|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 7:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 13, 2008 1:43 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Много ме оплюхте за учихите. Все пак все още не знаем цялата история как са били избити Итачи твърди, че Мадара му е помогнал а пък Мадаара твърди,че не е правил нищо такова.
Все пак Итачи с мш ше избие и половин коноха ако не цялото
Сега другото,което е не забравяите, че по това време го е използвал за първи или мах 2-3 път демек е бил далеч по-добре със зрението и със много по-малък лимит на използването.
А това,че Саске го бии там също не е много ясна работата.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 9:10 am |
|
Akuma-kun |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 3:38 pm Мнения: 1663 Местоположение: Зад Теб
|
ToShKaTTa написа: Едит: кво може да се очаква от клан, чиито знак е близалка
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
аххх това ма изкефи..ся ше го постна във Narutofan форума
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 1:40 pm |
Hajutze |
|
|
|
фащам се на бас , че ще дадат как единия от двамата се е надвесил над другия , т.е. без самата битка , ще има некой друг монолог , ще има сълзи е таквиз простотии.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 2:34 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
ToShKaTTa написа: има силен гъз пича ама и той и брат му са абсолютни педали-Итачи си лакира ноктите и... не сам сигурен ама май имаше и някав грим по очите, брат му в Cursed Seal има даже и червило, сичко женско му налита, той си бърка в гъзъ... нямам думи Едит: кво може да се очаква от клан, чиито знак е близалка
Виждам че си Учиха хейтър ама си и доста прост... всеки член на Акатски е с лакирани нокти, дори ноктите на Тоби на краката бяха лакирани в последния чаптър . И спри да пускаш коментари пълни с глупости...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 14, 2008 6:41 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
ToShKaTTa написа: има силен гъз пича ама и той и брат му са абсолютни педали-Итачи си лакира ноктите и... не сам сигурен ама май имаше и някав грим по очите, брат му в Cursed Seal има даже и червило, сичко женско му налита, той си бърка в гъзъ... нямам думи Едит: кво може да се очаква от клан, чиито знак е близалка
XD директно попадение xDDD
Освен нещата за Итачи *злобен поглед* аз съм фенка на Итачи......която е бясна,че се остави да умре >__> и беше убит от някакъв гей....както ти толкова перфектно го описа XD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 15, 2008 12:22 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Shadowcat написа: Освен нещата за Итачи *злобен поглед* аз съм фенка на Итачи......която е бясна,че се остави да умре >__>
И аз винаги съм му била фенка и хич не ми е приятно, че умря, но не е като да е неочаквано То толкова време се приказваше, че вероятно ще го убият... Въпросът е в това, че ако не беше умрял, сигурно изобщо нямаше да ни се разкрие тая част от историята за Учихите (к`ви ги приказвам, ако Киши беше решил да го остави жив, щеше, ама не го направи ) В общи линии, поне според мен, Киши използва смъртта на Итачи просто за да се направят новите разкрития... явно не е измислил какво друго да прави с него (да беше ни питал, щяхме да му ударим едно приятелско рамо )
И все пак много искам Сасу да изпадне в депресия задето е убил невинния си (или не чак толкова, но определено много по-малко от досегашната версия) брат
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 15, 2008 6:38 am |
Hajutze |
|
|
|
бе не го е убил , той Итачи са самоуби горкия ... можеше много по лесно да пречука Саске , ма не ... ше се прави на добрия брат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 16, 2008 11:17 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
И ся к'во остава?!?
Това емо си пререже вените и ...
Иначе според мен това беше изключително тъп чаптър...бля бля...Итачи, нямал изобр...бля лбя..К'во ще направиш ти ако си на негово място....вярно че сюжета трябва да се движи напред, ама ><(В това място, трябваше да е името на мангаката който рисува Наруто, за съжаление не се сещам името му на човека ) можеше да измисли нещо по яко все пак 400 чаптър, юбилеен...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|