Дата и час: Вто Фев 25, 2025 3:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 10:12 am 
Аватар

Да ще има продължение , просто в момента съм наистина много заета , а не искам да пускам нещо блудкаво за финал :? Ще се постарая да е скоро , но не обещавам за определен ден , може би до края на седмицата или в понеделник :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 11:53 pm 
Аватар

Ето нова глава отново SORRY за забавянето :? ENJOY :)

Глава № 11: Старият другар и новите неприятности !

Слънцето напичаше цяла сутрин денят бе топъл , но не задушен . Бяха се минали 3 дни , от както Наруто и останалите доведоха Сасуке в болницата . От тогава той не бе идвал в съзнание . Много малко хора идваха да го посещават по-точно идваше само Наруто придружаван от Хината , която бе назначена от Тцунаде за главен наблюдаващ на бившият член на тим 7 . Сакура все още преживяваше шока от появяването му и отказваше да го посети , но разбирайки , че е в безсъзнание се престраши и помоли ТенТен да я придружи . Истината бе , че розовокосата шиноби се чувстваше виновна от бездействието си там на поляната , когато Сасуке-кун се нуждаеше от нея , а тя не успя да направи нищо . Хокагето разбира се я порица един истински шиноби не оставя чувствата да му пречат на задълженията .
В болничната стая огряна от топлите слънчеви лъчи лежеше вече в пълно съзнание Учиха Сасуке . Той дойде в съзнание преди около час припомняйки си последните събития . От умът му не излизаше момичето с лазурените очи и дългите пурпурно-лилави коси . Коя бе тя ? Защо не можеше да си я спомни ? От скоро ли беше в Коноха или я е познавал отдавна ? Всички тези въпроси се въртяха в главата му , но си оставаха без отговор .
Младият Учиха погледна към прозореца и реши да се пробва да стане . Оказа се , че не му е трудно да стой прав или да ходи , явно почивката му се отразяваше добре . Приближи се до прозореца отваряйки го . Топлината на лъчите и любопитството го принудиха да съблече тениската ,с която беше . Прегледа раните си виждайки със задоволство , че от тях са останали само червени отпечатъци – Тцунадето си е свършила добре работата ! – помисли си с насмешка .
Така го завари и Хината гол , само по долно бельо , подпрян на стената , с лице изразяващо насмешка . Както винаги се изчерви и понечи да си тръгне , но Сасуке вече я беше забелязал .
- Да не би да си тръгваш вече ? – гласът , с който заговори бе нежен , леко подигравателен . Трудно му бе да изразява чувства различни от омразата и презрението .
- Ти си в съзнание ! А...аз дойдох просто да видя как върви оздравителният процес , но явно се чувстваш много по-добре щом дори си станал ! Ще повикам Хокаге-сама . – казвайки това Хината понечи да излезе , но се спря , когато чу думите му .
- Остани още малко . Не ми се стои сам . – изричайки това Сасуке прекоси разстоянието от прозореца до леглото и седна . Не си направи труда да се облече макар да знаеше , че я притеснява . Беше му забавно и много приятно да я гледа как се изчервява и отвръща стеснително поглед . Сега , когато можеше да я огледа по-добре му се виждаше още по-красива .
Облечена в лятна семпла рокля , със спуснати коси и блеснали очи , тя бе като неземно създание . Погледът му вече по-бистър и ясен веднага разпозна типичните за клана Хюга очи – очи способни да виждат всичко с техният Бякоган . Спомни си и името на момичето – Хината . Не си я познаваше добре по онова време не обръщаше внимание на момичетата , но една подробност , която си спомни го накара да смръщи чело – Хината беше единственото момиче , което не тичаше след него . - Да тя винаги си е падала по онзи идиот Наруто ! – този спомен му докара метален вкус в устата . И други подробности изникнаха в съзнанието му . Тогава на пикника Наруто и Хината бяха прегърнати ! – Да не би този глупак да беше с нея ? Е това щеше да е върхът ! – потънал в мислите си не забеляза как момичето излезе , за да повика Тцунаде-сама . Кунойчето , трябваше да бъде негово дори ако се наложи да убие Узомаки Наруто !
------------------------------------------------------------------------------------

- Значи е вече в съзнание ? – Попита Тцунадето
- Да – отвърна Хината леко изчервявайки се след спомена за това как завари Сасуке .
- В какво състояние е според теб ? – зададе въпросът си Хокагето .
- Състоянието му е добро . Раните са заздравели има само червени ивици на местата , където е шит . Има цвят на лицето , ходи стабилно без видимо наличие на болка . – отвърна Хината припомняйки си признаците за оздравяване .
- Добре , това е добре . Значи ще понесе един кратък разпит за станалото . Преди 2 дни Джирая потвърди информацията , че Орочимаро е мъртъв и , че Учиха Сасуке го е убил . – изричайки това тя тръгна . На вратата се обърна и каза : - Мола те погрижи се никой да не ни прекъсва или слуша докато си говорим .
- Да – отвърна пак Хината следвайки я .
-------------------------------------------------------------------------------------

- Значи това е станало ! Учиха Сасуке въпреки , че Оручимаро беше истинско копеле и си е заслужил всичко това , ти си постъпил дори по-брутално от него ! Но фактът , че си ликвидирал един от най-големите ни врагове реабилитира позициите ти в Коноха . Въпреки всичко ще следя действията ти от близо , една грешка и ... .
- Да да последствията са ми известни . – изрече с безразличен тон Сасуке , с който едва ли не теглеше майната на Хокагето .
- САСУКЕ ... хммм добре считай се за предупреден . Грешки не се толерират . Когато излезеш от тук те искам веднага в офиса , за да говорим . Това е всичко , оздравявай . – вече отворила вратата тя се спря и без да се обръща продължи – Ако се държиш без причина гадно със съотборниците си ще го считам като карт бланш за изритването ти . Ясно ? – след това излезе и затвори вратата .
- Дори кристално ясно !Е ще трябва да се държа като добро момче – усмихна се накриво – Поне за малко !

Последна промяна @zeret на Вто Апр 29, 2008 10:59 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 7:56 am 

Саске харесва Хината , а не Сакура :( - само това ме мъчи иначе главата е страхотна !

Последна промяна krisi_sisi на Чет Май 08, 2008 2:10 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:52 am 
Аватар

даммм и мен тва мн ме измъчва ,дано нещата се оправят,а за главата нямам какво да кажа-просто е страхотна продължавай в същия дух и мн мерси ,че я пусна най-накрая :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 11:00 am 

ноу комент.... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 3:04 pm 
Аватар

krisi_sisi написа:
Саске харесва Хината , а не Сакура :( - само това ме мъчи иначе главата е страхотна !

Х2 Страхотна глава иначе. :P :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 9:22 pm 
Аватар

Чаках я с нетърпение.Браво страхотна е!:clap:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 9:42 am 
Аватар

Gabriela написа:
Защо Саске не харесва Сакура?? :o Това е много дразнещо .. дано нещата да се подредят за всички.
Страхотна глава! :)
Има доста Сасу-Саку.. к'во мрънкате? Пък и фикът е лъв стори м/у Хината и Наруто, така че споко... Вие какво искате - само да се целуват във всички глави ли? 'Ми голяма тъпотия щеше да бъде.. трябва малко интрига и авторката добре се справя с нея. ;) А ако интригата не ви допада-ми не го четете, бе..
Аз от снощи откакто почнах фика все такива коментари ми минават през очите... :roll:

А на авторката-голямо Браво. :)
Ъъъм.. аз само да си кажа, с цел подобряване на фика-малко объркано е написано на моменти.. не мога да разбера кой какво казва; СЛЕД препинателен знак е разстоянието, а не след и преди. :)

Последна промяна Saiyonara на Сря Апр 30, 2008 7:27 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 1:48 pm 
Аватар

:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Днес го прочетох цялото.Аз освен БРАВО друго незнам какви да кажа.
Супер е и интрига има,само се надявам накрая да има Хепи Енд :lol: иначе ще е тъпо :? .Смисъл Саске си остава в Коноха залюбва се със Сакура щот ми стана мъчно за нея и готоу всички са щастливи :D .
Това разбира се си зависи от тебе де, а за мен си остава надеждата :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 8:07 pm 
Аватар

фика е стрехотен :) сао да не беше тва с Хината :(
а колкото до Saiyonara :P :P :P :D :D :D :D :D

Love me when I'm happy, and even when I'm sad,
Love me when I'm good, or when I'm oh so bad,
Love me when I'm pretty, or if my face is plain,
Love me when I'm feeling good, or when I'm feeling pain.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:02 am 
Аватар

Фика е много як! Страхотна си @zeret! :D :D

ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 9:33 pm 
Аватар

До два , три дни мисля ще мога да пусна :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 9:53 pm 
Аватар

Супер,ще е идеално да вимим как Саске иска Хината :lol:
за себе си,как ли ще реагира НАРУТО :roll: ще видим след 2-3 дена :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 10:45 pm 
Аватар

Такам що се отнася за фика,мога да кажа единствено.. охх,не мога да намеря точни те думи да му се невиди... фика е.. той е... нали се сещате... абе...
страхотен ..
невероятен..
завладяващ...
страшен..
цепи мрака с джобно ножче,
Вълнуващ,
..описанието,действията.. абе направо всичко,ама всичко много много мноо,ама много ме кефи... @zeret Фикът ти е страхотен.. прочетох го ,както се казва " на един дъх" и много ме заинтригува.. Наистина много ми харесва,направоо.. и аз незнам и не мога да го опиша ,точно колко ме кефи.. Направо ти се възхищавам,за това какъв фик си написала( аз съм идиот..и не мога да пиша таккива неща...) чакам следвщата глава с нетърпение !!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:41 pm 
Аватар

Ай стия с тия лигави истории бре....всеки втори фик тука е lovefuck бахти имайте ограничения...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]