Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 10:40 pm 
Аватар

Скана ли ми беше ужасен или арта?Или двете?
Иначе супер глава,но отново ни подадоха залъче и ни го дръпнаха от устата.Тоя разговор няма да го докопаме скоро.
Лави пак ще трябва да минава през трудни моменти с неговия дядо.Кое ли ще избере?
Най-сетне дойде и нова Ноа,а Тики беше супер,както винаги(само да не беше толкова грозно нарисуван).Тя нали Роудо я бяха сгънали,ама нейсе.Май само Скин си го отнесе наистина.не знам какво трянва да се направи,за да ги изтребят тия апостоли или там,каквито са.
Имаме си нов тип Иносенс,който ще трябва да се въведе като нова практика,макар кръвта да ми е зловеща.
Комуй и Крос бяха много сладки. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 12:04 am 
Аватар

Ох Лорд Тики ако се появи още веднъж в този си вид, ще пострадам от стабилна кръвозагуба x3

Този новият Ноа определено ми хвана окото. Предчувствувам, че ще е много зъл Изображение. А Крос беше подозрително елегантен... Кой-знае-какви ще ги мъдри пак :lol:
Бтв много се чудя дали този нов тип иносънс е по принцип нов тип или просто нещо, което ще се случи само при Линали... Щото ако се случи само при нея, това ще е поредната подсказка, че Сърцето е точно нейният иносънс. От друга страна път и силно се надявам Канда и Лави също да получат някакъв ъпгрейд :roll:

А и много ме нерви тва, че на Лави постоянно му се натрапва, че не трябва да се обвързва прекалено много с Ордъра. Бе оставете го да си прай каквото си иска вя, негов си проблем. Щял да става Bookman... епа голЕм празЪ Изображение

Zenith написа:
Скана ли ми беше ужасен или арта?Или двете?

Май и двете не бяха у ред >_>... Лави ми направи впечатление, че не прилича на себе си...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 10:17 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бе не е много ясно КЪДЕ точно се намираха ТикиМики и Роуд в тоя момент.. тва там си бяха хора.. хора, подчиняващи се на Ърла. Празнувайки на неговият коктейл... :roll: Шибани овце :roll:
Но ТикиМик е мн харесван злодей, не може просто така да бъде отписан. Ония готино-изглеждащ тип може да си отфръкне преди него дори :>

Лави така или иначе ше избере наще, той даже вече е избрал.. макар, че ще е яко да им обърне гръб и да разбереме какво е това "букман" накрая... щото ако Ърла пренапише света, после някой трябва да разказва какво е ставало, нали...

По-интересно за момента е репликата на пандата.. >Ърла има причина да ни остай живи. Радвам се, че някой най-сетне се сети xD Сега ако до 50тина чапа и разберат защо, ще е суперско.

За арта беше нормално.. тряяше да разведриме с нещо по-идиотско след всичко това... И боя на Алън и Канда беше простооо :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 11:28 am 
Аватар

Хмм... нов тип иносънс на Линали и то само при нея засега - интересно :mm:
Тоя новият Ноа изглежда някакъв злобничък,яко :) А Тики се вживява като плейбой,нааайс :lol:
Боят между Канда и Ален беше просто... :hotl:

И да, артът беше малко странен, особено Лави, но няма значение :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 12:15 pm 
Аватар

м Мики е жив...ОМГ ще се разрева от радост !!!:( :(

макар ,че то беше ясно ,че ще е жив няма как мангата не е тръгнала да свършва все още...и новите неща се развиват много добре...харесва ми

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 4:00 pm 
Аватар

То си беше ясно, че е жив Мик.Тоя новия Ноа ми изглежда малко лигав и инфантилен, ма точно заради това накрая ще се окаже истински дзвер! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 4:45 pm 
Аватар

yare yare....немога да си намеря някое интересно doujin-че...ще помогнете ли семейство :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 4:57 pm 
Аватар
Модератор

Питай тук - http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=9994
или тук - http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=7522

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 11:54 am 
Аватар

идеята за меча на Ален много ми допадна :D но защо така останах с впечатлението че тоя меч е някак абсолютно безполезен :shock: нищо съществено неможа да направи с него..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 10:41 am 
Аватар

Noah наистина са едно голямо семейство.
Аз се пулих половин час като рабрах,че Роуд е била осиновена от брата на Тики.Това донякъде обяснява защо се ядоса толкова много,когато Ален понамачка Тики.А и на него още явно му седи белега.

Убеждението ми,че Ален и Линали не притежават сърцето бе потвърдено.Просто не беше логично толкова лесно да си покаже носа. Иносенса и досега изглежда някак интелигентно ...нещо?
Имаме си Ноа сред властта,която си върти интриги.
Отново ни дадоха някакви трох относно четиринайстия и връзката му с Ален,ама дотам.Много неясни неща останаха.И защо Ърл изглеждаше като нормален човек?Аз мислех,че винаги е приличал на плондир.И защо напомня на Мана?

Bookman-ите са ми много странни и в момента това е историята,която най-ме вълнува.Освен това от миналата глава,което показа че тези типове знаят много повече,отклкото показват,като гледах последния епизод се сетих нещо,което съвсем бях забравила...При битката с Джасдеви,когато Лави започна да търси ключа близнаците не се изненадаха особено и казаха нещо,на което имам около 4 превода,но в общи линии излиза,че Bookman-ите я сменят страните периодично,я играят някакви странни игри,но в общи линии не са хора,на които трябва да се довериш...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 12:14 pm 
Аватар
Модератор

И аз се учудих като видях Ърл. И в един момент си помислих, че е Мана, но след няколко страници се разбира, че не е. А и за Алън това което казаха кой в действителност е. Дали имаха предвид, че е новият Музикант или е син примерно на 14тия или някой друга роднинска връзка с някой ключов.
А за сърцето, мда излиза, че не е при нашите, но и предположеха, че може да е при Алън.
И още нещо интересно, тея Акуми имат друга важна роля, щом цялата атака бе само заради това да не разберат за тях. Доста интересно и напечено взе да става.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 3:50 pm 
Аватар

Тоя чаптър както почна...Яко тип бразилска сапунка :lol: Много ми е интересно това, което каза Тики, че "плондера" бил човек..........wtf :o
п.с.Сърцето накрая ще се окаже завряно точно там, където най-малко сме очаквали ми се струва. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:53 am 
Аватар

Tuu mach infarmation xD~~~
Добре... някой може ли да ме светне за къв аджеба една битка я влачиха сигурно том и отгоре, а са толко важни неща ги ръгат в една глава? Сега просто усещам как ще се почне една Епопея на Нойчовците :lol:. И по демоните, ако Ърла има нормален вид, защо постоянно досега са го показвали в идиотския му комичен образ и нито веднъж не са загатнали нищо? Тая манга ще се окаже яко съспенс накрая :lol:
И въпреки всичко, аз продължавам да смятам, че Сърцето е при Линали до доказване на противното :lol:. Просто ще бъде прекалено нагласено, ако го ръгнат при човек, който най-малко очакваме... А пък и Ърла няма от дека да знае дали е при нея или не без да го е видял. Нали затова до са изтребиха толко много екзорсисти :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:43 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Jii.... :0
Роуд си ми е любимата Ноа, въпреки, че е най-злобното от всички, пак се показа, че има привързаност към Алън :lol: Ония по-голям брат накрая мислех, че ще издивее и ще избие всички на тая среща... а пък в началото, като се 'събуди' на срещата, очаквах, че пред него ще стои папата :D Но нп, и за това ще има време... 1000% Ноата са в управлението на ексорсистите =]

Ам.. това, че Мана = Ърл, от мнн отадвна си личеше, ама Мана си беше също плондир. Още там от детските спомени, като вървят за ръка с Алън, все едно гледаш Ърла в гръб... Това, че има и нормална форма доста ме радва, също така и обяснява тъпия бал~ но пък пародира с ексорсистите, че още не са го открили =/ Е... или може би са, но не знаят :roll: Ще е голям кеф, као към края на мангата папата се надуе на плондир и почернее... =/

14тия Ноа помага на Алън, предателя, ок~
Сърцето, толкова търсеното то, вече било събудено и се криело... скивайте ся как сърцето ще е Тимкемпи <O<"" Само да не е Линали, щот :puke: Пък и искам и другите да се ъпгрейднат...
И искам да разбера какво толкова е еволюцията на акумите...
И какво толкова става, като Лави си махне ай-пача...
И какво толкова е проклело Канда с тия 13 животва...
И какъв е бил дядото на Кроули
И за чии Миранда тряяше да се джойнва към наще
И каква е връзката на Мана и Ърла
И ... баси, може би тряя прочета малко библията? >_>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:27 pm 
Аватар

Знаех си, че сърцето няма да е у Линали или Ален :mm: Винаги съм си мислела, че ще е у някого, който най-малко подозираме (колкото и нагласено да звучи)
Тоя новият Ноа ми е... адски странен и забавен в същия момент :lol: И прилича на Уолтър от Хелсинг дъ фък :lol: И~ е осиновил Роуд О: яко~
Това за Ърл-а (че е Мана) отдавна си личеше ^^; Но най-накрая го разкриха
Лелей, тая манга все по-интересна става о:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]