|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 12, 2008 11:18 pm |
|
schlau |
|
|
|
Аз лично мн го харесах. Първото аниме, което ме накара да се вживея в нереалността от години и да гледам и чакам с трепет всичко, което ще последва . БТВ някой може ли да ми каже откъде мога да си сваля манга-та?
Лошото е, че се бяват със суб-овете
Наслаждавайте се без значение от кой пол сте, тва е възм най-интересното дет гледах от всички анимета от такъв и друг тип тая събота, неделя и понеделник
I'm so nervous about the next...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 8:31 pm |
|
schlau |
|
|
|
Абе, може ли да попитам, дали някой няма да пусне и субтитри на бг, че да мога да се накефя максимално мн (вярно че си тренирам английския, ама на бг също няма да е зле ) Колкото до тези дето са го "анатемосали" вече мога да им кажа че това е едно малкото, при които реалност и действителност се сливат в едно и зрителя става част от случващото се!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 8:50 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Много реалистично,няма що.
А Хиро докога точно ще си разиграва коня и ще има "искам,ама не мога...не мога,ама искам".Не че той и Новаки не са изключително сладка двойка,ама все пак.
А накрая на епизода това с Усаги и мечето едва не ме довърши.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 9:44 pm |
|
schlau |
|
|
|
Опитваш се да ме провокираш? Приемам . Но да знаеш че ще ти е трудно :П . (Schlau най-накрая намери някой с когото да си се драка )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 10:38 pm |
|
mirey |
|
|
|
Реалистично е, да му се не види!! Тая серия така ме трогна, че сигурно ще ме държи до утре (което няма да е много, щото след малко лягам да спя ). Евала правя на Накамура-sensei - да измисли две отделни сюжетни линии, които хем вървят успоредно, хем в един предишен момент са се кръстосали, и и двете да ги развие толкова добре.
Е, следва 6 еп. Нарочно отказах да чета мангата, за да се стресирам още повече с чакането, но пък нали затова излизат анимета?
PS. Junjou Romantica започва да прави доста сериозна конкуренция на "Тримата Големи" (Gravitation, Loveless и Yami no Matsuei). Това е мое мнение, но да видим как ще се развие по-нататък
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|