Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 12:35 am 

да бе то е същото шаринган е силен колкото две хокагета ... единия от коит прави горичка щот му е кеф , а другия може да направи езерцето около нея ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 12:35 am 

Усещам, че ако има война Наруто ще свърши, когато внуците ми ще се готвят за кандидат-студентски изпити.

Шегата настрана - ако това, което Мадара казва е вярно, то в момента всичките "очни" техники на Итачи са се прехвърлили в Саске, което ще рече, че дори той да е жив ще е напълно безполезен като нинджа. Ако по някаква случайност все още е жив и си може техниките пък ще е глупаво понеже ще излезе, че може да прехвърля на кой си иска техники с една пръстче :lol: Лично аз се кефех на Итачи и тоя brotherly luv сценарий нещо ми се вижда прекалено положителен за неговата особа - по ме кефеше като беше the cold-blooded killer. Не ми се вярва да е жив - това с прехвърлянето на техниките може да е му е коствало живота - силните джутсута обикновено изискват голяма цена: призоваване на мъртвите и печата на 4-я хокаге изискват човешка жертва/душа т.е. и на Итачи джутсуто с пръста може да е нещо подобно (голямата скоба дали изобщо е джутсу).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 8:51 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Виждам, че на всички им е ясно за боя с 1ви и 2рия vs 3тия, тъй че ше се цитирам :roll:
SayanMk написа:
Ем според мен, това, че Оро си беше направил гавра с труповете им и успя да приложи някви техни техники, беше същото, като когато Сасори 'върна' 4тия там с черния пясък~ Нищо и половина. Ползвайки черупката, може да приложиш някоя и др. техника, базирани на собствената ти сила и нищо повече #__#

Това, че Оро би 3тия е просто защото е по-силен от него.. както Джирайя > Оро > Тсунаде > 3тия и Гаара > Сасори > 4тия им

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 8:31 pm 
Аватар

Тс 4 нинджа воина не ми се вярва ще е твърде добро за да е истина.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 9:47 pm 

kidamy написа:
Тс 4 нинджа воина не ми се вярва ще е твърде добро за да е истина.

Еее чакай бе ... все пак Pain e kage-то на водовъртеж-country-то :) .. ей сега ще убие още 2-3 от нашите .....
напълно възможно е да стане такава война .... само дето към Коноха ще се приединят и пясъка ... и ще стане
пясъка + коноха vs вотовъртежа + акатсуки
пък и все пак очакваме Sasuke да се присъедини към Акатсуки ( нали заради това Pain го оговаря сега ... :lol: ) , за да мъсти на Коноха за дето са дали заповеди да изкъртят клана му ;) ...... все пак последния бой трябва да е Sasuke vs Naruto .... нали това е целият замисъл на анимето ;)
Тъй го виждам аз ... Акатсуки навлизат мошно в Коноха с beast-овете ..... отзаде whirpool shinobi .... а от нашите са Коноха + пясъка ... и докато се млятят всички се сдавят Наруто и Сасуке .... Наруто почва да си върта там ураганите и nature manipulation-а а Сасуке с мангекю-то и другите си godlike техники ..... Wind vs Thunder .... who will win :D ? ...
Наруто бие Сасуке ... през туй време някъде из сюжета умира Tsunade и БАМ -> Naruto Hokage ....
ей ... преразказах ви следващите 150-200 чаптъра :lol:

Последна промяна ThaiArt на Нед Май 18, 2008 10:01 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 9:57 pm 
Аватар

Demig0d написа:
все пак последния бой трябва да е Sasuke vs Naruto .... нали това е целият замисъл на анимето ;)

Аз лично мисля, че последният двубой трябва да е Naruto vs Stupidity(естествено Наруто бие с някой расенган :D).Иначе за последната глава мисля, че не е лоша, но ми писна от разговори и искам малко действие.От 3-4 чаптъра само си приказват тия...и то нещо което може да се каже 2 пъти по-бързо :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 10:57 pm 
Аватар

Аз пък мисля , че последният бой ще е Наруто срещу лицата :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 11:09 pm 

да и наруто ще бие ...
наруто саске ще е ... просто са си rivals от началото на мангата и трябва да са те ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 11:10 pm 

Според мен последната битка ще бъде донякъде свързана с предсказанието на жабата(Това ,че един от учениците на Джирая сте промени коренно света)Тоест Наруто срещу Паин.Което ма навежда на една теория,че четвъртия заедно с лисица е затворил всички свой техники(както направи Итачи)знаейки че кат порасне сте бъде преследван заради силата си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 11:29 pm 

тва ще е малко тъпо
както преди 10тина страници някой каза , нали целта беше , загубеняка без никакви специялни гени да стане най добрия с труд.
къв труд ще е ако ги получи ей така ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 11:51 pm 
Аватар

Наруто малко ли се е трудил за да постигне това което е :roll: Момчето си тренираше много усърдно и винаги беше готов за тренировка..така че той заслужава да е силен :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 11:59 pm 

може .. ама ако осъвършенства с труд техниките си , а не да получи нови на тепсия ...

ако имаше по голем мозък .. с тая чакра ... и малко по добро тайджутсу .. пак повтарям - я си представете лий + каге бушина.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2008 3:34 am 

NI4KO написа:
.....Тоест Наруто срещу Паин.....

еее чакай де .... Наруто и него ще изкърти :) ( Смисъл .... Пейн убива учителя му , който му е като баща .... много ясно, че ако някой ще го изкърти - това е Наруто :lol: )
Ама много слабичък още .... да видим какви ще са новите техники , които обеща Кишимото ( , онези .... които с тях Сасуке не може да се сравнява ......... да - онзи godlike Сасуке , който има вече и Mangekyu Sharingan :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2008 3:57 am 

стига му да може да си контролира лисо ... инаще може да хване Нарутенган ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2008 10:36 am 

Moondance написа:
Наруто малко ли се е трудил за да постигне това което е :roll: Момчето си тренираше много усърдно и винаги беше готов за тренировка..така че той заслужава да е силен :mrgreen:

На фона на другите ДА!
Нарито отдавна излезе от образа на момче без никакви специални способности.Да верно ,че е тренирал много но ако сравним Наруто с Рок Лее....
Ако се замислиш почти всички сериозни битки 1в1 на Наруто ги печели заради Лисицата.Която винаги изравнява силите.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]