Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 6:20 pm 
Аватар

Ей,тая игра много замряла(ко замряла , то хич я няма) .Аре моля някой от админите да измислят подобна игра или нещо ново? :? Или рес на тази,защото е ясно,че има хора с герой от дадено аниме,които са попълнили бройката,а НЕ играят,а други искат да играят,но с тези герой.Смятам,че е одачно да се направи нещо по въпроса.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 9:03 pm 
Аватар

Не съм съгласен с теб. Дали ще играят или не всеки сам си решава, играта такава каквото е откъм правила и всичко останало за мен е достатъчно добра и няма смисъл да се преправя. Също така не съм много съгласен с твоя избор на герой, защото е прекалено имбав и все още в анимето не са показали как се бие (освен от оня с мрака) , а пък за слабо място съвсем :? . Не ща геймплей тип - нищо не можеш да ми направиш щото съм огън :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:52 pm 
Аватар

Ти ме имаш за много тъп.Пределно ясно ми е че ако направя това,противника ми ще спечели битката,защото всичко зависи от хората,в крайна сметка,ако целия бой съм казвал седя на едно място,а той умира,за кой мислиш,че ще гласуват :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 7:47 pm 
Аватар

Човек нали трябва да даваш възможност и на другите да се развихрят. Как да се бия срещу теб, като предварително знам всичко за героя ти и че с нищо не мога да го пипна :? Освен това, каквото и условие да се сложи , не може да се избегне от факта - Ейс е МЕГА ИМБАВ :shock: не става за игра.
Избери си някой друг, не бъди ограничен и заповядай, предизивкай някой от тези дето все още пишат във форума :D

п.п. и аз обмислям герой :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 8:31 pm 
Аватар

Всеки един герой ,с които желая да играя е от ОР.При Ace щях да кажа "Може да ме наранявате както нормален човек." щото ми е пределно ясно,че няма смисал иначе.Какъв герой мислиш? :)

ПП. И със Sunlance май най-вече искам да играя ,ма няма да ме пуснат :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 6:54 pm 
Аватар
Masaka?!

Нещо умря тоя турнир...

Вижте сега... аз лично нямам време да се занимавам да го наглеждам и юркам (най-много съм преценил, че мога да участвам като специален играч след направата на правилата, а дори и за това нещо е рехава историята и затова съм поставил много условия за двубой с мен :lol:). Ако видите списъка с темите/разделите и т.н., които съм решил да цъкам във форума, ще излезе, че нямам живот (а аз уж имам; имам ли? :() >< Тоест - зает съм. :nod:

Другите модератори в манга или са заети, или не им се занимава. Писулка уж щеше да се занимава, а и него го няма.

На мен ми беше кеф да създам правилата и основните насоки за една по-нестандартна форумна ровела игра (може още да се развива, но нямам много наблюдения поради малкото играни мачове). Толкоз, това ми беше тръпката - от там насетне си зависи от играчите...

Вярно, че е ангажираща игра, но съм виждал по други форуми толкова безумно отдадени RP играчи, тъй че това не е решаващият фактор (май?)....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 9:26 pm 
Аватар

Такаа... искам само да помоля за мааалко разбиране към бедната ми вампирска (благородна?!:lol:) душица, която мъдрИше 9 часа този пост. >< Yeah, I know sometimes I can be veery pathetic. :drop: Та за тези цели девет часа си блъках главата да измисля нещо, което да не е коментар, или да не е причина да обиди някого (не ми е такава целта><), да не е такова или онакова, а да е хем така, хем Онака. Mоля без никакви дървени колове, чукове, кръстове, светени води, чесъни ><""""

Първо, което искам да кажа е: Благодаря на хората, който създадоха D.B.T. *поклон* Да измислиш правила за игра, въобще, ама хич не е лесно, която трябва да е балансирана, да измислиш средата на "играта", темплейти и какво ли още не. Благодаря, че ни изтърпяха капризите. :потна усмивка: Аз се радвам, че съм част от тази игра. :)

Какъв е моят статус: емии... имам един двубой с faye още от миналата година...... "Ти к'Фо праЙш тука, а?", може да ревне някой. Миии... Знам, аз съм смотан, pathetic, забутан и какво ли още не, та да не мога да напиша няколко реда и да туря няколко картинки за цвят. Да, прави сте и надали аз имам право да се изказвам. :drop: Сигурно faye ме ругае наум за тази моя идиотия (може и сега да го прави - sorryyyy :) ), та нищо чудно, цялата ми рода, включая до пето коляно, да ги сърбят ду****та :lol: Сигурно заслужавам да ме набият с камшик (ако може да е от кадифе ^^"""""), да ме затворите в миша дупка - храната ще е дъждовни капки :lol: - (в 17:00 o'clock обичам да пия черен чай с малко мляко, ако може :lol:), a.... може и да получа вечен ignore --->>> май това е по-тежко наказание :drop: Sorryyy. :drop:

Причините ми не са по-различни от всеки друг: училище/Уни-та/курсове/кръжоци, работа. Макар че в главата ми бушуват и други "сили": мания към съвършенство/перфекционизъм/всичко трябва да е съпер, изпипано, да е атрактивно, велико, .... (симетрично?! :lol:) плюс остро критично/ческо мислене, плюс още няколко качества ----->> водят до "унищожителни" резултати, вЕрвайте ми >< И все пак нищо не ме оправдава. Мисля, че стига толкова лична драма, а? >< :drop:

Не мисля, че D.B.T. е мъртъв, бих казал "замръзнал" - да, по-добре звучи :nod: За MMORPG-световете подобно нещо е често срещано - в началото всеки е много ентусиазиран и т.н., но постепенно този ентусиазъм спада. Нормално е хората да имат задължения и приоритети в real life. И така ..... до следващия add-on, серия, история, пач и т.н. Специално за D.B.T. мога да кажа, че може да "умре" 1 млн., но може да "възкръсне" също толкова пъти (може и повече, и да изгледа по-яко :)) А за да стане това възможно, трябва отдадени играчи.Естествено. Сега не знам за подобни игри при другите форуми, но аз погледнах във форума на onemanga.com - там даже не използват картинки (поне аз не видях :hmm: ?), Ж'Ма проща'ате :mm: В D.B.T. има почва да се направи нещо уникално. :nod: ("Еми направете го де!", ще кажат някой - знааам и разбирам, как се чувстват някои, все пак не всеки има дар слово и не му се занимава с търсене и "лепене" на картинки :drop: Нали всеки има свой стил, бил той скучен - еми какво да се прави :drop:)

Ако пък сте казали, че D.B.T. е мъртъв, еми аз казвам:
Изображение

Сега искам да добавя още нещо, само като мнение - има манги (то е ясно) с много голям брой фенове, които (феновете) не са успели да се запишат ---->>> разбирам, че това са техните любими манги и искат да играят с любимите си герой, все пак някой са мнооого популярни, но не се ли пренебрегват други манги, в който има също толкова яки герой? А заглавията не са едно или две :mm: Всеки от модовете/други съфорумци може да каже солидна бройка и съм сигурен, че поне някоя от тях ще допадне някому и ще участва с някой от героите й.

Или ако пък не става(това е само мнение!): добре, ако има огромно желание, може да се предложи --->> в случай, че има човек с герой, но той не е играл с него от дълго време и има друг желаещ, който не може да участва с герой от същата манга, защото квотата е запълнена, може желаещия да заеме временно "account"-героя. Някой game клубове го правят, сега дали е удачно, компетентните ще кажат. И когато притежателят се обади, че иска да играе (ако това става по-време на битка, ще трябва да се изчака?), ще си върне играча "account"-героя, а другият играч ще трябва да избере някой друг character (може и предварително да се запише с такъв?). Тук мисля, че може да станат много оплаквания, така че.....

Стига толкова. Който е имал нервите да изчете фермана ми, му благодаря от все сърце лол: А на който не e - еми рано или късно ще ме сполети съдбата ^^""""""

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]