мн са добри... и рисуваш само 3-5 часа?!аз ако се взема в ръце мога да рисувам поне седем часа ама накрая резултата никога не е задоволяващ за мен иначе браво мн са добри особенно тези на итачи и дейдра
Заглавие:
Публикувано на: Вто Май 06, 2008 10:25 am
mandra
знаете ли по какво се познава когато някой е прерисувал - ако пропорциите са почти перфектни, а качеството на линиите и изобщо на техничното изпълнение е точно обратното - много зле, значи човека е прерисувал
_________________ skype: zenscape
Заглавие:
Публикувано на: Вто Май 06, 2008 11:14 pm
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Невероятни са! Ако аз някога успея да достигна нещо наполовина толкова добро, бих го размахвала пред всеки срещнат с ентусиазирани подскоци и весело припяване от рода на "аз съм най-добрата художничка нанананана".
За ваше щастие (и за щастието на случайните минувачи) това никога няма да се случи, понеже съм абсолютен инвалид по рисуване. Както и да е, наистина са... ефекта уау. Сигурна ли си че си ги правила сама? БТВ на мен и Шикамару ми се струва съвсем нормален.
Според мен рисунките ти са много добри Това , че нещо не е излязло добре въобще да не те притеснява . Нали за това се почва с прерисуване , за да се усвоят основните техники Колкото повече се упражняваш , толкова повече ще задобряваш В началото и аз рисувах около 6 часа , но с времето започнах да се справям и за 3 е успех
Като за прерисувани - ок , ама защо само портрети ? Никой не рисува само лица ... Трябва и тела , движение , динамика ... Така от 4 прерисувани наруто пика не знам , дали някой може да каже , колко добре рисуваш...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения