Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 12:34 am 
Аватар

vegetosayajin написа:
Е това ще е гадно-да се спъвам в мизерните им телца докато ходя
не мерси ;/

Правиш погребална агенция и ставаш доволен съответно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 12:38 am 
Аватар

Викам да си спретнем един крематориум...ем почистваме след тях, ем се кефим как горят! Довлни ?!?!?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 1:01 am 
Аватар

Omega_Doom написа:
Викам да си спретнем един крематориум...ем почистваме след тях, ем се кефим как горят! Довлни ?!?!?

Yes ! :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:15 am 
Аватар

Omega_Doom написа:

O: даааа,геноцид!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 1:01 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

who gives a fuck, anyway.
Хората, които се причисляват към дадени суб-култури изобщо идея си нямат от къде е тръгнало т'ва течение. Да се еват в гъза.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 1:35 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен със stalker-а.

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 4:38 pm 

Значи някъде 3-4 човека разбраха идеята и разбраха за какво иде реч. Да, имаше и 2-3, които написаха "Емо sux" или нещо подобно. Donan_Knut, пък не и се спореше с мене и написа 1-2 обиди...

Така сега да обясня.

1. Както GoDSmAcK написа, аз не пиша за самите емо-та, а за емо жанра като жанр в музиката и както е написано никъде не се споменава за рязане, депресия, самоубийство и т.н.Ами напротив, дори някой групи предприемат анти-самоубииствени кампаниии. Отделно по света някак са се родили грешните идеи за самонараняването. И както казах са се разпространили и от там са станали нарицателни за една култура. А тази култура няма нищо общо с тези работи.

2. За да си Емо трябва основно да слушаш музиката(вижте групите, които са упомената като такива). Тоест ако на съседа Пенчо му харесва да слуша такава музика той може да се нарече емо и изобщо не е нужно да се облича по някакъв начин и т.н.

3.

Цитат:
who gives a fuck, anyway.
Хората, които се причисляват към дадени суб-култури изобщо идея си нямат от къде е тръгнало т'ва течение.

Ами както съм написал пука им на тези, които слушат тази музика така наречените "True Emo-та", а другите, които се режат и т.н те на са емо-та, точно това се опитвам да кажа. То може да не знае от къде е тръгнала, но трябва да знае какво представлява самата култура.

Предполагам, няма на никой да му е приятно ако почнат да говорят по телевизиата, че метъл феновете имат слаба езикова култура,миришат лошо и са много опасни? Ако го кажат на мен лично няма да ми е приятно, защото основно метъл слушам.

4.

Това не съм го взимал от wikipedia, а го е писал едно момче, написал съм отдолу "By Firzen". Разбира се имаше, някой който написа "ама защо, някои емо-банди предприемат анти-самоубииствени кампании?". На този въпрос аз не мога да отговоря и ако имате някакви по-специални въпроси ми пишете на ЛС за да ви кажа как да се свържете с автора и да го попитате, предполагам, че той няма да има нищо против. Той пише в един друг форум....

Последна промяна Hedon на Вто Май 20, 2008 7:45 pm, променена общо 5 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 5:07 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
факт е че така наречените ти "True Emo-та" са или несъществуващи или застрашен вид---->масата е това което всички казват че съква
/o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 5:27 pm 

Масата не са емо-та.Нали това обяснявам? Масата както искате ги наричайте...

Колкото до "True емотата" ще говоря за целия свят и да кажем, че на всеки 10/20 поне един е true и могат да станат една стабилна цифра.Те за това адски много се дразнят...За това се пишат и такива статии и т.н.

Eдит:

Да не говорим, че голяма част от тези наричащи се емо-та сигурно не са чували такава музика ами "кеФи Ни НаЧинА нЪ оБлиЧаНе", че те дори не знаят, че за да си емо не е нужно да се обличаш така...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 6:06 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Добре е, кво ви ебе скапаното емо в крайна сметка, не мога да разбера за к'во му обръщате толкова внимание, вярно, че е повлияно от репортажа на Нова, ама ху гифс а фък. Да се режат, да мрат, все тая ... няма значение какво преприемат групите и какви кампании започват, щом човека е тъп кво да го прави, насила можеш да му вземеш, но не можеш да му дадеш, т'ва е положението. People=shit, пък щом емотата са толкова кухи и ограничени, да ги ядат червеите, няма как да промениш тая тенденция, която прокламира " Закритото око вижда в собствения ти свят " ... пък сфинктера им показва от къде ще им влязат.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 6:16 pm 

Проблема е, че те дори не знаят,че не са емота.И разправят някакви глупости за "на мен света ми е виновен", "аз съм нещастен, защото си счупих нокътя" и такива.

Ами тези, които защитават тази култура им пука и на групите също, а те не са малко.

Аз както казах не съм се загрижил, но предполагам, че ще ви е полезна тази информация.

Едит:

Това все едно да гледаш aнимациики и да си мислиш, че гледаш анимета...

Jeanne да онези дето се се наричат така предполагам, че не знаят какво искат, но както написах те не са емо-та....

Последна промяна Hedon на Вто Май 20, 2008 6:29 pm, променена общо 3 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 6:23 pm 
Аватар

ANBU написа:
Хаха Емо-тата не били свързани със самоубийствата Хаха затова един от аксесоарите на Емо-тата е ножче за бръснене...като вадиш статийки от Wikipedia вземи потърси и от други сайтове.. http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1770 после ми говори че не се стремят към самоубийство хаха.Моля те си проучвай по-добре нещата.Това е само едно от многото клипчета http://www.youtube.com/watch?v=DbQ39s90 ... re=related Напиши във YOUTUBE My Suicide и тогава ми кажи че Емо-тата не са самоубийствена напаст...

те всъщност незнаят какво искат :lol: само говорят че ше се самоубият пък не го правят stupid kids ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 6:49 pm 
Аватар

Не обичам емо-кор,не ми го понася нервната система просто.Не обичам емотата,даже направо си ми лазят по нервите разни педалчета 'дет скитат по улиците,гледат жално в пода и се оплакват,че другите ги биели 'щот са различни,не ги знам истински ли са,или не,ама мисля,че към тях е ориентирана,о,така модерната омраза ~____~ Наравно с гей–дрешките и лаковете при емотата,изникнаха и боксовете и счупените бутилки в ръцете на всеки съвестен скинар/че и други/...

@Omega_Doom Т'ва с крематориума никак не е лоша идея о.о...!Хем от парно ще се пести!И без т'ва газта поскъпна /: Ама лошото е,че требе да складираме ония,депресираните,за зимата...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:19 pm 

CemeteryGates

Те не са емота, те не знаят, че не са емота. Те са просто хммм....Хората от своя страна си мислят, че та са емота и към тях е насочена омразата.

Разбира се онези истинските(казвам истинските за да се разбере по-добре) се дразнят много.

Ще дам саркастичен шеговит/простоват пример за всички

Mike Tyson му харесват някакви емо-кор песнички и се запознава с жанра и става емо.Просто пича го кефат много песничките. Един ден ти виждаш Mike Tyson, а пресата е разпространила "Mike Tyson e емо", разбира се ти не знаеш какво всъщност е емо и решаваш да кажеш на Tyson "Шибано емо", като си мислиш, че той ще се депресира, а ти ще разправяш на всички, че си напсувал Tyson. Само дето за твоя изненада той идва и....... мисля нататък да не описвам събитията...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:26 pm 
Аватар

Моля те дай пример за Истинска емокор група и някоя песен разбира се.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]