Дата и час: Чет Фев 27, 2025 7:23 pm

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: AI [J-urban]
МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 5:42 pm 
Аватар

Изображение

Are you people... sick or smthn? :shock: Реших да вляза във форума и да проверя дали някой случайно не е качил някои от нейните неща, които ми липсват, само за да остана неприятно изненадана- нито едно споменаване на AI в която и да е секция. Затова реших да пусна тази тема, надявайки се да помогна да поправите ужасния вкус, който може да ви донесе вечни мъки (както и хората, които не харесват сайбъпънк, тъй че бърже!- тичайте да гледате!).
AI, истинското име на която е Уемура Карина Ай, е японска R&B, Soul, Hip-Hop, whatever певица, която аз обаче харесвам да си определям като J-Urban, тъй че такова определение получавате и вие в заглавието на темата. Дам, образовайте се в жанровете, ако това не ви говори нищо. Както и да е, родена е в ЛА в смесено семейство от Японски/Американски/Италиански произход, но прекарва детството си в родния град на баща си- Кагошима. Като поотрасва се мести пак в ЛА с надеждата да стане професионална изпълнителка. Първата й изява е на 17 години, когато танцува в клипа към песента "GO DEEP" на Джанет Джексън. В 2003 подписва договор с Def Jam Japan и дебютира като изпълнителка.
За мен е страхотна- плътен глас, добри мелодии и напълно зарибяващи песни. Дотолкова е страхотна, че бях готова да слушам новата песен на мис Цучия Анна, само за да чуя ъ-оу-канията на AI. Мисля, че вие трябва също! Тук можете да гледате клипа, а мисля, че има и линк някъде из форума.
Който иска да чуе повече от AI, без да сваля албумите, към които ще дам линкове (които не съм качвала аз*), може да го направи тук. Една от любимите ми песни, показваща перфектно стила й. Присъства в албума 2004 A.I., към който съм дала линк по- надолу.
* Мързеше ме да качвам сама албумите и, тъй като дори нямаше смисъл, слагам по- долу чужди линкове. Не видях нещо против това, тъй че, ако не е правилно, просто ми кажете да ги смъкна и изчакайте малко. До няколко дни ще съм качила албумите, които аз имам на MediaFire, тъй че ще заменя тези линкове с новите. Ако искате друг сървър, само кажете. Ако някой иска да ме "предреди" с качването, добре е дошъл. Стига хората да енджойват, не е важно кой върши работата.
Това, разбира се, е нищожна част от дискографията й. Скоро очаквайте и другите албуми и някои сингли.

Албуми:

Изображение
AI - 2004 A.I.

Изображение
AI - DON'T STOP A.I.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 5:16 pm 

Изображение

EXILE Atsushi + AI: So Special PV - http://4storing.com/qzvlg/30e6333914daa ... abff0.html

Профил  

Заглавие: Re: Link: AI [J-urban]
МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 7:31 pm 

Изображение
AI: Okuribito PV - http://www.bgshare.com/get,416354.html
Видеото е към едноименната лента, която спечели Оскар за чуждоезичен филм тази година.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ]