|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 6:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 3:39 pm |
 |
solecito |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
може би се бъркам... но не трябва ли да е story about magic? и.. ще го прочета след 3 мин и ще едитна да си кажа мнението ^^'' иии... както каза Ним- анкета?
Edit: прочетох го... не съм впечатлена... късичко е- хубаво, и аз не мога да пиша особено дълги глави... не знам защо... ок, приемам краткостта грешки.... ох, грешки >,<'' то не бяха пунктуационни... членуване... от невнимание... поне тях поправи ^^' малко е.... незавладяващо... сигурна съм, че би могло да ни заинтригува, ако имаше малко повече информация може би... а и историята с войната е леко клише >,<'' може би ако се постараеш малко повече, проверяваш 2-3 пъти след като свършиш или просто си намериш редактор ако имаш желание, мога да се пробвам, но нямам опит, да знаеш ^-^ и... според мен ще бъде много по- добре ^-^
Последна промяна solecito на Нед Апр 27, 2008 3:51 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 3:50 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
След малко размисъл и консултации относно анкетата , мисля , че няма абсолютно никакъв смисъл от нея. Темата е за творба , а ясна оценка за качеството й , от "да" , "не" и "горе-долу" няма да получиш. Също така анкетата може да бъде много лесно манипулирана от теб или някой твой познат (не казвам , че ще го направиш , но е напълно възможно) и тогава смисълът и се губи. Ти искаш мнение/хвалба/градивна критика , а анкетата не може да ти го предостави. За това и я махнах.
П.П. solecito , about трябва да е.... И заглавието на девойката е грешно написано също така.
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 4:01 pm |
myhi4kata |
|
 |
|
"Драконовите покоИ" май си искала да напишеш, ако е покоЙ, тогава е "Драконовият покой". Поправи правописните грешки, моля те... Може би следващото ще е по-интересно, но това не е. Твърде кратко е.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 8:57 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
Ъхъ, сигурно.  Заглавието не пречи на никого, стига да е според правилата, ейнт дат райт?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|