|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 7:58 am |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
Аз просто искам да се оженя. Мисля да е без уговорки и нито аз, нито жена ми да заплюва преди "пу за мен това" и такива разни. Мисля че е много по-добре всичко да се реши от двамата.
Punkass написа: Аз пък не искам да се омъжвам.Ще си живея на семейни начала с човека,когото обичам, ще имаме деца. Не ми се занимава с договори или разводи.No thanx.
Вече е нормално да има и такива хора ама църковният брак се прави за да покажеш обичта си към половинката и пред всички (да този наистина може да се пропусне). Замисляла ли си се гражданският брак? Да имате деца без такъв брак е просто ужасно ... като пораснат, че даже и преди това постоянно ще тъпи разправии, обикаляне по съдилища, кметства, общини и такива подобни. Гражданският брак е нарправен за улеснение, не за затруднение както ти си мислиш.
|
 |
|
Заглавие: Re: Семеен живот с условията  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 9:34 am |
 |
K i v a. to Last |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Astral Warrior написа: shiningshadow написа: Добре де всички сме си представяли момента в които ще се омъжим/оженим Аз не. Просто няма да живея достатъчно, за да създам семейство и деца...
И аз Нямам намерение да имам семейство и деца
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:06 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
говорите глупости
оставяме бел настрана...
всички сте някви малки чушки,дет след 1 седмица опяват различна песен
/ontopic: аз няма да се оженя,но ще живея заедно с един човек
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:18 am |
 |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Не става дума за 'ти ще миеш чиниите', а за формализиране на отношенията при раздяла. Да, Саянски - материалистично е, но всичко се случва, дори и в най-хубавите бракове. Тъй чее... предбрачно споразумение за имуществените въпроси, децата, домашните любимци и т.н. си е  , звучи сухо и западно-европейско и машинално, ама който иска страст и развод по италиански - знае къде да се жени...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 5:48 pm |
 |
Kaelyn |
|
 |
|
Цитат: Идеята е че когато човек се ожени той осъзнава че цял живот ще бъде с този партньор и се стъписва.Чувства се задължен, само един тъп документ му създава тези задължения.От чувството за тягостност започват неразбирателствата, хойкането и т.н. и изведнъж бум! - разводче-е-е ..
И за какво му е тогава на човек да се жени? Толкова главоболия заради един лист хартия  не виждам смисъл след като просто можеш да живееш заедно с любимия човек.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|