|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 1:15 pm |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Условията няма да идват от мен. Ще отделям много време на кариера и собствена реализация... не е лошо и половинката ми да бъде амбициозна.
Не търпя неамбициозни, тихи и съгласяващи се жени (то като аз съм тих и съгласяваш се ... не се връзва xD ). Не ме интересуват иманата на децата ни. Семейни скандали ще преживея. Не държа да си поделяме по равно семейните задължения, аз ще се грижа за по голямата част от тях, бих поел изцяло гледането на децата. Във връзката ще изисквам сериозност. Ако се разведем взимам децата, тя ако иска да взима къщи, коли и други материални неща.
По отнощение на изневяра ... просто си тръгвам без да се обяснявам или да вдигам скандали.... няма ли взаимност няма ме и мен.
Няма да поставям никакви условия, никакви правила, няма да си натрапвам лоши навици и прищявки, но ако съпругата се опита да ми се качи на главата много се лъже...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 1:37 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
Almateria написа: Честно казано изобщо не мога да си се представя да изпълнявам условията на някой. То по принцип като ми "наредят" да направя нещо и аз правя точно обратното. Но сигурно за да върви бракът ще клекна. А и като се има предвид че ще се омъжа по любов /да бе, да/, а нали казват че любовта е сляпа, та сигурно ще се правят компромиси XD всъщнос такова нещо като "любов" няма  всичко е просто прищявка на мозъка. а пък и за кво ти е брак като постояно трябва да воювате условно. ако някой ще ме командва по добре да не се женя за него...(мнението ми от предишния ми пост вече не е в сила)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 2:47 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
dream_dragon написа: Женски бой!  Давайте!  ммм...не благодаря няма да се бием
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 2:54 pm |
 |
Ayumi |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 16, 2008 9:42 am Мнения: 172 Местоположение: Shinjuku station
|
аре уе
нашите си живеят вече 21 години и още се обичат, тъй че със сигурност мога да кажа, че любов има... може би не навсякъде, ама
иначе не бих тръгвала да живея с някой с някакви условия
ако има разбирателство, условията ще се вмъкнат после някак небрежно, а не "айде да живеем заедно, ама няя ти събирам мръсните чорапи, заклеам са!!"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 6:13 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Хех аз имам само едно условие едно то децата да има някакво готино име от Star Wars, Star Trek, LOTR, WoT или някое аниме
Другото ще правя каквото трябва нали е коопериране xD
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 6:39 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
ауе...семеен живот с условия...звучи ми малко странно все пак се жените за цял живот и като тръгнете да си поставяте условия става малко...как да се изразя....тъпо....^^"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 8:18 pm |
 |
Jeanne |
|
 |
|
Punkass написа: Аз пък не искам да се омъжвам.Ще си живея на семейни начала с човека,когото обичам, ще имаме деца. Не ми се занимава с договори или разводи.No thanx.
x2
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 7:58 am |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
Аз просто искам да се оженя. Мисля да е без уговорки и нито аз, нито жена ми да заплюва преди "пу за мен това" и такива разни. Мисля че е много по-добре всичко да се реши от двамата.
Punkass написа: Аз пък не искам да се омъжвам.Ще си живея на семейни начала с човека,когото обичам, ще имаме деца. Не ми се занимава с договори или разводи.No thanx.
Вече е нормално да има и такива хора ама църковният брак се прави за да покажеш обичта си към половинката и пред всички (да този наистина може да се пропусне). Замисляла ли си се гражданският брак? Да имате деца без такъв брак е просто ужасно ... като пораснат, че даже и преди това постоянно ще тъпи разправии, обикаляне по съдилища, кметства, общини и такива подобни. Гражданският брак е нарправен за улеснение, не за затруднение както ти си мислиш.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|