0.O Как все избираш тези броеве на Pash! за които аз давам мило и драго ? Ех, бедните ние ...така де, ако тръгна да купувам всички японски бишоунен списания (а те са милиарди :p), няма да мога да се изхраня)
И аз се сдобих с Vampire Knight 3, само че е на english ...нихонския ще почака да го науча (някой слънчев ден )
Pash! изненадващо се появи в YesAsia (много рядко мяркам свестни списания там, обичайно има само за корейски сериали) и тъй като така и така щях да поръчвам в най-скоро време го поръчах и него. Иначе в jbox-a и cdjapan има не малко списания за поръчване.
Японският език в мангите е много, много опростен (поне в тези, които имам). Не са много местата, където са необходими речник или граматика.
_________________ "Evil is always possible. And goodness is eternally difficult." Anne Rice
Японският език в мангите е много, много опростен (поне в тези, които имам). Не са много местата, където са необходими речник или граматика.
Пробвай team medical dragon и ще видим дали няма да ти трябва речник >< Иначе съм съгласен, че в повечето манги езика не е супер сложен. Опростен също не е, но не е по-сложен от средностатистическото аниме.
Малко попълнения.
Gunslinger Girl vol 6. (и той топъл)
на японски.
Ef a fairy tale of the two. vol 1.
Suzumiya Haruhi no Yuutsu. vol 1. (ве то трябваше да light nove-ла ма )
това е от януари де забравих да пиша.
следващ update до седмица
_________________ Have FUN, Pain Death are just the cost of the fun Death Comes for us all,It's just a matter of time
Горд собственик съм на първите три тома на Air Gear Купих си мангата, защото само от нея имаше в една румънска книжарница и останах очарован. Толкова са забавни първите томове, сега си свали останалите и съм раздвоен - да ги чета ли или да пробвам да си ги купя и тях
Та ....ъъъъ ... няма такъв кеф да четеш мангата , държейки я в ръчички Удоволствието е на 4х . Цъкнах им една снимка, като си взема кабела ще ъпдейтна поста.
п.п. забравих да добавя - на английски са, лиценз на Del Rey , останах очарован от старанието им да са максимално близки до оригинала, без да американизират нищо
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
Ето и обещаното попълнение Aqua Vol 1.
Death Note 13 How To Read
xxxHolic vol 4
Rozen Maiden vol 1
Le portrait de Pettie Cossette vol 2
RESERair CHRoNicle Tsubasa vol 4
_________________ Have FUN, Pain Death are just the cost of the fun Death Comes for us all,It's just a matter of time
това е моята манга:
Naruto Vol.1,5,6,8,18-английски
Shaman king Vol.3-английски Vol.1,14,15-немски
Tsubasa reservoir chronicle Vol.1-англ.
War Craft Vol. 1,2-БГ Vol.3-анг.
Dragon Voice Vol.6-анг.
+Anima Vol. 1,4-анг.
Return to labyrinth Vol.1-анг.
Ceres celestial legend Vol.1,7-анг.
D.N.angel Vol.1-анг.
Fruist Basket Vol.2,3,6,7,8,9,10,11,15,17-анг. Vol.17-френски
Поръчка от Книгоманията май е по-изгодна...половината ми манга съм си я поръчала от там, Тсубаса,Лабиринта и War Craft са ми от ориндж а +Анима е от Хеликон
А и искам да попитам от къде мога да си поръчам например Weekly Shonen Jump ? смисъл някво такова списание от тук смисъл някоя книжарница и етц.
Последна промяна Eiri09 на Чет Юни 12, 2008 4:04 pm, променена общо 1 път
Moята колекциика засега е ... мизерна На български имам Warcraft-a 1 и 2 том На английски -- Vampire Knight 1&2 и Pet Shop Of Horrors 1&2 Като бях в гърция ми дадоха 50 евро и понеже нямаше за какво да ги харча и в една книжарница видях манга на гръцки, та реших да гепам де що имаше и точно за тия пари си взех: Shaman King 1; Naruto 1; Love Hina 1; Dystopia 1; Rurouni Kenshin 1 и Blade of the Immortal 1 засега са 12 томчета, но лятото след РДто се очаква да ги... удвоя почти XP
Не или както вика един мой даскал "ориентирам се по картинките" В смисъл, Шаман Кинг, Наруто (първите 3 чаптъра де) и Блейда точно тия томове съм ги чела Шаман-а го исках и на листи, а като знам колко рядко поръчвам манга и колко други неща повече искам, това скоро нямаше да стане Пък като видях другите томчета реших за спорта да ги взема Кофтито е ако реша да чета (препрочитам)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения