|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 18, 2008 9:37 pm |
|
faye |
|
|
|
Никога не съм била Карен фенка но сега малко ми се качи в очите като не му с метна на врата
Иначе очаквах повече развитие с Роло. Нищо. Следващия еп има сцена Роло, Лулу, Вилета ><
Иначе чернокосото лоли дразни. Лулу много голяма психологическа промяна претърпя и все още съм със смесени чувства. Таз работа засега нещо не ми харесва как се получава Стават част от адмистративната зона на Нанали?! ДА си гледат работата искам си истеричния Лулу. Е може би сега като се очовечи ще има нов тип весели моменти, но както се забелязва "анти-героят ни" си се превръща в нормалния герой за свобода и справедливост.
И сега какви са надеждите ми за следващия епизод? Ами много мътно и кърваво става от тук насетне, но се надявам да не разочароват с новото развитие
МАкар кофти ми е че за Лулу Сузако пак заема мястото на приятел. Няма начин знам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 12:14 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
и ест. еп. започва с HAIL BRITANIA HAIL BRITANIA HAIL HAIL HAIL и след това следва Аsa mo yoru mo koikogarete........
и ест. еп. беше яко зле..освен часта дето уж трьгна да опьва Karen ама нормално да фейлне сцената..0-та се депресира и стана емо за цел еп. а може и да го дьржи за по напред..другото от еп. ськнеше и нема смисьл от коментар..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 6:01 am |
|
Pres |
|
|
|
Q1, защо за първи път чак сега чувам, че така нарича Kallen
ии ... естествено, gg закъсняха малко, но все пак са по-бързи от Eclipse
Епизодът беше супер, както обикновено, началото беше много "силно" с ALL HAIL BRITANNIA, краят - със съгласието на Zero
Остава въпросът от къде Lulu знае за това съоръжение под водата с methane hydrate-а (в wiki-то пише доста интересни неща), но ... той си е Zero, знае и може всичко и спасява положението в последния момент
changed 7/25 episodes
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 7:49 am |
|
Pres |
|
|
|
Да, 15мин, но с по-добро качество (на Eclipse ми товари видео картата) и с по-добър превод, защото са "ветерани" за Code Geass от миналия сезон : )
Пък и аз го изтеглих за близо десет, така че ие съм и гледал кога са го пуснали Eclipse
Иначе, наистина, Q1 си й е прякорът, просто изобщо не се сетих като го видях за кого се отнася, в последствие остана само възможността да е Kallen и видях нея и ми стана ясно~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 9:58 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Смесени чувства,но няма как.Сравнен с миналия супер динамичен и размазващ епизод,този някак бледнее.
Обаче трябваше да го има.Някак си би било твърде невероятно Лулу да действа по един начин като някоя машина.
Иначе мен ме радва промяната в Лулу.Напълно нормално е един нормален човек да се държи така.Все пак той носи вината за смъртта на една солидна част от японското население,двама от роднините си и куп други неща,които направо могат да го смажата.Аз се радвам,че най-накрая sister complex-а му няма да е единствената му движеща сила.Осъзна,че в крайна сметка носи някаква отгворност.
Карен и на нея не й лесно,милата,обаче се държа мъжки този път.
Японското лоли,чиято роля никак не ми е ясна,освен да обяснява как Зеро и бил мъж,наистина доста нервира.
Роло и той е психо,но си знае интереса човека.И знае,че Лулу го мами,ама какво му пука.И той като Рицарите предпочита красивите лъжи,отколкото да ходи да коли като в някоя кланица всичко що ходи.
И Сузаку дразнии.Станал е твърде скучен.Миналия сезон имаше някакво развитие от него,а сега...Блях.
Подозирам,че Рицарите пак ще изшмекеруват.не вярвам тази Зона да стане истина .Японците не вярват,а Зеро няма как да обясни,че Юфи не е Принцеса Геноцид.Само Лулу знае какво прави..
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 10:43 am |
bo74o0 |
|
|
|
Като се замисля колкото и да не искам да го казвам ... епа fail-на целия сезон за нататък ... за мене е pointless да го гледам ... както каза Zenith, изкараха му прекалено нормална реакция, а досега никога не са го показвали толкова "нормален" и толкова скапан - хванал спринцовката и айде боц ... fail >_< a беше толкова добро до сега
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 1:31 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Епизода ми беше най-безинтересния досега. Е, имаше някои по-интересни моменти:
- реакциите (и на британци, и на японци) когато Нанали обяви намерението си да възстанови Специална Административна Зона Япония (дори и само от тях стана ясно, че тая няма да я бъде)
- Разговора между Кагуя, Карен и С.С. за Зиро и как трите са като Three Court Ladies
- сцената със Гилфорд, Сесил, и нейните сандвичи (ако могат да се нарекат така ) - чак ми стана жал за Лойд
- С.С. пак си говореше със Мариан - крайно време е да научим малко повече по въпроса за връзката между тях
- шамара, който Карен отпра на Лулу
- Лулу най-после се осъзна и спря да мисли само за сестра си - крайно време му беше
- реакцията на С.С. когато се появи Зиро - как се радваше, и как се обърна настрани когато Кагуя й се усмихна - so cute
- може и да съм пропуснал един-два момента
Сега за най-важното - края на епизода. В първия момент въобще не ми хареса, но после се замислих, и осъзнах, че това всъщност беше най-добрия вариант. Зиро успя да победи британците БЕЗ да стреля дори веднъж по тях. Сега може най-спокойно да заяви на Нанали и всички останали: "Ето, виждате ли? Сузаку и част от британската армия ни нападнаха в пряко нарушение на желанията на Нейно Височество Нанали. Имахме пълното право да отвърнем на огъня, но предпочетохме да избегнем кръвопролитието и нито веднъж не стреляхме по нападателите (така че ако има убити не е по наша вина). Ние сме готови да приемем предложението на Нейно Височество Нанали и да участваме във възстановяването на Зоната. Въпросът е дали Британия наистина иска същото, или е просто поредния номер." И по този начин топката остава в Британия, а в същото време Зиро и компания печелят време (че и подкрепата на поне част от населението). Все пак в момента те имат:
- Guren-а на Карен
- Vincent-а на Роло
- подводницата
И нищо друго. Евентуално може да имат някоя и друга скрита Gekka, но и това не стига. Така че печелят време за превъоръжаване и подготовка. А след това... ще видим.
От превюто се вижда, че нещата няма да минат мирно и спокойно следващия еп. Най-вероятно Зиро пак ще извърти някой номер, но ще видим... баси, пак цяла седмица чакане...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|