|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kiba Публикувано на: Чет Апр 06, 2006 11:31 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Kiba / Киба Японски: 牙-KIBA- (Зъби на куче, змия) Жанр: Екшън, Фантастика, РПГ Тип: Телевизионно Епизоди: - Година: 2006 (Начало : 02.04.2006) Продукция: Aniplex, Dentsu, TV Tokyo, Studio Live, MADHOUSE () Адрес: http://www.kiba-z.com/ Връзка: виж AО Зед е 15 годишно момче, живеещо в Калм.В този град няма вятър, въздухът е толкова статичен, че дори вентилации не могат да работят. Зед е разярен от живота си в Калм и смята, че някъде навън има място където той може да бъде свободен. Яроста си той изкарва върху врати, които потрошава, търсейки свободата зад тях. Майка му е много болна и неадекватна, стои в болница. Един ден "нещо" се опитва да убие Зед, объркан от случващото се след това*, бягайки от полицията, той скача във въздушен портал, който го праща в измерение, в което може би ще намери отговори на въпросите си... *- какво се е случило - гледайте и ще разберете Зед се озвучава от гласът на Кай от Блууд+ и Хибики от Вандред _________________________ Април месец ЗАПОЧНА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 06, 2006 7:29 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Мама на Рада тихо думаше...
Радо ле мила мамина...
Това се пее в края на първи епизод на това аниме. Както каза SSJ Goku в коментарите към торента - БЕЗ МАЙТАП!!!
Аз освен да изръкопляскам, друго не знам какво да направя. Може би това не е първата "българска следа", не знам, но във всеки случай е впечатляващо според мен.
Харесаха ми и други песни и мелодийки от анимето, а самото то беше прилично интересно като за първи епизод.
Това е моето мнение де, всеки с вкуса си.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 07, 2006 8:40 am |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Сугой това е много готино.
Да не говорим ,че и начина по който е изпяна песента е хубав.
Иначе анимето радва
Последна промяна Jun-Kun на Пет Апр 07, 2006 9:50 am, променена общо 1 път
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 07, 2006 8:48 am |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Ами то песента е изпята точно както би трябвало. Тези, дето я пеят не са аматьори, аматьорки, за да сме по-точни.
Склонен съм да се съглася с ahl, че едва ли самата песен е с авторски права, тъй като все пак е народна - автентичен фолклор. Поне се предполага, че е такава, въпреки че все още не съм я открил. Но пък тези, които са я изпели, едва ли са "отдали" гласовете си за безплатно ползване.
Абе ще продължавам да се ровя из нета, белким открия кои я пеят тази песен, какъв е пълния и текст и най-важното - как се е озовала в това аниме. Измислих с какво да си уплътнявам вреемто между две анимета...
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 2:28 am |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Ми анимето поне за мен е добро. Като за първи епизод ме накефи и мисля да го догледам цялото, особенно като видях кви битки падат с тая дето се учи с оня дедката. Ама жалко че толкова малко обясниха в 1 епизод. Почти нищо не се разбра. Не се обясни какви са тея Shadow Caster-и, а надявам се в следващия епизод да го обяснят. Може би като онея дето тренираха в гората тая момичето и дедката, а поне казаха че майката на нашия пич e Shadow Caster каквото и да значи това . Но определено анимето си го бива и то доста поен за мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|