Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 12:52 pm 
Аватар

ляляля, тия дни си чета нещо учебничета и си правя експерименти, забавно е xD
направих на бързо едно speed painting, ако не го изоставя тия дни може да добие и доста приятна форма:

Изображение

сега на нищо не прилича, само съм си отбелязвала обемите и формите нооо дам, така изглежда една моя начална скица =О

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 1:06 pm 
Аватар

само махни синьото от лицето и ще е перфектна :watermelon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 10:48 pm 
Аватар

де да беше забавно :lol:

между другото имаш ли някакъв читав туториал или учебник за четките на фотошоп? как постигаш такива резултати с такова примитивно нещо.То само прозрачност,дебелина и форма от един цвят хвърля..и смъдж тул-а,блър, бърн-а и другите там разбирам че при това положение много нужда има от тях,но мразя да ги ползвам.толкова са неинтуитивни и никога не ми дават нужния цвят :?

напоследък все се каня да попонауча пейнтър-а на корел

за фотошоп каквито и книги да видя,все са за филтрите,леър маски,настройка на цветовите канали и прочие, все неща дето в изобразяването не ми трябват, стават само за финалното едитване на рисунка,или обработка на снимки

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 11:13 pm 
Аватар

blurymind написа:

между другото имаш ли някакъв читав туториал или учебник за четките на фотошоп? как постигаш такива резултати с такова примитивно нещо.То само прозрачност,дебелина и форма от един цвят хвърля..и смъдж тул-а,блър, бърн-а и другите там разбирам че при това положение много нужда има от тях,но мразя да ги ползвам.толкова са неинтуитивни и никога не ми дават нужния цвят :?

за фотошоп каквито и книги да видя,все са за филтрите,леър маски,настройка на цветовите канали и прочие, все неща дето в изобразяването не ми трябват, стават само за финалното едитване на рисунка,или обработка на снимки

аз няма да отговоря на тази обида към една доказано велика програма, съжалявам, ти очевидно въобще не осъзнаваш дори най малките възможности на програмата и нз как го постигаш :lol:
всичко е до това колко мацаш, ако ще да го правиш с дефоулт бръшовете всичко е до цветознанието и до колко си контролираш ръчичката.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 11:19 pm 
Аватар

Mikki написа:
blurymind написа:

аз няма да отговоря на тази обида към една доказано велика програма, съжалявам, ти очевидно въобще не осъзнаваш дори най малките възможности на програмата и нз как го постигаш :lol:
всичко е до това колко мацаш, ако ще да го правиш с дефоулт бръшовете всичко е до цветознанието и до колко си контролираш ръчичката.

нямах намерение да я обидя,само да обясня какво ми липсва в нея.(ти пък за какво се обиждаш)

Пробвай някоя програма която поне се опитва да създаде усещането че използваш истински материали и ще разбереш какво имам предвид за четките,а относно доказаната великост,това са две думи които са относителни където и да ги сложиш,нфотошоп не е богът на всички програми, велика е,но не за това което търся.Това което правиш,може не за 4-5 часа,ми за 30 минути да се направи като изкараме всички нерационални движения и настройвания дето трябва да се правят в фотошоп с 300 зора да се постигне такъв резултат. Поне за мен така е по лесно,иначе двата подхода са съвсем различни,На фотошоп става с дигитални четки,с тях ми е по трудно просто.
не ми трябват всичките му 1000 функции,само няколко от тях,които са важни за мен и не намирам удовлетворение при шоп-а,но все още търся..просто го няма,но все още ми е нужен за други неща

Просто хората са овци и като видят на къде върви стадото и верват че тва им е и на тях пътя:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1274189234
:roll:

на теб мога само комплименти да ти правя за рисунките..страхотна палитра :roll:
вярвам че един майстор не бива да обвинява или дава заслугите си на инструментите които използва

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 11:34 pm 
Аватар

да да да. това го говориме за нз си кой път, не си направих труда да прочета всичко, съжалявам. за мен ти нямаш никакви знания по фотошоп, не можеш да даваш мнение без да познаваш нещо добре =)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 11:52 pm 
Аватар

Mikki написа:
да да да. това го говориме за нз си кой път, не си направих труда да прочета всичко, съжалявам. за мен ти нямаш никакви знания по фотошоп, не можеш да даваш мнение без да познаваш нещо добре =)

:? знам абсолютно всяко нещо във фотошоп за какво служи,просто не мисля че е рационално за този тип рисунки.Тва е едно мнение,моето.Аз съм твоя антипод

няма да те дразня повече че все по хапливо отговаряш :P

edit: май намерих някакви настройки за динамика на цвета на четките.На практика за тва изписах толкова мноого редове,но пак не ми харесва.уфф,мани

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 12:27 am 
Аватар

blurymind написа:
Mikki написа:

:? знам абсолютно всяко нещо във фотошоп за какво служи,просто не мисля че е рационално за този тип рисунки.Тва е едно мнение,моето.Аз съм твоя антипод

няма да те дразня повече че все по хапливо отговаряш :P

edit: май намерих някакви настройки за динамика на цвета на четките.На практика за тва изписах толкова мноого редове,но пак не ми харесва.уфф,мани

това че знаеш кое за какво е не значи че знаеш как да го използваш.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 9:57 am 
Аватар

добре бе,споко

айде стига вече спам

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 12:37 pm 
Аватар

малко снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 2:17 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

ЖАБААААААААААААААААА~

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 2:41 pm 
Аватар

Много са готини :)
Имам едно въпросче относно твърдото стъкълце, визирайки тази снимка: Viara_Portrait_by_Neko_Robin.jpg
Това е неговия ряз, който вади на такава отворена бленда или ти си му подсилила малко шарпа?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 3:10 pm 
Аватар

Пича със сенките на лицето ме кефи ^^ Както и джабата (:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:21 pm 
Аватар

anAngel написа:
Много са готини :)
Имам едно въпросче относно твърдото стъкълце, визирайки тази снимка: Viara_Portrait_by_Neko_Robin.jpg
Това е неговия ряз, който вади на такава отворена бленда или ти си му подсилила малко шарпа?

не съм добавяла шарп, така си е =)

Жабчето се казва Керо, много е готинку а пича е Денис, и дам адски е, за това съм с него <3 :3

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:29 pm 
Аватар

Аааа имах в предвид , че самата снимка ми хареса :lol: Т.е. ефектът със сянката се е получил доста добре и от всички снимки , които си му правила , тая ми хареса най-много - различна е ^^

Ich und du...
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]