|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 6:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 6:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Uchiha Madara' написа: Да, той 1вия понеже е най - мощната нинджа, затова заедно със 2рия немогат да бият Сарутоби.
Ъх, да.. мерси, че ми напомни за НАЙ-абсурдния момент от цялата история <_>' Ем според мен, това, че Оро си беше направил гавра с труповете им и успя да приложи някви техни техники, беше същото, като когато Сасори 'върна' 4тия там с черния пясък~ Нищо и половина. Ползвайки черупката, може да приложиш някоя и др. техника, базирани на собствената ти сила и нищо повече #__#
За 4тия нз кога се е казало, че е най-мощния, не помня такова нещо :0
Според това, което аз знам > Ринненган юзъра - "Магът на 6те пътя", създал нинджутсото и като цяло и нинджа арта, е бил НАЙ~ След него идва Сенджу Хаширама, който е стоял наравно с Мадара, докъто не го е победил при "Долината на Края". След него идва Учиха Мадара, който е единственият познат герой, някога контролирал чакрата на Кюуби, plz do NOT underestimate this фактт!!! Точно заради това е такава йерархията в мойте очи~ След него идва Намиказе Минато - 4тия, единствения успял да победи и разчлени 9тоопашатото, макар и с цената на живота си След него идва Пейн/Тоби, Джирайя и нататъка вече идея си нямам как са разпределени~
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 6:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми.. причините саа... - Деветоопашатото НЕ може да се самосъмонне, а в последния чап виждаме как "Мадара" ни разказва, че появата на гадинката по време на 4тия е "природно бедствие" демек е така ХОП и е станало. Това говори, че той не знае защо се е появила лисичката по това време. Незнанието не е лъжа - според мен не лъже, няма причина да лъже ;] - Ако беше Мадара, нямаше да говори като тъпа п*@Р%$ - Ако беше Мадара, щеше да си има 2 очи - Ако беше Мадара, макар и едно, окото му щеше да има омега-яката форма, която виждаме в спомените, а не най-тъпата възможна форма на шаринган, позната ни от 3тия чаптър на мангата~ - Aко беше Мадара, защо носи маска - При първия път когато се спомена/намекна, че е Мадара, тОбито каза "С тази сила на Учиха Мадара", а не с "Мойта сила", макар, че доста фенсубъри ме оспорват - Ако беше Мадара, нямаше да тръгне да търси подкрепата на ~~слабак, емо и дезертьор в името на една самоцел, не по-силен от Дейдара, реално погледнато, парцал - бе да го кажа по-ясно -> Сасу в момента,~~~ а щеше да си се справи сам с Коноха, отдавна. - Ако беше Мадара, лисицата щеше да го познае!, когато се видяха с Наруто ;]
Имаше и др. ма не се сещам в момента...
Super_Beast написа: на мен ли ми се струва или самият Senju клан в момента е ANBU.. ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Струва ти се :0 Анбу са на Учихите.. след това минават в ръцете на Данзоу и той вече си слага новородени промити мозъци в тях~ EDIT: Мех, да- Зенитчето е права, моя грешка, отделни организациите са различни. Иначе Сенджу клана отадвна се е изродил и умешал с разните други кланчета, които са се джойннали към селото през годините.... евентуално Наруто може да се окаже наследник, ма ше видиме...Shadowcat написа: с общи гадаения можеше да се усети тва за Учиха...-.-
С такива гадателски умения, можеш да усетиш цялата манга <_<' Мен лично ми е итересно как се е развила систамата на Коноха и прочее... Разбирам, че всички изгаряте от желание да видите как Тсунаде кърти мивки и реве, как 2мата водни пият вода и още не са почнали да се бият и как Наруто се е депресирал в някое ъгълче, ама ~~~~ има време :0 За мен хората от миналото са най-великите... хокагетата, старите кланове, нинджа войните, времената преди да се сформират селата и прочее~
Последна промяна SayanMk на Съб Май 10, 2008 8:55 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 8:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Чаптъра беше доста добър. От всичко, което прочетох видях,че е пропуснато да се коментира за това, което ми се стори най-интересно накрая. Когато след дискриминацията от страна на коноха учихите са решили да направят бунт и явно да завземат властта. Също така картинката, която показа учихите ми направи впечатление,че на нея седеше най-отпред като лидер бащата на Итачи и Саске. Което ми напомни сцената на разговора между Итачи и двамата разследващи убииството на Best frienda му. Именно в този разговор те казаха,че той е пропуснал тайната среща на учихите(досещате се предполагам какво се е обсъждало на нея) а той обясни, че е бил зает със анбу мисия или нещо от сорта . Така,че в голяма степен историята на Тоби ми се струва доста достоверна.
А и според мен Тоби е съмонал лисицата,което е много логично за да разбуни и отвори очите на учихите и да доведе до тяхното разбунтуване и идване на власт след последствията от случки. Единственото Тоби/мадара или които и там не е предвидил е Итачи.
Също така много интересен факт е това,което каза Итачи,че именно Мадара е помогнал за унищожението на клана му. А и да не забравяме,че Итачи е знаел за Мадара още когато е изтребил клана си. Това означава,че и стареишините са знаели най-вероятно за съществуването на Мадара/toby. Остава въпросът дали Итачи няма да се окаже най-големият `двоен агент` в тази манга. Ако приемем думите на Итачи за вярни,че е бил под крилото на Мадара от началото и на странната на Коноха като под прикритие ето точно това ще видим следващия чаптър казващ се две сърца или whatever
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 11, 2008 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Истината,е че ако Учихите вярно са правили опит за военен преврат най-вероятно са щели да успеят. Ако се замислите кой ще им се опълчи джирая и тсунаде не са били в селото. Сарутоби го победи Оро какво остава някои от елитните учихи.
Какаши има само 1 шаринган и той няма шансове. Да не говорим,че половината от сегашните дето се водят силата на селото ще са още детската градина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Gai какъвто е абсолютно никакъв шанс vs шаринган ман. И изобщо учихите са си били сериозен проблем за селото. Само вижте как са били запазили потенциала си докато Senju клана в сегашното си време не виждам никои кой знае колко силен пълна деградация.
В момента ме дразни,че казват колко по силен е senju клана 1вия хокаге от Мадара и всички учихи. Пък в момента най-силните в света на ниджите са Мадара и Саске(Придобил силите на Итачи, трениран от какаши и орочимару). А пък от senju клана е останала една Тсунаде,която не знам какво хокаге е имам чувството,че е много слаба. И другия най-силен дето го спрягат Какаши дето е наполовина учиха станал. Другите са с една дума DEAD вече. А до Наруто тоя човек е ултимал Лоозер не стига,че го изкарават страшно тъп ами и изостава страшно сравнение с другите. Единствения шанс е да има още неща дето е научил през тия години с джирая и да не ги е показал още.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|