|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 10:28 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Абе тука у Пловдивско не съм чувала да слагат кетчуп у дюнера..
може при вас да е друго яче ..
Сега по същество:
mandra, ти си ми любимец
Не знам защо, но много си те харесвам
Имаш уникален стил в писането,
не клишираш,
почти нямаш правописни грешки,
богат речник, използван много добре в описването на действията.
От това, което съм чела от твоите неща,
разбирам, че имаш два любими 'стила' - мистерия и сатира.
Отиват ти и си добър в тях. Продължавай да пишеш, защото
си заслужава някой да те чете! Respect
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 10:39 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
 Мерси, Тей.  Докато в София все още има KFC, а околко мен все още възможност да получа един топ, в който да записвам писанията си, аз ще продължа да пиша.
...а и ще сера, да, това също е важно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 10:55 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
mandra написа: ...а и ще сера, да, това също е важно.
Разбира се! Иначе ще хванеш запек и няма да имаш муза ^^
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 11:10 pm |
House |
|
 |
|
Аре бе мой , къде е разказа за мен , ше си ревъ за него ~___~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:42 am |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
mandra написа: Каква глава те гони? Гова са разкази, така поне споменах.  искам ново разказче...моля?*мили очички*
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 02, 2008 3:43 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
New shit: Искрено бих се зарадвал, ако има въздействие.
Нещо, над което да помислиш
Бръкнах в джоба на якето си и извадих оттам пакет носни кърпи. Супер меки, двупластови, ухаещи на евтин парфюм носни кърпи за скапания ми сополив нос. В пакетчето бяха десет, докато се върнех вкъщи, обаче щяха да са останали две или три, може дори по – малко... може дори въобще да не останат. Може и никога да не се прибера, за да установя броя им – да падна, да умра... салфетките да се разпилеят в краката ми, кръвта ми да попие в меката хартия. Дръпнах една от пакетчето и я залепих за носа си, опитвайки се да мисля за нещо друго. Свобода, птички, любов. Кръв, сополи, омраза.
-По дяволите! – изругах, взех салфетката в ръката си, направих я на топче и я преметнах в другата. Оттам пръстите ми я изпратиха на земята, а кракът ми стъпи върху й, разкъсвайки двата меки пласта, обезсмисляйки съществуването на нежния аромат. Последва обувката, която се вдигна от земята, отново кракът, който се завъртя и стъпи пред другия и накрая ръката ми, която разкопча задния джоб, за да пъхне вътре останалите салфетки.
А автобусът все още го нямаше. Скапаното табло с разписанията са го сложили само за да се нервира човек – 3.25 щял да дойде, обаче в 3.28 все още нямаше и помен от него. Тупнах с юмрук по таблото , обърнах му гръб и се облегнах на заслона на спирката, вперил поглед в преминаващите коли. Главата ми отново се изпълни с неприятности, дясната ми ръка се плъзна надолу по панталона и разкопча малкия заден джоб. След миг пакетчето салфетки пак беше пред очите ми. Ръка – нос – ръка – ръка – пръсти – крак – обувка – крак – ръка, действието от преди малко се повтори.
След минута, раздрънканото няколкотонно парче ламарина, представляващо столичният автобус 64 спря пред заслона и отвори врати. Забързах крачка към улицата, прекрачих бордюра и ... изстрел, писъци, кръв ... паднах. Ръката , в която бях стиснал носните кърпи се простря безпомощно на земята; кръвта, потекла от челото ми се застече към най хартията.
Изстрел, писъци, кръв. Усмивка, разляла се по лицето му. Звукът на метал, удрящ се в асфалта. Все още димящо дуло на пистолет, паднал между бордюра и мъртвото ми тяло.
Изстрел, писъци, смърт.
Dumper 08[/img]
Последна промяна mandra на Пон Май 05, 2008 7:34 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|