Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 2:48 pm 
Аватар

Филма е добре направен...за деца

Последна промяна Lord_Hellhammer на Вто Май 20, 2008 6:58 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 5:10 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ъм не мога да разбера защо търсите дълбок мистериозен подсмисъл в един екшън,при който е наблегнато върху боя и то така че да е интересно и на деца :o
Упражнявате си хейтърските уменийца? Ако е за това се спрявате ;D
go go go haeterz fap ur fukin lil dickie ;D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 5:41 pm 
Аватар

абе за свобода на словото не сте ли чували... или до болка познатото клише всеки луд с номера си, всеки си има право на мнение, въпрос на вкус бляяя.... и т.н. и т.н. или или ше мълчиш или ше говориш само убави неща. Аре бе бай тошко отдавна умре.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 6:23 pm 
Аватар

Може би защото филма това предлага. "The path is unsafe. The place is unknown. The journey is unbelievable. " С такова лого човек би си помислил , че този филм ще е нещо невиждано до сега + участието 2ма от най-големите актиори-майстори на бойните изкуства някак си вдига летвата и дава надежда , че все пак сценаристите ще седнат на задниците си и ще сътворят нещо прекрасно...а не нещо безсмислено.
Ако исках да гледам просто бой щях да гледам някой от старите им филми , в които при това показват далеч по-впечатляващи бойни сцени.А и не беше ли точно ти този , който каза "не е нужно във всеки филм да има невероятни изневери,матрици или заплаха от армагедон+много наркотици"
Филма бил красив ... видяхме порутено село , бар , гора , пустиня , гора , порутен манастир , смехотворен замък. Някак не ми идва това на ум като чуя "The Forbidden Kingdom"...
Аз нека си хейтвам , то cи е човешко.A на теб щом ти харесват безсмислени филми може да хвърлиш едно око на творбите на Uwe Boll

Последна промяна DarkAzazel на Вто Май 20, 2008 11:19 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:03 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
Ъм не мога да разбера защо търсите дълбок мистериозен подсмисъл в един екшън,при който е наблегнато върху боя и то така че да е интересно и на деца :o
Упражнявате си хейтърските уменийца? Ако е за това се спрявате ;D
go go go haeterz fap ur fukin lil dickie ;D

Стига бе, недей тъй. Аз не съм хейтър, който му харесва да плюе филмите даже съм доста либерално настроен към повечето...а що се отнася за този филм, хубаво е направен, но няма нищо уникално в сюжета му или нещо по-различно от обикновените екшъни...it's just too simple :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 10:42 pm 
Аватар

Мнооого ми хареса.
Знаех си че тоя Клар на Маймуните ми е познат от някъде и вече като свършваше ми се вързаха нещата.
Боя м/у Джет и Джеки беше просто велииик :love:
По едно време се чудех дали изобщо ще спрат.
И края много ми хареса /не заради лястовичката/, щото го разби ония XD.
И да вещицата, с тая бяла коса беше адска =D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:38 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Dunan_Knut написа:
абе за свобода на словото не сте ли чували... или до болка познатото клише всеки луд с номера си, всеки си има право на мнение, въпрос на вкус бляяя.... и т.н. и т.н. или или ше мълчиш или ше говориш само убави неща. Аре бе бай тошко отдавна умре.
човек се аргументира добре,като иска свобода на словото
например като този:
DarkAzazel написа:
Може би защото филма това предлага. "The path is unsafe. The place is unknown. The journey is unbelievable. " С такова лого човек би си помислил , че този филм ще е нещо невиждано до сега + участието 2ма от най-големите актиори-майстори на бойните изкуства някак си вдига летвата и дава надежда , че все пак сценаристите ще седнат на задниците си и ще сътворят нещо прекрасно...а не нещо безсмислено.
Ако исках да гледам просто бой щях да гледам някой от старите им филми , в които при това показват далеч по-впечатляващи бойни сцени.А и не беше ли точно ти този , който каза "не е нужно във всеки филм да има невероятни изневери,матрици или заплаха от армагедон+много наркотици"
Филма бил красив ... видяхме порутено село , бар , гора , пустиня , гора , порутен манастир , смехотворен замък. Някак не ми идва това на ум като чуя "The Forbidden Kingdom"...
Аз нека си хейтвам , то cи е човешко.A на теб щом ти харесват безсмислени филми може да хвърлиш едно око на творбите на Uwe Boll

Абсолютно съм съгласен със всяка една точка. ^^'

и не съм му гледал филми на този последния,но предполагам че няма и да го направя

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 11:18 am 
Аватар

Цитат:
човек се аргументира добре,като иска свобода на словото

ама ти сериозно ли? :o ти ще пренапишеш конституцията бре.
значи иронията е забранена... :roll: ебати нацисткия форум... вече започва да ми писва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 12:51 pm 
Аватар

филма е СТРАХОТЕН!!!
особено мацката с бялата коса просто нямам думи ще го гледам пак даже :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 1:23 pm 
Аватар
Мародераторче

Dunan_Knut написа:
... вече започва да ми писва.
никой не те е карал да пишеш :o
Dunan_Knut написа:
Учудващо ми е въпреки всичко как някои е способен да направи такъв невероятно безмозъчен и без дори молекулка хаш две о талант филм.

това ме подразни-има много,ама много по-ужасни "филми"
аз обикновенно сравнявам с тях,затова филма беше хубав

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 5:09 pm 
Аватар

аз пък не сравнявам, а просто си изказвам мнението. Или всеки път трябва да пиша СПОРЕД МЕН... бля бля. И да СПОРЕД МЕН филмът беше абсолютно бездарен и бавноразвиващ се.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 5:23 pm 
Аватар

Стига бе , не се карайте като деца.Естесвено , че всеки има право да си изкаже мнението и всеки има право да не е съгласен с мнението ти и да те нагруби за това. Или се игнорирайте , или се аргументирайте , или си вземете скайповете и се изпокарайте :lol:

И за да не е тотално оффтопик поста ми , ще помоля някой да ми обясни защо Нефритения император не можеше да се върне , ако не бяха освободили Краля на маймуните.Не,наистина не го разбрах това.Та те се бяха видели за секунди , не виждам каква е връзката между тях ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 5:25 pm 
Аватар
Мародераторче

DarkAzazel написа:
Не,наистина не го разбрах това.Та те се бяха видели за секунди , не виждам каква е връзката между тях ?
И аз между др. ^^'
мислих си че е нещо от оригиналната легенда-там беше затворен краля на маймунките под планина нали?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 5:52 pm 
Аватар

Току що изчетох http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_Wukong и да ти кажа нищо общо с филма :lol: Тази планина Буда му я е метнал на главата :shock: Статията е интересна може да и метнеш едно очо

Цитат:
Sun Wukong was known to have incredible strength, being able to lift his 13,500 jīn (8,100 kg) Ruyi Jingu Bang with ease. He also has super speed, traveling 108,000 li (54,000 kilometers) in one somersault.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 6:59 pm 
Аватар
*

Филма не е лош.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]