|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 16, 2008 11:52 am |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Когато Сасу си припомняше думите н брат си ( там дето - мрази ме мрази ме обаче там незнам си кво .... и когато получиш очи като моите
ела при мен ) , изведнъж ме заля мисълта че .... Итчачи може да е жив , именно заради цитата "и когато получиш очи като моите
ела при мен "
Edit: Вече нз кво още ше си исмуча от пръстите само и само да не приема смърта на Итачи
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 16, 2008 3:56 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Tkk написа: Итачи бе понесъл бая damage преди самата му битка с Педераске. Определено беше така ... та той започна да плюе кръв по средата на битката , при това без да е понесал някво поражение . Всичко това , навява идеята за някви конспирации , а това не мисе нрави много ... малко тъпо ми се види .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 17, 2008 2:48 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Eми то и в живото е така през различни гледни точки може да изкараш всеки добър в положение на война, гражданска анд етс. Никои не е казал,че е добър се пак е избил целия си клан.
Тоби също не е добър просто си следва интересите и тепа наред.
Обикновено добрите са тези,които са спечелили а лошите тези,които са загубили и така на татък
Иначе според мене това си е истината едно 90% може единствено да се допълва доста със самото участие на Тоби и там други неща и например защо Итачи се е присъединил към Акатсуки. И тепърва ще научаваме историята на самото Акатсуки.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 17, 2008 5:34 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
kidamy написа: Сарутоби го победи Оро какво остава някои от елитните учихи.
Апф, ти битката въдобще поглеждал ли си я?Първо Сарутоби беше вече бая на възраст, и второ - на Орочимаро почти цялата битка му я изнесоха 1-вия и 2-рия.
Незнам, според мен Тоби казва истината (погледната през неговите очи), и вече проми мозъка на Саске, който ще се върне в Коноха, само че за да я .Усещам обаче че скоро ще се проведе The 4rth Ninja War
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 17, 2008 7:05 pm |
Hajutze |
|
|
|
ако го има това , на бас че наруто ще троши по коноха а педерске ще е хокаге ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|