|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 5:41 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
толкова си харесах снимката на Денис че реших да го нарисувам :3 :
отне ми около 6-7 часа във фотошоп, без ставане, без ядене, без пишкане, и с голяма мъка но се бях вдъхновила нещо =D
мисля че нещо му липсва и го оглеждам сега, критики са добре дошли.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 6:08 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
много добре се справяш, вижда се,
носът не е дефиниран достатъчно, трябва да му придадеш повече обем
очите някак си не се свързват с лицето добре, трябва да оправиш при клепачите малко, но не знам точно какво не е в ред там
и когато рисуваш коса не се прави косъм по косъм, първо слагаш големи пластове боя, после светлосенките и отделните косми
иначе поздрави за сериозната работа
Цитат: без ставане, без ядене, без пишкане
тва е лошо, но ти сигурно си знаеш
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 6:18 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
Frostburn написа: много добре се справяш, вижда се, носът не е дефиниран достатъчно, трябва да му придадеш повече обем очите някак си не се свързват с лицето добре, трябва да оправиш при клепачите малко, но не знам точно какво не е в ред там и когато рисуваш коса не се прави косъм по косъм, първо слагаш големи пластове боя, после светлосенките и отделните косми иначе поздрави за сериозната работа Цитат: без ставане, без ядене, без пишкане тва е лошо, но ти сигурно си знаеш
лол от 30мин гледах очите, знам си че има нещо не в ред ама и аз нз какво, колкото до косата... тва беше за 10мин и после забравих да го погледна но дааа знам как се прави коса, но реших да спестя работа защото ми се пишкаше... кво само се оправдавам, сега ще поработя по въпроса. носа принципно беше още по голям проблем, виж оригиналната снимка някаде на задната страница, той Денис си има странен нос, аз се пробвах да го поуправя ама май не стана. xD
та сега ще направя по добра версия, мерси много :3
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 6:53 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Mikki написа: толкова си харесах снимката на Денис че реших да го нарисувам :3 :  отне ми около 6-7 часа във фотошоп, без ставане, без ядене, без пишкане, и с голяма мъка но се бях вдъхновила нещо =D мисля че нещо му липсва и го оглеждам сега, критики са добре дошли.
много готина ве
Проблема при очите....
Аа...
Мисля, че едното сякаш е по-малко  Може и така да са....
Веждите не ми стоят естествено  , а носа ми изглежа малко-голям,
но това е в сравнение с реален човек (не видях снимката и сравнявах с тази в аватара ти до колкото мога  )
И все пак....
мнението ми е:
Не разбрах на фотошоп ли е или с таблет?
Ако е на фотошоп получаваш още няколко
искам и аз такаааа
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 7:35 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Мики имам въпрос, понеже и аз се мъча с фотошопа.Далече съм от съм от теб като изграждане на самата рисунка, но въпроса ми е как правиш цветовете толкова плътни??Нз дали ми разбираш въпроса  Всмисъл допълнително четки ли си свалила или....нз или просто аз съм прекалено не наясно с нещата  (най-вероятно е това)
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 7:37 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
inc написа: Мики имам въпрос, понеже и аз се мъча с фотошопа.Далече съм от съм от теб като изграждане на самата рисунка, но въпроса ми е как правиш цветовете толкова плътни??Нз дали ми разбираш въпроса  Всмисъл допълнително четки ли си свалила или....нз или просто аз съм прекалено не наясно с нещата  (най-вероятно е това)
четки ползвам поне 10-20 на картинка
и то много различни и си ги едит-вам често. и по плътни и по прозрачни и от тънки в дебели и прави и точести иии много лол.
но важното е да си играеш да замазваш яко и да знаеш как ще е светлината =DD
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 11:00 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Mikki написа: final version 
Aко му затъмниш още устните и му сложиш грим може да го пробуташ за някой от KISS.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 11:06 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
Darkstalker написа: Aко му затъмниш още устните и му сложиш грим може да го пробуташ за някой от KISS.
I lol'd xD
целта беше да е по... horror стайл хаха
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 11, 2008 10:46 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Mikki написа: толкова си харесах снимката на Денис че реших да го нарисувам :3 :  отне ми около 6-7 часа във фотошоп, без ставане, без ядене, без пишкане, и с голяма мъка но се бях вдъхновила нещо =D мисля че нещо му липсва и го оглеждам сега, критики са добре дошли.
мисля,че едната му буза е твърде дебела ^^" но ми харесва като цяло
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|