|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Цитат: Хуу не ме сдържа....
i've given up long ago xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 11:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Цитат: Какво мислите, за Арт от рода белите коси на Angel's Egg
Dude...това аниме е ЕРА в развитието на цялата индустрия.
Иначе на мен най-красиво ми е Vampire Hunter D : Bloodlust.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 11:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
SayanMk написа: Хуу не ме сдържа.... Айде да поговорим малко по-сериозно по тая тема
Какво мислите, за Арт от рода белите коси на Angel's Egg, Wind of Amnesia. Стари анимета бол, те се очертават със собствената си Арт-ера, ако мога така да се изразя. Но в тези двете има нещо по-специално и това е косата на героините В 98% от аниметата косите са им на ... пластове - няма ясно разделение на космите. Как предпочитате вие и въобще какво мислите за тоя арт.
Принципно е твърде очеБайно, че арта върви в много голяма част с историята, тъй че не се измъквайте с това А ако ще - подчертайте защо...
Ами да. напластяване. Няма как иначе да се нарисува. Ако почне да се рисува косъм по косъм, ще изглежда като слама.
И по принцип когато гледаш некоя коса от галеч ти изглежда така.
Това е психология....имаше некаква теория за Лъвската грива, а и 70-80 са времена на дългите коси.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
MastaG написа: за мене ДБЗ има най-як арт нищо че е супер старо.. Мускулатурата на героите е невероятна
Наистина и аз съм за това аниме заедно с InuYasha(най-вече Movie 2 и 3). И точо това ме кефи, че има ясно разделение на космите, а не косата да е слята, не че това е лошо, напротив, но мен личо повече ме кефи като е с ясно разделение на космите. А и както каза MastaG въобще мускулите са им много добре направени в DBZ според мен. Абсолутно си гласувам за DBZ и InuYasha по отношение на АРТ.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 9:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Цитат: елфически песни ? Това аниме ли е ? И ако Да може ли едно линкче към него, щото името ми хареса ?
елфически песни = Elfen Lied (на немски е)
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|