Прав си за сайто, но аз вече толкова съм му свикнала, че почти не ми прави впечатления. Знам откъде да си търся новите излезли заглавия и списъка с завършените и това е. Мога при нужда дори да използвам търсачката.
А това за форума - много ме е яд, че стария вече не съществува, много ме кефеше. Нямам нищо против обаче ако някой му се занимава и не направи нов.
защото бях чела Лавлес до малко след края на анимето...нататък ма ли ги Йоуджи и Натсуо?
мноооого са сладки
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
може ли някой да даде линкче за Лавлес до където е излезнала
мангата, де
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 5:22 pm
crazy_little_crow
Ако можете да ми помогнете да намеря някое от тезище съм ви много благодара....
Ashimoto no Hikari-Yoko Fujitani
Uso to Oblate-Saiko Makimura
Natsu no Shizuku-Haruya Takamiya
Tobu Hikari-Haruya Takamiya
Shadowcat заповядай няколко избери си : Kyuuketsuki no Shouzou / лицензирано / ,Vampire Kiss ,Risky Crime , Wild Kiss ,Tadaichidodake no Eien ,Akai Hana , Shinpu wa Yoru no Hanayome /новела е ...но е просто прекрасна за четене /,Blood+ - City of the Night Walkers /Hirotaka фор дъ уин -има и една манга с ангели и демони - Innocent Bird -можеш да я почнеш ако искаш/ , Aigan Shounen , Beast in the Tower /с върколак е историята / ....
И това е за момента
Sesshoumaru*No*Rin пуснала съм всичките глави в темата във Връзки -на предпоследната страница в момента се намират
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения