|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 9:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=499.jpg) |
Ранд ал-Тор |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Utena написа: По-скоро е изказал на глас нещо което тя винаги си е мислила но не е смеела да изрече. Усмивката й е иронична в знак на поражение.
На мен ми прилича повече на онзи тип усмивки, които са резултат от нещо, което си чакал да чуеш толкова дълго време, а когато най-накрая ти го кажат, вече е прекалено късно. Именно тогава иронията е най-болезнена и осезаема. А обвинението "лъжец" в случая си е и чиста проба психологическо самоуспокоение от страна на мозъка на Ритсуко. По този начин тя може да си отиде спокойна и да почива в мир, а това се връзва чудесно и с библейските идеи в анимето.
Разбира се, права си, че всеки го тълкува по различен начин. Всеки разчита своето послание и най-хубавото е, че никога няма грешни послания ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 17, 2006 7:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Цитат: Somebody pointed out to me that he does a lot of thinking while he listens to that tape or disc player...notice that is goes from Program 25 to 26 all the time? Notиce what happens in episodes 25 and 26?
евангелион фрийкс он а лийш
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 17, 2006 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Я аз да се похваля... навих двама души да гледат Евангелион. Те не са аниме фенове, но явно им писна постоянно да им говоря за AT Fields и ангели и решиха и те да видят за какво става дума...
Цитат: По-скоро е изказал на глас нещо което тя винаги си е мислила но не е смеела да изрече. А според мен Гендо казва на Ритско "Аз наистина те харесвах" или "наистина съжалявам". Абе каквото и да е казал е излъгал ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) като типичен мъж... просто страхотен психологически момент във филма. Цитат: Любима теория: че Еви-те са изгрздени по подобие на демони от Новия Завет. Всички Еви са май с общо 7 очи... толкова са и очите на Лилит. Едно око на Unit 00, 2 очи на 01, 4 очи на 02; Евите за масово производство са слепи...
Само не си спомням дали Ева 03 имаше очи; ако да това ще прецака теорията.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 17, 2006 9:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Ева 03 имаше 2 очи но тя се оказа и Ангел ... да не забравяме и ева 04 която избухна в САЩ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тя май също има 4 очи ма не съм сигурна отдавна не съм я виждала на картинка...
Колкот до гендо аз предлагам да заплашим хидейки анно с групово изнасилване (от мъже) да ни каже че тъй мн гадно кат тръгнеш да мислиш..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 18, 2006 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Firzen написа: липсата на голи сцени с Рей Ба! За к'во са ми голи сцени при наличието на толкова много doujin-и! Мехехехехе Firzen написа: да бъде даден телефонът на Асука
За да я линчуват ли?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 9:06 pm |
Dark Paladin |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Гледах EVANGELION и е супер мега ултра яко. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но не разбрах някой неща. Някой би ли ги обяснил
1) Кой е вторият ангел?
2) Ангелите от хората ли са създадени?
3) Не разбрах как точно евите са homo sapies?
4) Какво е представлявал The second Impact и защо не се е случило същото като в The Third Impact?
5) Какво стана в The third impact че не ми стана ясно?
6) Защо по едно време Рей започна да се разпада?
7) Защо пилотите на Еви трябва да са родени точно 9 месеца след първата ангелска атака?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Когато един вирус влезе в MAGI и те го помислиха за ангел а той не беше, щом не е ангел или Ева, как така имаше AT Field?
9) Майката на Шинджи жива ли е или не?
Това е. Тези неща не ми дават покой и искам да ги разбера. Като ги знам филмчето сигурно ще ми се стори дори по яко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 10:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Dark Paladin написа: Гледах EVANGELION и е супер мега ултра яко. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но не разбрах някой неща. Някой би ли ги обяснил 1) Кой е вторият ангел? 2) Ангелите от хората ли са създадени? 3) Не разбрах как точно евите са homo sapies? 4) Какво е представлявал The second Impact и защо не се е случило същото като в The Third Impact? 5) Какво стана в The third impact че не ми стана ясно? 6) Защо по едно време Рей започна да се разпада? 7) Защо пилотите на Еви трябва да са родени точно 9 месеца след първата ангелска атака? ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Когато един вирус влезе в MAGI и те го помислиха за ангел а той не беше, щом не е ангел или Ева, как така имаше AT Field? 9) Майката на Шинджи жива ли е или не? Това е. Тези неща не ми дават покой и искам да ги разбера. Като ги знам филмчето сигурно ще ми се стори дори по яко. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
1) имаш превид Ева 01 или Ева 02??
2)Дококлото разбрах(требва да гледам пак) Евите са създадени по образа на онова тяло долу Литиус ли беше??/
3)Това и аз не съм го разбрал
4)Требва да гледам
5)--------||--------
6)Уточни по кое време( и коя Рей)
7)Еми "предсказание", за да може да се сработват. Сигурно нещо е станало след 3-я импакт и така...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Аз разбрах че е ангел, но го заглушиха за да не стане огромен скандал и т.н., но се пак си беше ангел за това имаше АТ фиелд
9)Доколкото разбрах Амйка му е умряла при некав опит. и от там идва онази знаменита сцена накрая, където Гендо говори с Ритсуко(имаше една теория на тази тема свързана с майката ама сега не ми се говори)
ПП: очаквам по-подробен от Сафиир
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|