Дата и час: Нед Фев 09, 2025 6:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:18 am 

Човек не си мисли ,че всички учихи са били елити.Саске,Итачи Мадара и Какаши са феномени ,но сигорно е имало и купища слабаци.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:19 am 

пък и мисля , че ако Гай не може да се бие срещу Шаринган то кой ? нема много нинджи които да могат да се бият с противник докат му гледат в краката ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 8:07 am 
Аватар

kidamy има един значителен пропуск в теорията ти, Учиха клана не са чак толкова силни като цяло имат само отделни фигури, щом някакво 12-годишно лапе(Итачи) ги е избило всичките, значи въобще не са някаква огромна сила :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 9:25 am 
Аватар

:lol: nozo им сипа с големия черпак на Учиха клана... btw аз ли сам единствения който мисли че Саске е гей... в смисал сичките п*тки му се натискат пак на него ваобще не му пука :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 9:29 am 
Аватар

ToShKaTTa написа:
:lol: nozo им сипа с големия черпак на Учиха клана... btw аз ли сам единствения който мисли че Саске е гей... в смисал сичките п*тки му се натискат пак на него ваобще не му пука :shock:

Това е доказано :lol: Имаше един фик 'дето искаше да *бе Сакура само за да има продължение на рода...сигурно това и ще направи :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 11:11 am 
Аватар

надявам се... все някои трябва да продължи рода пък Итачи е мъртъв :x оня Тоби ли е Мадара ли е Обито ли е не вярвам да има наследници, а пък онова емо Саске... нямам думи просто :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:39 pm 
Аватар

Да де, но ако са толкова силни, едно лапе било то и с МШ не би трябвало да ги избие ВСИЧКИ САМ. Пък и МШ-то бързо го изморява това го вияхме, може да използва една техника не повече от два пъти, а там са били много народ, пък и щом е било безшумно значи е използвал единствено Tsukuyomi, ако въобще е използваб МШ-то, другите две са много шумни :P

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:46 pm 
Аватар

HaPpYyYTo00oo0 написа:
nozo написа:
kidamy има един значителен пропуск в теорията ти, Учиха клана не са чак толкова силни като цяло имат само отделни фигури, щом някакво 12-годишно лапе(Итачи) ги е избило всичките, значи въобще не са някаква огромна сила :wink:

12 годишно дете ама с МШ. А маи всички други са били само с Ш.Пък и Итачи нали се водеше за голям гений...

Голям гений... онова малко емо го утрепа :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:52 pm 
Аватар

Само дето преди това някой друг го беше набил....да не говорим,че Итачи явно нямаше намерение да убие Сасуке(или аз съм останал с такова впечатление) :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 5:43 pm 
Аватар

Вие тази манга четете ли я, или какво :shock: Не разбрахте ли - Итачи Е ДОБЪР (блях повдига ми се, Сянски май беше познал този развой преди време) . Той не се стремеше да бие малкото си братче, той му даде силите си и завета си (всъщност не успя) и пукна като пълен нещастник (какъвто винаги е бил в моите очи) . Възможно е преди това да се е бил срещу някой изключително силен противник, възможно е и просто вече да е бил свършен заради МШ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 11:54 pm 
Аватар

ОК така или иначе Саске си изпълни главната цел в живота... уби брат му :x и сега кво следва :o btw Итачи като е толква добър кво праи в акацки

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 6:47 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Нах, нищо, само се опитваше да спаси целия проклет свят от хора като тОбито и Пейн :o
А какво следва - ми следва най-големия екшън в тая манга =]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:58 am 
Аватар

надявам се да си прав, дошло ми е до гуша от епизоди, в които си говорят през цялото време :? искам да видя Suigetsu-Kisame и Pain vs който и да е... тфа инфлантилно копеленце ша излене мн здраво... btw мисля, че е крайно време някои да утреое Цунаде и да зимат Наруто или Какаши за хокаге, не че ми пречи силиконката, ама няма кой знае кви jutsu-та :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 11:54 am 

да бе само дет с 1 пръст може да те прати на марс , а и не е за подценяване , че може сама да се лекува.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 1:28 pm 
Аватар

Добре де ние сме я виждали само 1 път да се бие и е показала само силата си и Sozo Saise.Но все пак е хокаге,би трябвало да има и други силни техники...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]