|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 4:39 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами нашия си взе eagle eye от "Heroes" играта, но сега едва на 10 процента е... . До сто процента остават още 9 изпита, не знам нататък колко по-трудни ще са .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 5:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А стига бе? Сериозно ? Е тва ако наистина свърши до няколко чаптъра такъв флейм и йеко псуане ще му ударя, че Камътъ ще им се стори първолак.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 8:02 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е добре какво очакваш, при положение, че кажат на автора "До 5 чаптъра завърши мангата". Мислиш ли, че ще направи нещо супер гениално ? Или нещо много смислено. Естествено края няма да се хареса на почти никой който е чел мангата.
Иначе защо да си няма смисъл появата на тоя ? Разбрал е, че има нещо гнило при Казуми, и отива да го провери. Те казаха, че ако друг учител види картата отблизо ще я разбере каква е. И напълно нормално да иска да му предложи златна, вместо да го остави с тази, след като тази е по-добра, а му е рано да я има. Предлага нещо в замяна, което би го заинтересувало (при положение, че не знае цялата истина покрай тази карта).
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 9:02 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аниме и Манга не е едно и също само да го спомена.
Само където МО е по-силно от златна карта. Това, че Казуми не може да я владее е друг въпрос. А на това защо дадоха по-силна карта на него, ами просто защото така или иначе в бъдеще ще попадне в тея критерии за такава карта. А сега точно и изучава МО, му бе дадено разрешението за черната карта, за да може да ползва някаква магия, за която толкова много искаше.
Защо да се губи смисъла ? За на феновете да, но през цялото време той иска златна карта, такаче няма какво да се губи смисъла, успява да постигне желанието си. А и както казах при факт, че трябва да завърши мангата, какво да направи, да остави отворен край ? Е това ще е още по-голяма гавра, да не стане абсолютно нищо. За аниме отворен край е приемливо има надежда за продължение, но за манга... Все едно това да беше последният чаптър... мдаа, много щеше да е интересно ако беше свършила сега с отворен край, стигнала до никъде мангата.
Другата седмица ще има нов чаптър.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 11, 2008 11:02 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нашето момче ще заминава да учи в друго училище, поне да даде един "joker" на мацката, че да го чака една година . Жалко, че мангата е към своя край, имаше потенциал, но уви.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|