|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Yamato Nadeshiko Shichi Henge/Perfect girl evolution Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 12:45 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Дръпнах ги raw-овете на 1-16 волюм на PGE-то щото ми стана лошо да ги чета тия ужасни сканове От къде може да изкопаят тия не ми е ясно. И за d.gray-man същата работа. Страшно е паднало нивото на сканлейшън групите Тааа ако на някой му се занимава да прави typesetting-а на скановете мога да помогна за скрипта с превода и да му изпратя raw-овете. Не ми се прави целия скрипт от сега защото ми остава още малко от eatman последния волюм да допреведа и затова бих се хванал само ако има някой, който наистина да има времето и желанието да прави typesetting-a.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 2:39 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Аммм то мен не ме вълнуват много преводите щото така или иначе си ги чета на японски. Въпроса е че някой ако иска да се хване да ги typeset-ва мога да помогна като му дам raw-овете и скриптовете.
Виж за каква разлика в качеството става въпрос - превод - raw
Разликата според мен е фрапираща. И това наистина са относително добрите преводи. Има къде-къде по-лоши.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 5:53 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Дам кофти... даже RAW-а, който са ползвали май е същия, но си личи как са пипали грубо с level-ите...
Абе Сафиире, ти с колко неща вече се фана - BotI, Blood Alone, сега и PGE... дай да правим официална сканлейшън група, с уебсайтче и прочее...
ше се доразберем в скайп
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 10:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами да ти кажа честно започни го от начало, защото например има истории от анимето, които са пуснати в мангата по към новите чаптъри, а преди това други имаше истории неизлъчени в анимето и тн. А бе почни го от начало или да речем първите 10на чаптъра ако толкова ти се бърза може да ги пропуснеш.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|