Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 5:45 pm 
Аватар
Pugnus Dei

Гледах първият еп... и много ми хареса. Сега чакам цялото да го лапна на един път :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:53 pm 
Аватар

С всеки следващ епизод става все по-интересно, действително е от най-добрите попадения за месеца :nod:
А горния потребител... нямам идея ако бях на твое място как щях да изтрая още 5 месеца до края :lol: Пък и като го гледам онгоинг има повече тръпка, но ти си решаваш :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 5:46 pm 
Аватар

пх най сетне си догледах всички излязли епизоди, много ми е отпускащо това аниме, спокойно си върви, героите приятни, абе екстра :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 8:28 pm 
Аватар

wtf ghh до 12 еп мн ме радваше и сега какво в 13 некви тъпотии станаха 1во защо не видях първата целувка между Уил и Алисон това е един от моментите който очаквах :( 2ро защо изведнъж 15 години по-късно не искам да гледам историй за детето им, а Уил и Алисон никак не е честно 3то жестоко се надявам новото гадже на Алисон да се окаже оцелелият Уил след катастрофата ,ако това поне не стане както искам ще ми бъдето разбито сърцето :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 3:12 pm 
Аватар

Ъммм тва беше странно.. той за пръв път и казва, че я обича като заминава.. е тва дете тогава непорочно заченато ли беше :o Иначе свърши яко арка, само не виждам за кво не са казали на детето, че тва е баща му.. то надали ще каже на някой и ще му развали прикритието :o малко недомислено ми се струва ^^'

KPyMaTa :o Това си беше Уил /Вил според мен е по правилно ^^''/, не забеляза ли :o много ясно, че няма да е умрял xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 12:54 pm 
Аватар

хихи жив е тоя пич:) може да е интересно с децата им, но трябваше да го направят кат 2ри сезон сега изведнъж да ги гледам ми е странно исках още малко да дават за Алисан (голяма сладурана :P ) са ми е тъпо да ги гледам кат възрастни :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 8:55 pm 
Аватар

В това аниме много държат бащите да се завръщат след години променени до неузнаваемост. За Уил, ако не бяха очите, щях да имам съмнения дали наистина е той, вече въобще не си прилича. Общо-взето беше ясно, че ще се завърне някога под друго име, той си го каза, но не очаквах толкова скоро да разкрият, че е той. Дали Алисон знае това обаче не ми е ясно. Нарече го Уил по телефона, но беше сънена, кой знае какво е сънувала преди да я събудят :Р
Уил и Алисон явно са действали без много празни думи щом чак дете са си създали без едно "обичам те". :lol: Арката им свърши значи.. имах странното чувство, че съм изгледала едн много дълго аниме, а са минали само 13 епизода. Приятни бяха определено, (достатъчното) развитие на историята им е друг въпрос. Но не са ги зарязали още; Алисон е станала по-сладка, а и се кефя, че са й слжили Houko-san за озвучителка. Само дето е малко странно сега Лилия с гласа на Алисон, но се свиква. Лилия също е симпатична, Трейз пък минава за биши :Р, да ги видим какво ще направят /освен бъдеща главна героиня/.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 9:41 am 
Аватар

Радвам све че се стигна до смяна на персонажите. Алисън и Уил ми станаха някакси безлични :? Сега опасението ми е да не се случи същото нещо с Лилия и Трез до края на анимето. Иначе дума да няма са симпатични ^^
Колкото до Уил, Алисъм по мое мнение си знае че е той. То Трез знае остава Алисън не :? Издразни ме обаче факта че всички знаят нещо само Лилия остава на сухо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 9:58 am 
Аватар

Естествено, че Алисън знае, тя друг мъж не би погледнала xD Но наистина е тъпо да не казват на Лилиа.. е и тва ше стане към края, сигурна съм ^^

Трез е доста charming, сестра му и тя е сладурана, ама баща им има ебаси прическата просто :lol:

Ако наистина не повторят историята от първия арк, а май няма - най малкото тоя път на момичето ще и трябва доста време да осъзнае, че я харесват XD, ще го приема за едно от най добрите попадения от пролетта (:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 6:13 pm 
Аватар

А аз като гледам взеха доста да повтарят ако не историята, то обстоятествата. Явно е семейно проклятие да имат някакъв инцидент със самолет, да останат двамата и да намерят сладка къщичка сред гората, и ест да ги приютят там. Дано само да ни дават това за подсливане на интереса с един вид "какво би станало в подобна ситуация, но други герои, които са с общо-взето разменени роли", т.е. този път явно момчето ще преследва.
Това, че Лилия не знае за баща си не мисля, че й пречи особено, та чак да е гадно или нечестно. Ако има нещо, което трябва да знае, то е заслугите на родителите й, които останаха в сянката на т.нар. "герой", който е с кралско потекло по настоящем. Алисон щом сте толкова убедени, че знае, ще ви повярвам айде. И дано да е така де, имам я за вярна съпруга, трябва и такива героини да има.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 11:17 pm 
Аватар

Пф тва може и скоро да го преведат най сетне XD Само още 2 епа XD И все пак още не ми се е загубил интереса към него х3 ~ Аман с тия влакове и приключенията им в тях :lol:

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 21, 2008 5:12 pm 
Аватар

Des написа:
Гледах първият еп... и много ми хареса. Сега чакам цялото да го лапна на един път :)

Може да го хващаш вече, най сетне е преведено цялото ^^~

На мен лично много ми хареса .. без последния епизод >< Много го измислиха това как се пада с влака в пропастта и после се оживява.. А и Лилия трябваше да разбере, че баща и е жив ><
Иначе героите бяха много приятни, хубав арт, историята си я биваше.. готин adventure като цяло ^3^

Профил  

Заглавие: Re: Allison to Lillia (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 8:22 pm 
Аватар

много приятно аниме, такова дето много неща остават между редовете, но са си там
любовта на Алисон и Уил си беше чиста, и без да утежнява плота (Момичето е войник, не и трябват разни думички, а действия ;)) така и така се виждаха само по ваканциите; после Лилиа и Трез също беше интересно - невероятна атмосфера като цяло

няколко неща научих за света им:
-всяка ваканция на някой му се случва грандиозно приключение
-всеки влак или самолет, превозващ важна особа подлежи на атака от някой
-армията явно е терористична група с невероятна организация, където висшето командване е на ротационен принцип и има-няма година и си сменят имената

иначе имаше малко минуси, но толкова малко, че не струва да се споменават, тъй или иначе анимето не ми се струва, че се е целело много нависоко, а това което се опита да постигне го направи добре

ако трябва да го оценям бих казал 8.5/10 ^^

Профил  

Заглавие: Re: Allison to Lillia (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 6:11 pm 
Аватар

PA3YM написа:
няколко неща научих за света им:
-всяка ваканция на някой му се случва грандиозно приключение
-всеки влак или самолет, превозващ важна особа подлежи на атака от някой
-армията явно е терористична група с невероятна организация, където висшето командване е на ротационен принцип и има-няма година и си сменят имената

:lol: Определено. Сега следващия път, когато пътувам с влак, ще очаквам да се случи нещо.... Точно тези неща ме забавляваха докато гледах анимето..... въпреки че някои от моментите се повтаряха и доста от развитията бяха предсказуеми, това не пречеше на историята да бъде интересна......

Много ми хареса как анимето едновременно беше приключенско, но все пак имаше някаква лежерна и отпускаща атмосфера..... Можеше да доразвият някои части от историята. Мен например не ми се понрави как набързо приключиха историята с откритието на Алисон и Уил..... или как завърши момента с дъщерята на Оуен Нихито..... някакси недообяснени останаха....... да не споменавам, че все пак очаквах Лилия да научи за баща си.... интересно е как Уил разкри бащата на Алисон, защото искал да й каже, а така и не го разкриха на неговата дъщеря.... но да речем, че е за благото на народа..... :o

Като изключим тези няколко неща, като цяло анимето беше огромно удоволствие да се гледа и наистина си заслужава - 9/10.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]