|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 7:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
SayanMk написа: Thaw написа: Кое е според вас анимето с най яка графика ? Говоря рисувано не 3д, че в 3д-то ФФ кърти ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) В такъв случай говориш за АРТ, не за графика. И то пак си има един куп подразделения - арт на героите ли, арт на бекграунда ли....
Ми и аз не се влияя. Много хора примерно смятат ДБ за ръбесто, Уан Пийс за 'скапано' от страна на арта, обаче мене и двете ме кефят ултра-много.... Авеее.... много може да се говори по тая тема, ама не ми се занимава....
Атрта на анимето е свързан с представите на художника за горийте. Следователно арта на едно аниме издава стила на художника.
Някой предпочитат карикатури, други се опитват да се доближат максимално до реалността.
Ами най-хубав.......зависи от това какво е анимето тъжно екшън, комедия.
Всички артове ме кефят, няма тъп аниме арт за мен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 7:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
SayanMk написа: Thaw написа: Кое е според вас анимето с най яка графика ? Говоря рисувано не 3д, че в 3д-то ФФ кърти ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) В такъв случай говориш за АРТ, не за графика. И то пак си има един куп подразделения - арт на героите ли, арт на бекграунда ли....
Ми и аз не се влияя. Много хора примерно смятат ДБ за ръбесто, Уан Пийс за 'скапано' от страна на арта, обаче мене и двете ме кефят ултра-много.... Авеее.... много може да се говори по тая тема, ама не ми се занимава....
Еми като цяло ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Смисъл как са съчетани двете и бекграунда и геройте
ПП: Thx че ме поправи до сега си му виках графика на сичко
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 08, 2006 8:57 pm |
![Аватар](http://images20.snimka.bg/004587761.jpg) |
darkworgremon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 10:56 pm Мнения: 926 Местоположение: Пакистан
|
Alukard написа: Mene mnogo me kefqt stil tenjo tenge
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|