Въй сега изгледах първите две серии в тубата (добре де, втората до средата) и спокойно мога да кажа, че си намерих нова любов Такова яко сериалче, точно по мой вкус е Ahmon такъв поглед й вади на наш`та (чието име посмъртно не мога да изрека), че направо се разтапям. Само прическата му малко не ми харесва, ама какво да се прави - ще я преживея
Публикувано на: Чет Май 15, 2008 12:14 am
elyon
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
Много съм доволна от драмата. Всичките герои са страшни сладури, поддържащите двойки също ми харесаха, особено Yuan Yi/Ging Zi и Yang Ping/Li Xiang Даже почти се навих да прочета и мангата
А някой случайно да има ОSТ-а? Ако да, би ли било възможно да го ъпне някъде? *подмазвачески тон*
Публикувано на: Чет Май 15, 2008 2:02 am
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Tи от къде ги теглиш и кои теглиш, 14те или 20те? Явно 20те защото го няма 8ми в д-адикта. Е, имаш късмет защото точно 8ми го имам на компютъра от още като го имаше епизода там. Та ще ти го кача сега, обаче сиг ще се чака доста /час-два, а може и по-малко нз XD/ защото нета ми нещо много не харесва upload-ването XD
Aaaaдски съжалявам че чак сега давам линка, може би още снощи щеше да е готов ако не беше спрял нета. А и не само това. Днес цял ден се опитвам да го кача във 4storing, но като стигне на 7/19/30% и браузъра дава "Not Responding" и трябва да го спирам за да се качи наново >.> В крайна сметка се сетих че имам рег във дата и мога да го кача там. Та ето го и 8ми епизод. Devil Beside You 8 episode
Мога ли да помоля някой, който има епизодите до 20ти да ъплоудне някъде (без значение) от 11ти до края вкл. Защото съм ги теглила отдавна, сега не ги намирам, а чак сега я загледах драмата.
БТВ много ми харесва до момента! Казаха ми, че затъпявала в един момент и че само девойката държи фронта. Но на мен ми е много приятна, такава отпускаща и неангажираща. Мацката наистина кърти, старшна е!!!!! Някой да я е гледал в други драми? МАЙК ХЕ също не отказвам да кажете къде сте го гледали
Mike He и Rainie Yang си партнират отново в Why Why Love. Mike He играе и в Express Boy. Освен това той беше гост в една от сериите на Yukan Club.
Rainie Yang е много известна и като певица. Миналата година филмът, в който тя участва заедно с Isabella Leong - Spider Lilies, получи награда Teddy на кинофестивала в Берлин.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 8:28 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Мога ли да помоля някой, който има епизодите до 20ти да ъплоудне някъде (без значение) от 11ти до края вкл.
Ами аз тегля 20те епизода които са, остават ми 19 и 20ти да сваля. Не исках да обещавам че ще ги кача защото връзката ми със 4storing беше няква спекла и епизодите спираха да се качвам по средата.. всичките ми браузъри направо се гасяха xD Обаче сега е наред /да не чуе дявола xD/ та ще ги кача. Така че скоро очаквайте линкчета~
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения