|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 3:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Ъммм тва беше странно.. той за пръв път и казва, че я обича като заминава.. е тва дете тогава непорочно заченато ли беше ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Иначе свърши яко арка, само не виждам за кво не са казали на детето, че тва е баща му.. то надали ще каже на някой и ще му развали прикритието ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) малко недомислено ми се струва ^^'
KPyMaTa ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Това си беше Уил /Вил според мен е по правилно ^^''/, не забеляза ли ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) много ясно, че няма да е умрял xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 28, 2008 8:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
В това аниме много държат бащите да се завръщат след години променени до неузнаваемост. За Уил, ако не бяха очите, щях да имам съмнения дали наистина е той, вече въобще не си прилича. Общо-взето беше ясно, че ще се завърне някога под друго име, той си го каза, но не очаквах толкова скоро да разкрият, че е той. Дали Алисон знае това обаче не ми е ясно. Нарече го Уил по телефона, но беше сънена, кой знае какво е сънувала преди да я събудят :Р
Уил и Алисон явно са действали без много празни думи щом чак дете са си създали без едно "обичам те". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Арката им свърши значи.. имах странното чувство, че съм изгледала едн много дълго аниме, а са минали само 13 епизода. Приятни бяха определено, (достатъчното) развитие на историята им е друг въпрос. Но не са ги зарязали още; Алисон е станала по-сладка, а и се кефя, че са й слжили Houko-san за озвучителка. Само дето е малко странно сега Лилия с гласа на Алисон, но се свиква. Лилия също е симпатична, Трейз пък минава за биши :Р, да ги видим какво ще направят /освен бъдеща главна героиня/.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 9:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Радвам све че се стигна до смяна на персонажите. Алисън и Уил ми станаха някакси безлични ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Сега опасението ми е да не се случи същото нещо с Лилия и Трез до края на анимето. Иначе дума да няма са симпатични ^^
Колкото до Уил, Алисъм по мое мнение си знае че е той. То Трез знае остава Алисън не ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Издразни ме обаче факта че всички знаят нещо само Лилия остава на сухо.
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 9:58 am |
Kudrokoska |
|
|
Естествено, че Алисън знае, тя друг мъж не би погледнала xD Но наистина е тъпо да не казват на Лилиа.. е и тва ше стане към края, сигурна съм ^^
Трез е доста charming, сестра му и тя е сладурана, ама баща им има ебаси прическата просто
Ако наистина не повторят историята от първия арк, а май няма - най малкото тоя път на момичето ще и трябва доста време да осъзнае, че я харесват XD, ще го приема за едно от най добрите попадения от пролетта (:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 6:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
А аз като гледам взеха доста да повтарят ако не историята, то обстоятествата. Явно е семейно проклятие да имат някакъв инцидент със самолет, да останат двамата и да намерят сладка къщичка сред гората, и ест да ги приютят там. Дано само да ни дават това за подсливане на интереса с един вид "какво би станало в подобна ситуация, но други герои, които са с общо-взето разменени роли", т.е. този път явно момчето ще преследва.
Това, че Лилия не знае за баща си не мисля, че й пречи особено, та чак да е гадно или нечестно. Ако има нещо, което трябва да знае, то е заслугите на родителите й, които останаха в сянката на т.нар. "герой", който е с кралско потекло по настоящем. Алисон щом сте толкова убедени, че знае, ще ви повярвам айде. И дано да е така де, имам я за вярна съпруга, трябва и такива героини да има.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 5:12 pm |
Kudrokoska |
|
|
Des написа: Гледах първият еп... и много ми хареса. Сега чакам цялото да го лапна на един път ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Може да го хващаш вече, най сетне е преведено цялото ^^~ На мен лично много ми хареса .. без последния епизод >< Много го измислиха това как се пада с влака в пропастта и после се оживява.. А и Лилия трябваше да разбере, че баща и е жив >< Иначе героите бяха много приятни, хубав арт, историята си я биваше.. готин adventure като цяло ^3^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Allison to Lillia (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 8:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
много приятно аниме, такова дето много неща остават между редовете, но са си там любовта на Алисон и Уил си беше чиста, и без да утежнява плота (Момичето е войник, не и трябват разни думички, а действия ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) така и така се виждаха само по ваканциите; после Лилиа и Трез също беше интересно - невероятна атмосфера като цяло няколко неща научих за света им: -всяка ваканция на някой му се случва грандиозно приключение -всеки влак или самолет, превозващ важна особа подлежи на атака от някой -армията явно е терористична група с невероятна организация, където висшето командване е на ротационен принцип и има-няма година и си сменят имената иначе имаше малко минуси, но толкова малко, че не струва да се споменават, тъй или иначе анимето не ми се струва, че се е целело много нависоко, а това което се опита да постигне го направи добре ако трябва да го оценям бих казал 8.5/10 ^^
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Allison to Lillia (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 19, 2009 6:11 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
PA3YM написа: няколко неща научих за света им: -всяка ваканция на някой му се случва грандиозно приключение -всеки влак или самолет, превозващ важна особа подлежи на атака от някой -армията явно е терористична група с невероятна организация, където висшето командване е на ротационен принцип и има-няма година и си сменят имената ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Определено. Сега следващия път, когато пътувам с влак, ще очаквам да се случи нещо.... Точно тези неща ме забавляваха докато гледах анимето..... въпреки че някои от моментите се повтаряха и доста от развитията бяха предсказуеми, това не пречеше на историята да бъде интересна...... Много ми хареса как анимето едновременно беше приключенско, но все пак имаше някаква лежерна и отпускаща атмосфера..... Можеше да доразвият някои части от историята. Мен например не ми се понрави как набързо приключиха историята с откритието на Алисон и Уил..... или как завърши момента с дъщерята на Оуен Нихито..... някакси недообяснени останаха....... да не споменавам, че все пак очаквах Лилия да научи за баща си.... интересно е как Уил разкри бащата на Алисон, защото искал да й каже, а така и не го разкриха на неговата дъщеря.... но да речем, че е за благото на народа..... Като изключим тези няколко неща, като цяло анимето беше огромно удоволствие да се гледа и наистина си заслужава - 9/10.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|