|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:08 pm |
|
banana |
|
|
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
|
Ако няма продължение, ще си съсипя живота, но ще създам вирус, от който да им гръмнат компютрите на ония... Та дано да има до няколко месеца нещо =)
_________________ Blood Runs Cold L.A.S.T. H.O.P.E. Vendetta
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 7:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мангаката като гледам си е оставил доста голяма вратичка, ако някой magazine се поинтересува от мангата да си я продължи след време. Дано и така да стане де . Относно мангата определено имаше голям потенциал, който някъде се изгуби в непрекъснатите изпити и клишета, според мен можеше да стане една много добрa mahou & ecchi манга. Ако дай боже има някога продължение дотогава мангаката да е открил грешките си и да направи историята по-добра. Като дадоха в първите чаптъри картата с училищата бяха две в Япония, а и имаше по целия свят доста други и интересни герои може да изскочат от там . Така и не измисли някаква конкурентна организация, която се явява rival/враг на нашите магесници, сигурен съм, че по-интересно щеше да е.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 10:32 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мангаката му остави отворен край и ако някой magazine поиска да продължи сигурно на драго сърце ще се съгласи. Просто мангата е дропната заради нисък рейтинг заедно Hitsukoi Limited, която едва към 30на чаптъра изкара. Според мен магийките можеха да продължат, защото имаха голям потенциал, но мангаката е виновен. Реши пишлемето да се захване с тренировки и изпити единствено, все едно са му обещали 500 чаптъра да си развие историята, е сбърка.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|