|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 10, 2008 9:29 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Супер!
Най-сетне почват сериозните битки.А репликата "Птиците не говорят за правосъдие" беше просто трепач.
Не разбрах Eрза какво искаше да каже,заради онзи лабилен кретен,който пка я затвори в някаква карта.
Иначе Натсу е баси изрода,няма толкова откачено и сипматично същество.
И си знае нашия едни реплики и си ги повтаря,и е готин....
Двамата татуирани може и да са един и същи човек.А може и да не са.
Джубия много израдва.
Последна промяна Zenith на Съб Май 10, 2008 4:09 pm, променена общо 1 път
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 11, 2008 1:10 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Чудно ми беше как Натсу толкова време не можеше да свали тоя котешка глава, а квадрата за секунди я свали :>
Мен бухала не ми пречи :>, даже ме забавлява , както и метъла
А тея приятелите на Ерза, доста бързо излязоха от уравнението. Мислех си, че поне някой друг номер ще покажат, а то. Чудно ми е, да не после да се присъединят към FT...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 15, 2008 2:48 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Лубия е ебати яката мацка.
Искам да видя Локи в битката.Луси няма кой друг да изкара освен него.Все пак той е най-силният й дух.
Тоа буха е като Голямото пиле от улица Сезам.Дано Натсу го сгъне бързо...
И за Грей отново остана мацката...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|