Не беше лош 3-ти епизод.Събраха се всички най-сетне и приключението започва : ) Само ми беше чудно защо ,когато тръгнаха да спасяват лолито в чудовището,Гил трябваше да се обяснява кой е 2 часа,като пълен глупак Ениуей~явно ще си е така още поне 4-5 епизода -.- Дано скоро покаже някакви завидни способности..особено с меча от краля x)
Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 8:25 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Няма лоли, няма аниме... . Вече взе да ми се драйфа от тия дръпнатите. Хайде ясна е идеята, че анимето е за ученици предимно и вместо да развият историята опс лоли насреща за пръв път в аниме индустрията ( ). С пубер психиката на основната група гледащи направо си ги правят потенциални педофили. Живи и здрави да са, но подобни лоли скрибуцания не ми се гледат .
Не знам дали заради трейлъра или заради историята, но имах големи очаквания и накрая както винаги, sux Първия еп мислих на поне 3-4 места да го спра, отначалото с каква лекота отхвърли 20 чудовища не е истина за съня да не говорим... а пък накрая кат почна да кара всеки да се жени nc , даже и като за комедия не ми хареса ... дадох му шанс, но явно едно онгоинг по малко ...
Ама чакай малко! Ти само първи ли си гледал xD То историята си започва от 2-ри,1-ви е като пародия на цялата история : D
Според мен се очертава добра история или поне има потенциал да се превърне в такава ! Вярно това лоли малко поразвали нещата , но какво да се прави ... Надявам се само Джил скоро да покаже малко умения (освен с пръчка ).
Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 8:28 pm
Ghostbuster
Sky King
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
Честно казано и аз щях да го зарежа, ако не бях прочел че 1ви епизод е само за ебавка.От 2ри обаче анимето се развива добре и съм сравнително доволен засега
Hmmm~ 4-ти еп също не беше лош..е не се случи нищо особено,но все пак някакси се справиха с паяците и другите чудовища /като по чудо / Дано скоро Джил се размърда и ни впечатли с нещо >.>
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 239 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения