Дата и час: Пет Фев 28, 2025 9:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 9 [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 9:49 pm 
Аватар

ок ако косата ти е по гъста и трудна за разресване:

1. реши много
2. сложи много пяна и продължавай да решеш много, обърни се с главата на долу и реши докато косата е на долу, после се изправи и продължавай да решеш нормално докато добие вид на... перука. без стърчащи косми наоколо.
3. сложи лак за коса.

и все пак ако имаш намерения да правиш още косплейове с удоволствие бих ти помогнала =)
предлагам услуги по прически, грим и снимки. xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:54 pm 
Аватар

Ти добре си дала туториъл ама поне да беше зачела и мъжката част от форума ли ? Щот да си скубем веждите....Руж...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 1:50 pm 
Аватар

Ам ако искаш да си готин косплейър ша скубиш...
Ти къде видя аниме герой с рунтави вежди... или една...
Ся изключваме големите лошковци дет са два на два, или пародийните комични герои, щоту наистина има и такива дето веждите им са си отделна еко система...
Зависи на какво ще правиш... ако има тънки вежди, скубиш...
Малко разбира се, да придобият форма и да са една-две идеи по-тънки, няма да се оставиш с една резка... но все пак *rоll*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 10:37 pm 
Аватар

Shikaku написа:
А ако реша да косплейвам Гаара примерно дет е без вежди :lol:

слагаш телесен грим от горе в големи количеества и за по сигурно потупваш от горе с пудра, ефекта:

http://www.cosplay.com/photo/1456107/

ignore the horrible cosplay, говориме за веждите =О

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2008 8:11 pm 
Аватар

Така за замазването на веждите:

Има едни специални пасти за тази цел(гримьорски)но не знам как се казват^^.Иначе сме го правили и със сапун, малко тка по-мек разбира се със шпатулка и пляс.Ефекта не е същия като със паста но все пак.И да както каза Мики отгоре ако ФДТ и пудра.

Това със сапуна съм го правила веднъж и ем горе долу става.И да уча грим и перуки, тъй че горе долу може да ми се вярва на препоръките :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2008 11:20 pm 
Аватар

мммм те като цяло веждите ги гримират с много видове спирали но за жалост в България разнообразието на цветови гами в спиралите не е толкова голям :lol:
а шампоаните дето боядисват както и каните както и някакви такива подобни всякакви не вършат грам работа освен ако не си светло рус. всичко съм пробвала, нищо не стана, само боя си върши работата =)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 22, 2008 7:49 pm 
Аватар

така се зарибих с тоя косплей след като прочетох темата :)
само частта с веждите не ми хареса :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 10:58 pm 
Аватар

тъй като разни събития с много косплеъри идват скоро ще напомня че си предлагам услугите за помощ и т.н. аз така или иначе ще съм там да помагам на няколко човека с прическа и грим и да ви напомня нещо много полезно - измивате си косата преди това, слагате пяна за коса, разтривате после сушите и разресвате в същото време като главата ви е на долу, после като поизсъхне косата се изправяте и решете докато не добие гладък вид. това помага за един хубав подреден вид на косата а и по този начин после още по лесно се правят прически и седят за по дълго време и косата е по гъвкава и лесна за нагласяне във всякакви форми. ето ефекта след сушенето и ресането с пяна:
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 12:53 am 
Аватар

Katana Samurai написа:
Ок а ако примерно искам да си направя някоя стърчаща като тази да речем :

http://www.wickedsatisfying.com/wp-cont ... anime1.jpg

или такава

http://i64.photobucket.com/albums/h191/ ... imeBoy.jpg

Пак ли по същия начин се праи ?

дам, това е базата, смисъл по този начин косата има добра база за правене на всякакви прически, ако сложиш много пяна ще забележеш че ще е малко по сгъстена от обикновенното косата и като я огънеш на някоя страна ще си седи там =О
а отделно за спайки прическите аз лично препоръчвам гел или още пяна или аз имам и ще нося и давам за употреба (тъй като е много) крем-гел. това е гел във формата на крем и държи мн добре, но разбира се си изглежда леко мазно за това другия вариянт е със сешоара и един лак за коса (това вече не предлагам, изхабих си моя) но тогава ефекта е по скоро бухнало и рошаво от колкото спайки но след това може да се "моделира" с ръце защото в косата ще си има достатъчно химия. :D като цяло има разнообразие от вариянти, друг е въпроса с какво се разполага на място. но това с сешоара и лак-а е много фън за правене, аз съм навита да правя прическа на който ми се довери хаха.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 1:11 am 
Аватар

http://www.jiajem.com/conpose.html

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 10:19 pm 
Аватар

Малее какви хубави идей. Жалко, че имам лоши спомени от косплей - битка между мене и некъв скапаняк, който играеше оня от Final Fentasy: Advent Children, главния герой. Оня дето се казваше Облак. Стана боя(ако се питате с какво-и двамата си бяхме донесли остри мечове), та като като се приближхе един към друг и срещнахме остриета, той извади един нож от джоба си-средна големина- го заби в коляното ми. В този момент аз натиснах върху вече едната му ръка държаща меча. Той го изпусна и моя просто мина през ухото му. аа ножа в коляното ми не можа да се забие много дълбоко и остави само белег.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 12:34 pm 
Аватар

честно да си кажа аз за косплей не ставам. Дълга кестенява и права коса, много твърда и трудна за обработване така да се каже, лице като на типичен българин-абе не става
аа ии кой там каза, 4е задължително требе да имаш монголоидни черти
то тогава в България грам нема да намериш човек-българите сме ариици и никой(ако не е смеска) нема да прилича и грам на монголоиден, дори с много грим-най-много да стане грозно.
това се отнася и за славяните

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 1:14 pm 
Аватар

xarpia написа:
честно да си кажа аз за косплей не ставам. Дълга кестенява и права коса, много твърда и трудна за обработване така да се каже, лице като на типичен българин-абе не става
то тогава в България грам нема да намериш човек-българите сме ариици и никой(ако не е смеска) нема да прилича и грам на монголоиден, дори с много грим-най-много да стане грозно.

За тва си харесваш герой с перука и маска(или очила) и си готов!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 9:13 pm 
Аватар

Цитат:
xarpia написа:

За тва си харесваш герой с перука и маска(или очила) и си готов!

Тоест кого???? :? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 9:14 pm 
Аватар

тоест намали си подписа и ще ти кажа

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 9 [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]