|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 6:36 pm |
![Аватар](http://images17.snimka.bg/002869852.jpg) |
angelos |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 31, 2005 12:35 am Мнения: 313 Местоположение: well...somewhere ?!
|
абе на музиката не сам обарнал внимание ама тва е толкова просто 4е.... направо за Беиблеид и YuGiOh си ми напомня
само 4е е много грозно ....
ма може и да е интересно за6тото аз
сам гледал само тоя епизод от днеска
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 6:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Цитат: Това е най-детското аниме, което съм виждал. Напомня ми малко на Бейблейд,
И аз така, като го видях. Ми не кефи анимето като арт и като история. Пове4е избива на cartoon за мен. С тази история и тоя сме6ен арт изоб6то не ме кефи.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 9:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Тва аниме хич не си струва чесно казано що не земат да пуснат по бтв примерно Inuyasha , One - Peace или нещо друго знам ли
ма баш тва ли намериха
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|