|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 6:09 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Смятам, че песента заслужава да ни представя и дано да спечели~
Макар че в нея няма много българску~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 6:29 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Nightwhisper написа: Песента е ужасна... защо ли само аз мисля така...
Не само ти, не само. Не съм разпитвал много хора, но и малкото са ми казвали, че е зле. А и друго е, че има една много подобна на тази песен. За съжеление не съм проучавал за изпълнителка и от коя странна е, ама май от Америка.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 6:37 pm |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Доста гадничка песен ^-^''..
Кофти ми става, че такава песен ще ни представя, още по-зле ми се вижда след като си помисля за миналогодишната песен, която си беше страшна.. в егати разреза са.. Никой не е казал, че песните ни, участващи в Евровизия, трябва да са еднакви или да не са разнообразни де, но за Бога!! Какво общо има тази песен с България о.О! Поне да имаше някакъв български мотив..
Или поне това са моите представи..
Единственото, което ми харесва в песента е гласът на девойката, която пее - много хубав и плътен и доста се забива в съзнанието *кима*
A тя дори не показва някакви особени певчески таланти..
Ениуей..
Да отидем на диско в Евровизия, Юхуу ^^!
Последна промяна [dimension] на Пон Май 19, 2008 6:38 pm, променена общо 1 път
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 8:13 pm |
|
TORANAGA |
|
|
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 11:53 pm Мнения: 706 Местоположение: Mushroom forest
|
Тва вобще песен ли е според вас.Тая има точно две реплики.
Бати ужаса.
(ма иначе е голяма праскачка)
_________________ It is a good day to die !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|