страховито нещо...тва Юки ли е оО""" Някак си искам да вярвам, че е нещо повече от обикновена Pure vampire...и какви са й спешъл способностите? Защо Ридо нея точно е погнал...тя кво, да не се окаже кралицата на вампирите или нещо такова оО....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 29, 2008 2:14 pm |
Shadowcat |
|
|
Kyaaaaa !! Този чаптър тоооолкова преливаше от шонен ай между Ичиро и Зеро, че няма на къде
И после като майка им дойде...беше кайнда сад...Т_Т Горкия Ичиро...толкова болнаво дете Т_Т Накрая като казваше на Зеро да го изяде, за да се излекува ми стана толкова мъчно ТТ_ТТ
И Ридо отнново се показа като б@си гадината оО*** Как ли ще умре...
И разбира се спряха на най-интересното мяссто..още 1 месец без чаптър Т_Т за сметка на това, са прекрасни ^^ заслужаваше си чакането ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|