|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 08, 2008 1:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20356_1261774803.jpg) |
kael_thas_II |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 5:02 pm Мнения: 259 Местоположение: Glojene / Vrachansko
|
sharky-kun написа: Наруто не може да се гледа по Джетикс. Няма абсолютно нищо от истинския кеф. Първото, че е само до 50 епизод. 2-ро преди около 1-2 месеца му сложиха шибаня български дублаж. С него не може да се усеи кефа, музиката, само някви женски български гласчета. Винаги оригинала е най-добър и перфектен (в случая оригинала е на японски). Японците са внимателни и наблягат и на най-малкото. Ма на тези с нашия дублаж, дали децата които ги гледат с кеф или не- се им е тая. Те получават пак заплата. Друга тема е, че Наруто си е дърто аниме. Онези в даскало се кефат като гледат Наруто по Джетикс, като си мислят, че гледат истинския Наруто. Като им дам да го чуят на японски само се хилят, че бил много смешен езика ми казаха..... абе загубена работа е Наруто по Джетикс, не може да се реди с другите им шантави глупости дето ги излъчват там. Иначе Safiir, ти (предполагам) си ги гледал на японски, не на английски, нито на Български. Имаше и малко оффтопици тук ,де, извинявай ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Сагласен сам с това за дублажа,наистина гледал сам го с БГ дублаж,с англииски сащо,ама наи сам доволен да си е на япоснски и с енг субс.Според мен тия с дублжа са далече от истината,особенно с превода на някои джутсута. Като го гледах по Jetiks или там както се пише -
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 7:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24630.png) |
lunar_light |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
kaibakor написа: По мангата върви точно до 135 епизод вкл. След тва до 220-ти цепят само филъри. Ама сега като изгледам One Piece и няма кво да правя освен да следя Shippuuden, Bleach и др. там, ще взема да изгледам от 135 до 220, че не съм ги гледал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Гледай, гледай. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Все нещо интересно ще нацелиш да видиш. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Иначе абсолютно подкрепям, 101 е най-добрия!! Колкото пъти го гледам - толкова пъти се смея! Просто няма втори такъв, страхотен е!
_________________ Give, but never give up.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 21, 2008 4:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Има си тема за Naruto Shippuuden ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|