Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 3:02 pm 
Аватар

Абе някой да знае от къде да ги намеря всички пикчър буукове? В торент файла с 1 сезон имаше 4 ама май не са всички.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 3:09 pm 
Аватар

http://tokyotosho.info/
търсиш Code Geass Picture
тук ги има всички, не са само 4 : http://anidb.net/a4521

3.25, 6.75, 9.75, 4.33, 8.75, 9.33, 22.25, 23.95

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 9:02 pm 
Аватар
Masaka?!

Нз, нещо - като видяха Зеро кво го чакаха, имаха перфектната засада - просто да го издухат с един снайперист и бай-бай черни рицари 15 секунди по-късно, дъъ...

Аман от рицари... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2008 9:22 pm 
Аватар

Само дето не знаеха дали това е истинския Зиро, а освен това имаше сума ти камери там и цял свят ги гледаше. Ако го бяха убили просто така и псоле се беше оказало, че това не е истинския, само щяха да си вкарат автогол.

Пък и след като Зиро беше на тяхна територия нямаше за къде да бързат - можеха спокойно да изчакат двубоя и после да го застрелят (дори и да беше спечелил).

Само от любопитство - някой чете ли информацията в началото на епизода за жертвите на Роло? Аз си направих труда да прочета всичко, и ми беше интересно. Ако не друго поне разкрива малко повече за света и по-специално за вътрешните работи на Британия...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 10:37 am 
Аватар

да, аз почнах да я чета, щото и на мен ми беше интересно. и там за real name unknown, age unknown и т.н. хората вярно си бяха поиграли да пишат информация за него, и то нещо интересно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 11:21 am 
Аватар
Masaka?!

@shadowblack - бе, ти първо го застрелваш, после проверяваш кой е бил под маската. :nod:
Както виждаш - той не игра по правилата, те - да. Кой сега е прецаканият?
Zero е терорист - не представлява никаква държава - Япония на 2те стаи не се брои. Едно е да преговаряш с легитимни организации/държави, друго е с терористи - обществено мнение: чушки. Само щеше да има известно време изблици на насилие сред японците, пак щяха да ги изринат със земята и толкоз.

Тръгнах да го чета, отгоре-отгоре - убийства в САЩ основно като гледках...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 11:35 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Morridin написа:
...

Дуде ---политика--- е всичко, какво мрънкьотиш. Не е защото са супер-честните рицари.... Британия трябва да поддържа имидж прец целият свят, не просто пред няквитеси 11, които така и така ги третират като роби.
Прав си -застрелват Зеро -> няколко бунта, няколко смута~ се тая. Импостер или не- не се знае обаче. При това Британия изглежда слаба, никаква - нулата, която я беше твърде страх от някакъв си терорист и хедшотнаха преди да си довърши изречението.. Така не става...
НО - НЕзастрелват Зеро -> доказват, че той чудеса не може да прави, че той не може да избави народа, дори напротив- той им вреди! Всякакви поддръжници на Зеро сломяват глава "той ни остави", "щом той не успя, какво ще напрайме ние" и прочее. Улесняват си живота х20 ;]

> За т'ва Зеро винаги ще печели :lol:
Е не отричам, че го има и момента с горделивото рицарство, но тия хора са роби на Британия без да го осъзнават дори =/

ПП: тва за Ролооо съм го изпуснал май май? Някой да преразкаже ако му се занимава...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 1:05 pm 
Аватар

Втория сезон ме радва повече, някак си е по динамичен и мозъка на Зероу е по мощен от всякога :Р Навява ми спомени за Райто(Дет Нот) :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 1:11 pm 
Аватар

Exotic Pirate написа:
да, аз почнах да я чета, щото и на мен ми беше интересно. и там за real name unknown, age unknown и т.н. хората вярно си бяха поиграли да пишат информация за него, и то нещо интересно.

Май говориш за оная книга (или тефтер, или каквото беше там) където я четеше Лулу. Аз лично говорех за инфото в самото начало на епизода, където се описваха различни хора как са умрели и защо се смята, че Роло е бил замесен във всеки един случай. Особено интересен ми беше първия, дето е бил някакъв опозиционен лидер противопоставящ се на House of Lords. Накратко Роло е бил използван за отстраняване на проблемни за властта хора. Което говори много за въпросната власт. Чакам с "нетърпение" Сузаку да я промени "отвътре" тая същата власт. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 1:43 pm 
Аватар

shadowblack, сетих се за какво говориш, просто казах, че съм чела и другото. а иначе - даа, и аз искам да видя Сузаку точно как ще промени всичките тия неща...

hacky, вярно, че е по-мощно, пък и наглостта и манипулирането на Лулу е по-силно. дано да остане така. 100% ще измислят начини, по които да го покажат, че нещо се дъни и т.н., което не ми харесва в анимето, но се надявам накрая да не направят анимето с щастливия край как идеалите на Сузаку побеждават, а Лулу умира, победен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 11:05 pm 
Аватар

Още един вълнуващ еп. от анимето мнооо ме накефи и следващия
ще е даже по вълнуващ .Много добро аниме от къв то и
ъгъл да гледаш нещата всичко е много добре е замислено :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 1:01 am 
Аватар

@Exotic Pirate
дам ако свърши със смърт на Лулу като Лайто много ще се издразня...
а до колкото 2-ри сезон...хмз преди малко ги изгледах и 5-те серии и кво да кажа започна стнранно и свърши още по странно :o сестра му ще е говернатор... Сузаку щял да стане първи рицар и да избере Япония за негова зона... то найстина се обезмисля цялата работа на Зеро ... ша видим ко ще измисли...
п.с
а и Сузаку като се прави на такъв добряк нали видя Императора ... той е по голямото зло....ко се прави на ударен :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 1:55 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Това беше ШОК!!!
С главно "Ш" :lol: :lol: :lol:
Направо паднах, вторият сезон е още по-добър от първият, надявам се да запазят нещата така както са :twisted:
Това със сестра му беше брутално! :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 9:08 am 
Аватар

Ъъ.... подкрепям напълно горното мнение :shock:
Втори сезон мачка просто :wave: Все повече и повече ме кефи :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 9:31 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Стратегията на Сузаку обаче е интересна, след като Гръмна и Заведи Лулу при императора, сега него май наистина го е грижа за Лулу, ебахти човека нека реши най-накрая к'во ще го прави...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]