Дата и час: Нед Фев 09, 2025 5:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 27 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Uchiha Madara' написа:
Да, той 1вия понеже е най - мощната нинджа, затова заедно със 2рия немогат да бият Сарутоби.

Ъх, да.. мерси, че ми напомни за НАЙ-абсурдния момент от цялата история <_>' Ем според мен, това, че Оро си беше направил гавра с труповете им и успя да приложи някви техни техники, беше същото, като когато Сасори 'върна' 4тия там с черния пясък~ Нищо и половина. Ползвайки черупката, може да приложиш някоя и др. техника, базирани на собствената ти сила и нищо повече #__#

За 4тия нз кога се е казало, че е най-мощния, не помня такова нещо :0

Според това, което аз знам >
Ринненган юзъра - "Магът на 6те пътя", създал нинджутсото и като цяло и нинджа арта, е бил НАЙ~
След него идва Сенджу Хаширама, който е стоял наравно с Мадара, докъто не го е победил при "Долината на Края".
След него идва Учиха Мадара, който е единственият познат герой, някога контролирал чакрата на Кюуби, plz do NOT underestimate this фактт!!! Точно заради това е такава йерархията в мойте очи~
След него идва Намиказе Минато - 4тия, единствения успял да победи и разчлени 9тоопашатото, макар и с цената на живота си
След него идва Пейн/Тоби, Джирайя и нататъка вече идея си нямам как са разпределени~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:29 pm 
Аватар

SayanMk написа:

Факта, че Кюуби не може да се само-съмонне, още повече показва, че човекът, който Сасу слуша в момента НЕ Е МАДАРА :mm: Явно това е брат му :nod: Само нз още как е взел окото/тялото на Тоби, но и това ще му дойде времето.. ениуей, отмъстителното малко братче, същата позиция, в която е Сасу!! Всички теории ми се връзват :D

Защо да не е Мадара бе...той хиляда пъти сам си го каза...ако се окаже че е лъгал ще стане баси тъпото :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:35 pm 
Аватар

Той може да си е Мадара,но с тялото на брат си..в чаптера дори спомена смьртта си :roll: иначе историята беше доста добра,на мен ли ми се струва или самият Senju клан в момента е ANBU.. :idea:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:39 pm 
Аватар

Наруто ми затъпя ....=___= прекалено бавно се разтяга действието и чара му позамря някак >.> и отново чаптър, в който не казаха нищо горе долу...в смисъл ново...с общи гадаения можеше да се усети тва за Учиха...-.-

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:41 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми.. причините саа...
- Деветоопашатото НЕ може да се самосъмонне, а в последния чап виждаме как "Мадара" ни разказва, че появата на гадинката по време на 4тия е "природно бедствие" демек е така ХОП и е станало. Това говори, че той не знае защо се е появила лисичката по това време. Незнанието не е лъжа - според мен не лъже, няма причина да лъже ;]
- Ако беше Мадара, нямаше да говори като тъпа п*@Р%$
- Ако беше Мадара, щеше да си има 2 очи
- Ако беше Мадара, макар и едно, окото му щеше да има омега-яката форма, която виждаме в спомените, а не най-тъпата възможна форма на шаринган, позната ни от 3тия чаптър на мангата~
- Aко беше Мадара, защо носи маска
- При първия път когато се спомена/намекна, че е Мадара, тОбито каза "С тази сила на Учиха Мадара", а не с "Мойта сила", макар, че доста фенсубъри ме оспорват
- Ако беше Мадара, нямаше да тръгне да търси подкрепата на ~~слабак, емо и дезертьор в името на една самоцел, не по-силен от Дейдара, реално погледнато, парцал - бе да го кажа по-ясно -> Сасу в момента,~~~ а щеше да си се справи сам с Коноха, отдавна.
- Ако беше Мадара, лисицата щеше да го познае!, когато се видяха с Наруто ;]

Имаше и др. ма не се сещам в момента...

Super_Beast написа:
на мен ли ми се струва или самият Senju клан в момента е ANBU.. :idea:

Струва ти се :0 Анбу са на Учихите.. след това минават в ръцете на Данзоу и той вече си слага новородени промити мозъци в тях~
EDIT: Мех, да- Зенитчето е права, моя грешка, отделни организациите са различни. Иначе Сенджу клана отадвна се е изродил и умешал с разните други кланчета, които са се джойннали към селото през годините.... евентуално Наруто може да се окаже наследник, ма ше видиме...

Shadowcat написа:
с общи гадаения можеше да се усети тва за Учиха...-.-

С такива гадателски умения, можеш да усетиш цялата манга <_<' Мен лично ми е итересно как се е развила систамата на Коноха и прочее... Разбирам, че всички изгаряте от желание да видите как Тсунаде кърти мивки и реве, как 2мата водни пият вода и още не са почнали да се бият и как Наруто се е депресирал в някое ъгълче, ама ~~~~ има време :0
За мен хората от миналото са най-великите... хокагетата, старите кланове, нинджа войните, времената преди да се сформират селата и прочее~

Последна промяна SayanMk на Съб Май 10, 2008 8:55 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 6:49 pm 
Аватар

ANBU и полицията не са ли отделни учреждения?
Мадара е труп.В това съм убедена.
И довода с призоваването на Кюби си е доста важен.Щото Джирая не беше идиот и беше убеден,че многоопашатата гадина не би могла да се появи от нищото.няма причина.А и защо точно Коноха?Не вярвам да е било от любовна мъка по четвъртия.
Съгласна съм със Саян,че миналото е доста по-интересно.От Първия до Четвъртия.За всички тези знаем от по-няколкото думи между другото.
И не знам защо Втория бива винаги някак натирен....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 8:54 pm 
Аватар

Чаптъра беше доста добър. От всичко, което прочетох видях,че е пропуснато да се коментира за това, което ми се стори най-интересно накрая. Когато след дискриминацията от страна на коноха учихите са решили да направят бунт и явно да завземат властта. Също така картинката, която показа учихите ми направи впечатление,че на нея седеше най-отпред като лидер бащата на Итачи и Саске. Което ми напомни сцената на разговора между Итачи и двамата разследващи убииството на Best frienda му. Именно в този разговор те казаха,че той е пропуснал тайната среща на учихите(досещате се предполагам какво се е обсъждало на нея) а той обясни, че е бил зает със анбу мисия или нещо от сорта . Така,че в голяма степен историята на Тоби ми се струва доста достоверна.
А и според мен Тоби е съмонал лисицата,което е много логично за да разбуни и отвори очите на учихите и да доведе до тяхното разбунтуване и идване на власт след последствията от случки. Единственото Тоби/мадара или които и там не е предвидил е Итачи.
Също така много интересен факт е това,което каза Итачи,че именно Мадара е помогнал за унищожението на клана му. А и да не забравяме,че Итачи е знаел за Мадара още когато е изтребил клана си. Това означава,че и стареишините са знаели най-вероятно за съществуването на Мадара/toby. Остава въпросът дали Итачи няма да се окаже най-големият `двоен агент` в тази манга. Ако приемем думите на Итачи за вярни,че е бил под крилото на Мадара от началото и на странната на Коноха като под прикритие ето точно това ще видим следващия чаптър казващ се две сърца или whatever :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 9:29 pm 
Аватар

:clap: желязна логика признавам, даже може и да е вярно :o

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 2:22 am 
Аватар

Както казах , според мен Тоби манипулира яко Саске и всичко в разказа му е омешано лъжи и с истини.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:49 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Та за чии му е да лъже? Дезинформираноста не е лъжа! тОбито е уверен в това, което говори, може би е и уверен, че той е Мадара - но това, че го твърди, не значи, че лъже. За него това си е истината и мотивацията да прави всичко това. Предпочитам главния ни лошко да е добре мотивиран и здраво-мислещ, отколкото някъв конспиратор-интригант с повечко сила~ So have a little faith in that dumbass~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:23 am 
Аватар

Стискам палци за Тоби :)
Обаче верно как гледа Саске - кат теле у железница, много е зле горкия. Яко блъска за пауър и накрая яко lack of intellect :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:31 am 
Аватар

Според мен е добър лъжец... Казва че всичко правел за да спаси клана, колко жертви бил направил... какъв клан ?! Оставил 2ма живи, от които единия е мъртъв, на това ако му вика предпазване :roll: Вероятно говори истината, но доста изкривена и на 1000% крие точно това което е станало... пък и нищо не обяснява защо е толкова дърт, което си е важно :nod: тука според мен се заформя някаква конспирация за завлладяване на ... нещо, в главните роли Тоби/Мадара/обито като главния злодей и Саске като негова заблудена марионетка.... В този етап, общо взето това може да се извлече...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:50 pm 
Аватар

Все ми е на акъла, че поне 50% от написаните тука евентуални развития на мангата ще се окажат абсолютно неверни :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:58 pm 
Аватар

Истината,е че ако Учихите вярно са правили опит за военен преврат най-вероятно са щели да успеят. Ако се замислите кой ще им се опълчи джирая и тсунаде не са били в селото. Сарутоби го победи Оро какво остава някои от елитните учихи.
Какаши има само 1 шаринган и той няма шансове. Да не говорим,че половината от сегашните дето се водят силата на селото ще са още детската градина :lol: Gai какъвто е абсолютно никакъв шанс vs шаринган ман. И изобщо учихите са си били сериозен проблем за селото. Само вижте как са били запазили потенциала си докато Senju клана в сегашното си време не виждам никои кой знае колко силен пълна деградация.
В момента ме дразни,че казват колко по силен е senju клана 1вия хокаге от Мадара и всички учихи. Пък в момента най-силните в света на ниджите са Мадара и Саске(Придобил силите на Итачи, трениран от какаши и орочимару). А пък от senju клана е останала една Тсунаде,която не знам какво хокаге е имам чувството,че е много слаба. И другия най-силен дето го спрягат Какаши дето е наполовина учиха станал. Другите са с една дума DEAD вече. А до Наруто тоя човек е ултимал Лоозер не стига,че го изкарават страшно тъп ами и изостава страшно сравнение с другите. Единствения шанс е да има още неща дето е научил през тия години с джирая и да не ги е показал още.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 11:17 pm 
Аватар

Според мен и Пейн не бива да се пренебрегва ... има Риннеган или както беше там а доколкото знам той е доста по силен от Шарингана,но едвали Пейн разчита само на него :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 27 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]