|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 8:42 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не че съм ги чел, но чаптър 46 и 47 се казват:
Цитат: Operation: Capture Baba Yaga's Castle
Снощи даваха филм с Торбалан, но като нищо ще видим още такива имена в мангата. Иначе се чуда какво стана в ония безсмъртният, кефеше ме.
Иначе Соул и на мен ми харесва. И сега с тоя чаптър се появиха надежди от моя страна да зареже Мака и да започне сам да се бие :>
Амм и битката между котката и мишката беше страхотна (която беше в 18ти чаптър :>)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 3:27 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Двата нови чапа са супер.
Супер много ме израдва появата на Мифуне,още от интродукцията на отборите супер много ме израдва.и сега не ме разочарова.
Мака още не може да се съвземе,което е малко странно.И все си мислех,че периода с малкото човече в мозъка на Соул е минал,а той явно още не се е окопитил.Може пък наистина временно да прати Мака по дяволите.
Щайн пак беше страшно свеж.Особено с това за цигарите.
Отново показаха тиова,което мен ме радва най-много в тази манга.Развиват еднакво и всички персонажи,а не да имаме двмата главни и останалите само по една глава да им се отдели.Тсубаки отново израдва.
И това, от което направо ми светнаха очите. "В замъка на Баба Яга".
ПП.Съжалявам за двойния пост.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 3:41 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Двойни са ако са пуснати много скоро един след друг.
Иначе неочаквах толкова бързо да се появи тая малката вещица. Иначе бодигарда и кефи, и е доста силен. Май май ще мине по някой време към наще, особено като си представи, че може да бъде учител :>.
Аз като ти казах за Баба Яга :>, ама въпроса е дали само замъка така се казва.
Партньорката на Сид и тя ми хареса.
Иначе се излъгах аз прочетох тея 2 чапътра още като имаше само raw и скрипт, но още някой да работи по тях, такаче ще изчакам да ги сканират.
Също и всички излезнали чаптъри вече имат превод, само трябва да се сканират. Освен един де, който няма raw още. Понеже са объркали номерацията и няма чаптър 42, а от 41 на 43 отива, после пуснаха 44 и после пак 44 (който трябва да е 44 и се извиниха за объркацията на номерата на предните 2, но този още няма raw).
И нещо от официалният сайт на мангата
Докато се докопам до паролата (искаше парола за да видя wallpaper-а), която беше на 103та страница в списанието. Добре, че някой пусна цялото сканирано списание, че да я разбера паролата :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 07, 2008 6:35 pm |
|
K i v a. to Last |
|
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
[b]Еей, благодарско за уолпейпърчетата *кефи им се и черпи с виртуални бисквитки*
Бтв, до кой чаптър (том) е преведена мангата? о: защото в нета само до 29 я намерих...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 07, 2008 10:49 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Много нанагорно ми идват тези глави през ден.Пък понякога и всеки ден.Не,че ми е зле,ама не мога да смогна.
Оная змиевидната кучка я показаха още след битката й със Щайн как изпълзя от един канал и все се надявах да е моя халюцинация,но уви е жива.При това отиде при кака.
Щайн трябва най-сетне някоя дисекция да направи.
А Блек стар да не е в депресия нещо?Много странен.
Дядото на Пинокио много дразни.
Тиймуърка им нещо не баца.Но звездичко си е такъв.А Окс-кун е доста грозничък и глупав.Супер много се изкефих като го размаза.
А Щайн между друфото е някъв микс от тримата ни оръжейни специалисти.Вижда души,може да използва само своята душевна сила и е напълно луд.
Бтв СаВа,тази картинка на плажа и аз я имам отнакъде,и нямам спомен откъде.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 20, 2008 8:38 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Искам някой,ако може, да ми обясни какво по дяволите стана с тая черна кръв.Хем четох,препрочитах и си обяснявах,но накрая така и не разбрах какъв аджеба е големия замисъл.Нещо не ми се връзва.
И по дяволите Соул има последно име Еванс и в костюм е ултра,мега як!
Щайн вече се побърка,а е адски секси в последните глави.
Мифуне накрая ще стане даскал в Шибусен.А за Сид какво се плашат,нали е зомби?
Тоя Ейбон ще се окаже някое злобно копеле former nakama на Shinigami-sama.
http://www.onemanga.com/Soul_Eater/
Ето ги всички глави,които са сканирани досега.Едно от първите места,където излизат.Онлайн.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 11:18 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
За черната кръв, доколкото съм го разбрал е, че ти дава сила, но е трудна за контролиране и ще те побърка, и точно това и е целта с която я използват (ем сила + ем да те побърка).
От тук коментара ми е за всички глави до 47ми, изчаках няколко дена преди да пиша, че и някой друг да ги е наваксал.
Честно стана ми жал за тоя дето пукна Бутатаки Джо (или както беше там). Определено ми се струваше силен, а пукяса доста бързо и лесно. А и в действителност беше доста полезен, ясно е обаче, че Мака ще бъде наследника на неговото умение. И беше супер лесно да обвинят Щайн за това, е пак добре, че имаше хора които му вярваха.
То се оказа, че Шибусен е пълен с вещици . То оная ученичка доста и мязаше, докато летеше с оръжието си, е жалко, че сега ще им промият мозъците, но като са прости кифли.
А Медуза определено играе игра, още не е ясно каква обаче. Незнам дали иска нещо, или просто иска да елиминира Арачи, защото става доста силна организацията й.
Иначе срещата Медуза-Шинигами-сама беше върха
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 11:47 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Ама как стана цялата работа с нея още ми се губи.След раняването на Соул и после при битката с Крона...Мазало.
Аз като видях излезлите 10 глави и се чудя какво стана.Въобще супер много неща се случиха и малко по-тежка стана мангата,което не попречи да се изгаврят с Медуза.
Би Джей беше голям пич и тъкмо си помислих,че Мери най-сетне ще я огре и той...А кой всъщност го уби?Медуза ли?Или накара Крона?
Щайн е тоя,който трябва да размаже безсмъртната кучка,защот тя просто не спира да връща.Тя е и единствената,която нямам идея какво ще направи.Как ги прецака в замъка само...
Супер много ме изненада и това,което стана с Блек Стар.Това си беше може би най-големия шок.Просто да си хване парцалите и да се побърка дотолкова и той.Верно,че тая лудост здравата разтресе всички,но все пак.
Пианото на Соул беше уникално,но онази малка вещица как го цапардоса...И колко вещици имаше в това училище.Как пък всичките могат да се прикрият толкова добре,че и Шинигамито да не ги види.
И кулминацията беше сделката между Медуза и Шинигами сама.Или по-скоро обсъждането на бельото й.
Много се смях и когато оня,който е оръжие каза на Мака да се върне след 10 години.
ПС.Крона дано пукяса.Малка предателка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 24, 2008 12:05 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
То скановете ги имаше преди това, просто имаше дупка от 2-3 чаптъра. Явно не следиш какво качвам (даже съм писал в тази тема, че ги има след ~40 скановете :>
BJ го уби Медуза. И точно Щайн и Мари ще си отмъщават на нея.
Амм беше и забавно как бащата на Мака, караше Мари да си изплюе "детето"
Black Star го очаквам да се съвземе и да кърти мивки в близките 2-3 чаптъра :> (видяхме и баща му White Star :>)
АХхах 7, не 10 години
Иначе Хрона/Крона (или както там още някой иска да и вика :>) не смятам, че е виновна. Тя си има слаба воля (да не кажа, че хич няма). Още не беше привикнала да мисли "сама" :>. И връщането на Медуза отново я подлуди, нахлуха старите спомени и не можеше да не се подчини. Иначе много ме съмнява тя да е хваната от Арачи.
Амм.. иначе мисля, една от главните цели на Медуза е да види кой ученик или там който щяха да и дадат за мисията, има тая способност като BJ (а иначе Шинигами-сама не може да ги познае, заради Soul Protect-а) да пробие Soul Protect, и да елиминира човека с тази способност.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|