|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 12:06 pm |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
Ооо, бях забравила колко гадно могат да спрат епизода на най - напрегнатия момент. Макар че освен Лулу да се преструва, че не знае коя е Нанали, не виждам какво друго може да направи. (ще бъде приятно ако ме изненадат с нещо друго)
За fan service-a - даже не съм му обърнала внимание. xD
Абе вярно не вкараха много драматизъм в епизода, но момента като всички търчаха след контейнера с доматите беше забавен. Горкия Лулу - последен.
А иначе Сузаку много подъл ход изигра на Лулу.
Това, което каза че 1вия knight имал право на някоя зона, ми изясни защо не се поколеба да предаде Лулу на баща му... особено ако е знаел, че Лулу няма да бъде убит, а само ще му изтрият спомените.
Това пак не ме спира да не го харесвам де.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 4:25 pm |
bo74o0 |
|
|
|
omg that was just cruel o_O ... бах как му набра нанали и му даде да си приказва ... иначе епа си беше перфектен - все някъде из сезона трябваше да има повечко фенсървис и дебилизъм ^_^ ... а роло къф гръбнак търсите от него той още отдавна показа, че е емо ;p
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 07, 2008 9:21 pm |
|
faye |
|
|
|
Ми съгласна съм последния еп беше доста претъпкан от деиствия. Просто кога едно стана кога друго се появи?! Но пак беше доста добър Вие вече сте обсъдили гледам повечето нещица.
Нещото, което искам да отбележа е, че ще е 10 пъти по-интересно, ако Лулу си изтърве нервите пред Нанали и се издаде ^^ Чесно да си кажа на това се надявам и стискам палци да стане, но естествено шанса е малък >< В превюто някви бойни сцени гледам, така че варианта: Лулу си сдържа нервите и в последствие предприема операция "Убии Сузако!"
(С други думи не си ги е сдържал )
Ми как Императора ще използва гиас върху Нанали? И неговия геас има нужда от контакти очи с очи.
ВВ е момче Оо! Мислех че вече съм се обиграла в познаването на пола >> Даже си мислех, че императора и "тя" играят често на Чичо доктор...
Нина се връща в пълния си блясък(всъщност по-голям. Все пак тоз път прилича на нещо), но както всички си мислим: Щеше да е по добре да си остане в стаята с бели стени >>
Сузако Ама наистина е удивително! Хем му е проста ролята, хем обира всички анти-симпатии, хем го ъпгреидват в негативната му роля! Това е направо конспирация! Ако не беше Роло вероятно чак след този еп щях да забия стреличка на снимката му на стената
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 08, 2008 12:58 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Usagi написа: роло обаче вади некви супер kawaii реакции към лулу
абе ти се влюби в тоя роло е...
роло ськне трябва му макс още 2 3 еп. и да го приключват..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 10, 2008 10:56 am |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
Neychev написа: явно на Нънали не са и промили мозъка ?!?! щом каза по тела че е сестра му... и тва дали трябва да е провокация за да види Сузаку дали той си е върнал паметта.. интересно ще е
дамм, затова ми е мн интересно какво ще отговори, щото ще стане лошо и ако каже, че не я познава, и ако каже, че я познава... кофти работа.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 11, 2008 9:50 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз на Chihiro го гледах и си беше добре.После ще сравня.
Леле през целия епизод бях на тръни.Подскачах,въртах се,просто не можах да се успокоя през цялото време.
Срещата между Нанали и Лулу не ми хареса.Това момиче хем разваля,хем оправя образа на Лулу.Повече щях да се изкефя,ако я беше намерил накрая.Защото,когато тя му е движещата сила е едно,но когато е с нея го няма никакъв.Съвсем се сбърква момчето.А самата тя звучи нещо средно между Сузаку и Юфи.Доста кофти комбинация,когато не съдържа тях двамата.Малката имала желания.Не я харесвам!
Сузаку е още по-гаден.Това момче много дразни.Хем ще спасява Нанали,хем я използва като играчка,за да провери дали Лулу си е спомнил.И въобще не се замисля,че даже Лулу да не я помни,тя ще го помни и ще й е сто пъти по-зле,че нейния любим оний-чан не я познава.Ама ценностната система на Сузаку всички знаем,че никаква я няма.И как хвърча.Мразя Ланселот.Мразя Сузаку.И откога Сузаку почна толкова бързо да святка.
Опита за отвличане на Нанали беше ясен.Страшно ме израдва акцията,макар с рия рицари всичко да става много неравностойно.Но Карен просто разби.Макар,че в началото го отнесе след това беше ...ау.Спомних си каква й е ролята в анимето.Размаза ги и тримата нашето момиче.
Лойд и Ракшата рулират.Те нямат нужда от коментар.
СС като каза "Карен разчитам на теб" беше много сладко.
Разговор между лолита.
Раздялата между Лулу и Нанали ме разчувства.Роло се осъзнава.
ПП.Чарлс е млад.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 11, 2008 9:50 pm |
|
faye |
|
|
|
Като човек не претенциозен към съба вече изгледах версията на Чихиро. Епизода размазва! Това дет мислех, че Лулу няма начин да излъже Нанали се оказа по-вярно от колкото мислех и видяхте ли ? Манипулатор или не, към Нанали нещата са различни. Но много добре се получи това с Роло просто 10/10!!
Новите екстри на Карен, императорката, срещата Лулуш -Нанали, всичките рицари премазани като хлебарки от Карен.... Просто епа беше перфектен. Най-накрая като Нанали зацепи кой е Зеро!!! Фен гърл мод!
Иначе това за Нанали да не е на негова страна вероятно не е изненада за никого. Все пак не знаех какво искам да стори като се появи пред нея. От една страна исках да я вземе и стига толкоз, а от друга ще е безсмислено ако просто я вземе. Целта най-накрая е да има peace and quiet все пак така че това дет се случи беше логичното развитие.
Следващия епизод май Роло ще влезе под кожата на Лулу. Зарязан от Нана и търси утеха... Но вече изчистихме повечето от належащите нещица, така че следващия еп трябва да е прелюдия за световния дебют на Зеро. Просто нямам търпение ^^
ПС ВВ и Имератора са братя Оо Става все по-объркано!
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 11, 2008 10:12 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Цитат: ПП.Чарлс е млад.
lololol
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|