|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 21, 2008 3:00 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Мне ... не ми хареса като го пуснаха ,сега не гледам епизодите...
Та така гледала съм по малко от всичко -прекалена загуба на време е-гледайте някой друг филм с вампири -този не струва ...Липса на кръв ,грозни монстъри и лошо направени битки ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Руса мацка - тип кукла барби трепе вампири - не ги трепе нито зрелищно ,нито е вложен някакъв смисъл в цялото действие - Готиката липсва изцяло / поне това аз очаквам да видя като ми споменат история с вампири ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) / . Сериалът СЪКС с една дума.
На нейна страна са приятелка- вещица и експерт по зли сили
Нито екшъна е екшън , изобщо сцени на кървища и ужас липсват -какво му намират за хубаво не знам
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 21, 2008 3:19 pm |
myhi4kata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Не ме е впечатлил особено тоя сериал... Нито актьорската игра ми хареса, нито историята. Доста нискобюджетен ми се струва, с едни никакви ефекти и т.н.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 21, 2008 4:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=471.jpg) |
Dr. P |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Абе , Бъфи беше култов сериал когато го следях едно време, но не съм особено съгласна, че щом се говори за вампири, то те задължително трябва да са част от емо триото "Лестат, Луи и Арманд". Сериала целеше да представи вампирите в един по - осъвременен вид , като отегчени от света и хората, жадуващи да се издигнат в демонската йерархия. Съгласна съм обаче, че на филмчето му липсваше цел.Хубаво, убийцата трябва да предотвратява близки срещи на вампирите с човешкия вид, но този сценарий не предполага особенно разнообразие на действието. По този начин всеки сезон започва с нещо тривиално (нов вампир в града, мрачен култ, ученици играещи си с окултното, Бъфи е съживена за n-ти път...), прераства в поредната любовна история с главната героиня и някой Вампир ,а на края задължително минават през апокалипсиса... и така 7 сезона ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Мене ме хвана, защото първите епизоди които гледах бяха "Пазаруване 1 и 2", тогава още не познавах персонажите а и дуоепизода беше много добре пипнат, за разлика от по - ранните сезони.
P.S. Леле, не ми давайте да говоря за Бъфи, че край няма...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 21, 2008 6:18 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
fail .... Buffy, убийцата на хуйове.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 22, 2008 8:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Когато го гледам, чувствам мозъка си изсмукан.
Но да, умирам от смях..ако съм достатъчно зле, за да гледам някой епизод.
Подкрепям мнението на Crazy_littlе_crow..
За Бога, Бъфи умря и се съживи.
Бъфи отиде в Ада и твърдеше, че там било като в Рая, защото "се чувствала топла и знаела, че всички, които обича са добре" ![=))](./images/smilies/=)).gif) ...
И после те я съживиха пак ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . И тя се сърдеше, защото са я изтръгнали от Ада /демек Рая й/ и са я върнали на земята, където било грозно и пълно с беди..
Нененене, не!
Уилоу вещицата, личните й перипетии и онзи маймуната, няма да ги коментирам..
Историята като цяло е много зле и много зле съшита и скалъпена..
ПП: А рекламата по Фокс Лайф за Бъфи е много добра!
*появява се грозно зле направено чудовище, което си мисли, че всява страх* и казва:
- Обичам физономиите им, когато ги плаша така: ХХХХхХ!!!
Последна промяна [dimension] на Чет Май 22, 2008 8:46 am, променена общо 1 път
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|