|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 12, 2006 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Това аниме ме грабна от opninig-а още.Супер ме радва,пък как обстановката мина от леко sci-fi в направо фентази,а?
Абсолютно по всяко време музиката ме радва,естествено,че БГ ритмите най-много ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) (м/у другото когато дават "the next episode" какво ще гледаме пак има нещо леко биещо на БГ или поне така ми се струва.)Сега нашият човек остава да овлядява тозиии...невероятен ангел и да излезе главният лош,който наистина може да се окаже Noah,ноо дано това да не стане скоро,защото бих гледал анимето само заради музиката му ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (кога ли ще му изкарат пълният ОСТ ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )А пък дядото с огненият спирит за сега най ме радва(все пак имам леееека слабост към огъня ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )Така че очкваме 3-ти епизод ...^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 13, 2006 1:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Анимацията нещо не ми допадаше, ама се свиква след 5-тата минута ^^.
Приятно аниме, ще го следя
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 07, 2007 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Шадин засега нещо не ме кефи. Другите 4, които видяхме досега, ми харесаха много повече от него.
Както се и очакваше шестия и последен кий спирит е в Мирет. За нея казаха (или поне така беше преведено): "...being a girl who was born with a key spirit." Интересно дали трябва да се приема буквално - че е родена с кий спирит, за разлика от всички останали, които си намериха своите? Във всеки случай Гитра явно е по-загрижен за нея отколкото за кий спиритите и Таскър.
В този епизод поне се нагледахме на Джико и уменията му, както и на 'дракончето' му Pyron - първо победи Зед (макар и благодарение на Роя - ако тя не беше спряла Зед...), после за малко да победи Сара въпреки че съотношението на силите беше 2 кий спирита срещу един не-кий (не бих го нарекъл обикновен).
Сара я намразвам все повече. Жалко, че Робес не се би с нея - щеше да ми е интересно да видя резултата.
Зед е идиот - по такъв начин да се откаже от Амил Гаул... Но пък Джиму и компания се появиха в най-подходящия момент. Не съм вярвал, че ще се радвам да видя някой от онея четиримата глупаци.
Превюто за следващия епизод беше доста по-интересно от обичайното:
- Сара явно я чакат някои неприятни изживявания, за което трябва да благодарим на Джиму. Но като гледам как Зед и Амилчо са се изправили срещо Пронимо и Монарди най-вероятно Сара няма да умре (освен ако оня не вземе и двата спирита и не ги прати срещу Зед, което би било тъпо, според мен)
- Зед говореше с оня Сийкър (забравих му името), като и двамата бяха в стаята на Сагири докато тя спи - явно Зед ще я върне у дома и МОЖЕ БИ, евентуално, някой ще вземе да разкрие малко повече за кий спиритите. Ха дано!
- а Джиму май обясняваше на Мирет що се е провалил. Тая й усмивка в края на самото превю беше доста... обезпокоителна...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 11:12 pm |
![Аватар](http://img169.imageshack.us/img169/1278/laniavzl5.jpg) |
lani |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Цитат: мисля, че ще ми влезе в колекцията анимета, записани на диск..
А аз не се съмнявам-стига my presious friend да ми даде нейните,че съм доста разпиляна...
Сега за новият еп-май съм първата дето ще го коментира след като го събнаха. колко години му трябваше на Ноа да се освести... Дрънкаха му, дрънкаха му,а накрая само като видя перцата и му светна. Пък тази тъпачка Диана не можаха ли да я изтрепят по-рано. Казвам тя единствена ме дразнеше през цялоо аниме,пък като почнаха и флашбекове с нея да дават ми се дощя да се развикам.
Чакам с нетърпение да видя какво ще стане по-нататък и как ще свърши цялата работа. То самото начало беше ясно,че Зедчо ще е спасителят,но просто реакцията му като го разбра ме разби. Велик незабравим кометар-Таскър сама влезе в тялото ми. А и Джико сама ме издрадни този път. Ама не да видим какво ще стане пък след това потоп.
а Таскър сама е много тъп-като съм силен дай да унищожа света,че си нямам друга работа. но пък нямам търпение да го видя събуден...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 1:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Следващия еп явно ще е Spirit-и срещу Shard Caster-и, и в частност твърдоглавото чудо Зед срещу върховния Спирит (кой друг освен него ще тръгне да се бие с върховната сила ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ).
Иначе в този нищо неочаквано - Таскър се появи, Зед се оказа истинския Спасител (не че някой се е съмнявал), Ноа се осъзна (с около 100 години закъснение), видяхме малко вторични герои които са все още живи (Мирет, Гитра, Кира, Елмейда и др.), Морима умря точно когато почна да ме дразни с това нейното "Такър-сама! О, Таскър-сама! Моля ти съ, събуди съ и унищожи този свят, Таскър-сама!", и май това беше.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 12:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога
Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..."
и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
lzpreslav написа: добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..." и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse ! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат..
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 21, 2007 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
vovich написа: lzpreslav написа: добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..." и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse ! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат.. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Дам, и аз все го защитавах, а той взе, че ме изложи.
A в следващия епизод явно всички спирити ще възстанат с/у своите шард кастери.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|